NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako je to istina ima razloga sto su neki od ovih igraca na spisku:
MIRKOVIC- dosao kod nas na posudbu
KOVACEVIC- nije se nabranio u ovoj sezoni,bio rezerva Mirkovicu,ima i boljih golmana
DZAFIC- sigurno je masno placen za ono sto je pokazao, negdje sam procitao da je potpisao ugovor na pola godine, nasi su mu vjerovatno htjeli skresati platu u drugom dijelu, on nije pristao i onda razlaz
PANDZA- ima jos 1,5 ugovor sa Zvijezdom i nasi ga zele prodati kako bi nesto zaradili
HUSIC- ima jos pola godine ugovor i takodjer nasi ga planiraju prodati
Od svih nabrojanih najvise mi je zao Mirkovica koji je odlican golman i naravno Pandze ali pitanje je sada za koje pare ce ici,.....ovi ostali su bili rezervisti ukljucujuci i Sencija koji je jedan dio sezone presjedio na klupi
To su moje pretpostavke, a da li su to i razlozi uprave sto ih se rjesava znat cemo uskoro....
CAPLJIC je odlican trener uz Amara Osima najbolji u BiH i bio bi presretan kada bi bio trener Zviezde.
MIRKOVIC- dosao kod nas na posudbu
KOVACEVIC- nije se nabranio u ovoj sezoni,bio rezerva Mirkovicu,ima i boljih golmana
DZAFIC- sigurno je masno placen za ono sto je pokazao, negdje sam procitao da je potpisao ugovor na pola godine, nasi su mu vjerovatno htjeli skresati platu u drugom dijelu, on nije pristao i onda razlaz
PANDZA- ima jos 1,5 ugovor sa Zvijezdom i nasi ga zele prodati kako bi nesto zaradili
HUSIC- ima jos pola godine ugovor i takodjer nasi ga planiraju prodati
Od svih nabrojanih najvise mi je zao Mirkovica koji je odlican golman i naravno Pandze ali pitanje je sada za koje pare ce ici,.....ovi ostali su bili rezervisti ukljucujuci i Sencija koji je jedan dio sezone presjedio na klupi
To su moje pretpostavke, a da li su to i razlozi uprave sto ih se rjesava znat cemo uskoro....
CAPLJIC je odlican trener uz Amara Osima najbolji u BiH i bio bi presretan kada bi bio trener Zviezde.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 06 dec 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nije samo to vec su prodali sadion za neku vikendicu na jadranuemir_dj je napisao/la:citiram doru...
Najnovije vijesti iz Zvijezde : Kuntić smijenjen.dolazi Čapljić odlaze mirković kovacevic,dzafic pandza husic ,i umjesto direktora Pestalica opet Cvitkusic bog nek nam je na pomoci....

ja sam samo citirao šta je čovjek objavio u ostalom... sve cemo zanti uskoro a kako čuje jedan je igrač vec dobio nogu od pestalica a neije na spisku od 5 otpisanihKvota je napisao/la:Nije samo to vec su prodali sadion za neku vikendicu na jadranuemir_dj je napisao/la:citiram doru...
Najnovije vijesti iz Zvijezde : Kuntić smijenjen.dolazi Čapljić odlaze mirković kovacevic,dzafic pandza husic ,i umjesto direktora Pestalica opet Cvitkusic bog nek nam je na pomoci....![]()
![]()
![]()
![]()
Sala na stranu al klub treba malo i zaradjivati a ne samo rokati lovu u zdanje i u igrace!Logicno je da se igraci prodaju i hvala bogu kad se ima sta i prodati!Koliko je igraca prodefilavalo kroz Zvijezdu to niko nezna jer je brojka pozamasna! Bitno je da imamo sposobne ljude koji vode klub sto je njihova briga ,a na nama je da komentarisemo ili kritikujemo te iste ljude!Sta god se pricalo ja sam vise nego siguran da smo medju 5 naj sigurnijih klubova u nasoj PL!
Malo se salim al konacan spisak korpiranih nije gotov!emir_dj je napisao/la:ja sam samo citirao šta je čovjek objavio u ostalom... sve cemo zanti uskoro a kako čuje jedan je igrač vec dobio nogu od pestalica a neije na spisku od 5 otpisanihKvota je napisao/la:Nije samo to vec su prodali sadion za neku vikendicu na jadranuemir_dj je napisao/la:citiram doru...
Najnovije vijesti iz Zvijezde : Kuntić smijenjen.dolazi Čapljić odlaze mirković kovacevic,dzafic pandza husic ,i umjesto direktora Pestalica opet Cvitkusic bog nek nam je na pomoci....![]()
![]()
![]()
![]()
Bez brige, Diatta neće doći, u klubu su na vrijeme upozoreni.
Imaju tri top igrača koja bi mogla doći, ali to je sad sve nezvanično. Ovo za Cvitkušića donekle pije vode, obzirom da je taj čovjek, istina uz bolji budžet, pravio dobre rezultate kao sportski direktor.

Imaju tri top igrača koja bi mogla doći, ali to je sad sve nezvanično. Ovo za Cvitkušića donekle pije vode, obzirom da je taj čovjek, istina uz bolji budžet, pravio dobre rezultate kao sportski direktor.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Razumijem ljude u upravi toliko su novca ulozili u Zvijezdu, a mi imamo lose rezultate i jos losiju igru.Izgleda da je i njima pukao film.Ako je istina sto je napisano ZORAN KUNTIC je prvi smjenjeni trener NK Zvijezde u PL nakon 5 sezona sto je podatak za Ginisa u citavom regionu.I to govori koliko nasa uprava ima strpljenja ali neke se stvari ocigledno nisu mogle tolerisati.Jos ako dodje CAPLJIC to bi bilo odlicno, jer na trzistu od slobodnih nema boljeg trenera.
Gdje si ti cimeru bivši...insider je napisao/la:Bez brige, Diatta neće doći, u klubu su na vrijeme upozoreni.![]()
Ovaj prelazni rok ce nas kostati mozda i krova na istocnoj tribini al je i upravi dokundisalo praviti pitu od blata!Iskreno licno bih volio Zvijezdu na desetom mjestu sa full stadionom nego u Evropi da nastupaju na tudjem!A taj Diatta mi je sad trenutno smijesan jer znam sta je se u planu dovoditi!insider je napisao/la:Bez brige, Diatta neće doći, u klubu su na vrijeme upozoreni.![]()
da nece zebu dovesstKvota je napisao/la:Ovaj prelazni rok ce nas kostati mozda i krova na istocnoj tribini al je i upravi dokundisalo praviti pitu od blata!Iskreno licno bih volio Zvijezdu na desetom mjestu sa full stadionom nego u Evropi da nastupaju na tudjem!A taj Diatta mi je sad trenutno smijesan jer znam sta je se u planu dovoditi!insider je napisao/la:Bez brige, Diatta neće doći, u klubu su na vrijeme upozoreni.![]()
Capljicu kapa do poda, al kako bi on podnio sudiske lakrdije sto se u nas desavaju!Nezaboravimo da taj Capljic je imao regularno sudjenje na strani a kod kuce idealu sto smo osjetili na svojoj kozi!Bosanski zmaj je napisao/la:Razumijem ljude u upravi toliko su novca ulozili u Zvijezdu, a mi imamo lose rezultate i jos losiju igru.Izgleda da je i njima pukao film.Ako je istina sto je napisano ZORAN KUNTIC je prvi smjenjeni trener NK Zvijezde u PL nakon 5 sezona sto je podatak za Ginisa u citavom regionu.I to govori koliko nasa uprava ima strpljenja ali neke se stvari ocigledno nisu mogle tolerisati.Jos ako dodje CAPLJIC to bi bilo odlicno, jer na trzistu od slobodnih nema boljeg trenera.
Nisu ludi !emir_dj je napisao/la:da nece zebu dovesstKvota je napisao/la:Ovaj prelazni rok ce nas kostati mozda i krova na istocnoj tribini al je i upravi dokundisalo praviti pitu od blata!Iskreno licno bih volio Zvijezdu na desetom mjestu sa full stadionom nego u Evropi da nastupaju na tudjem!A taj Diatta mi je sad trenutno smijesan jer znam sta je se u planu dovoditi!insider je napisao/la:Bez brige, Diatta neće doći, u klubu su na vrijeme upozoreni.![]()
kod nas vazda ti najbolji treri počevši od jovića kuntića (spasitelja pa gubitnika) sad i taj čapljić ne znam šta se vidi u njemu ali hajde neka vam bude
-
- Kontakt:
Razumijem da je Slavija imala vjetar u ledja od strane sudija, ali opet je napravio fantastican posao sa njima jer su ih prosle sezone svi otpisali gotovo kao ove Gradinu, a potvrda dobrih igara je 4 pozicija ove sezone.
Ne zaboravimo da je Capčjic prve sezone sa Radnickim iz Kragujevca usao u Jelen Super ligu, da bih odmah sljedece sa tim klubom izborio Evropu, sto dokazuje da se radi o odlicnom treneru.
Ali opet kad covjek bolje razmisli, evo koga bi onda doveli umjesto Capljica, jer ono sto i vrijedi od trenera je zauzeto?????
Ne zaboravimo da je Capčjic prve sezone sa Radnickim iz Kragujevca usao u Jelen Super ligu, da bih odmah sljedece sa tim klubom izborio Evropu, sto dokazuje da se radi o odlicnom treneru.
Ali opet kad covjek bolje razmisli, evo koga bi onda doveli umjesto Capljica, jer ono sto i vrijedi od trenera je zauzeto?????
Mislim da si u pravu!Al sutra bumo provjerimo mada ne vjerujem iskreno!aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam ovo za Kuntica mi izgleda nemoguce. Jedino ako od proslave rodjendana nisu negdje pale mrtve glave, mislim da je suplja i to zesca.
U klubu se trenutno radi vise nego kad je puni tok sezone od izradnje infrastrukture do trazenja adekvatnih pojacanja tako budemo sretni sto bi sledece polusezone mogli imati ekipu ze pozavidjeti!Ja mogu samo reci da sam ponosan na ovaj klub i ljude koji ga vode!
-
- Kontakt:
I meni pomalo nevjerovatno zvuci da je Kuntic smjenjen iako bi ga odavno svaki klub u Pl smjenio.Ali opet treba uzeti u obzir da su ljudi dosta ulozili u Zvijezdu i da im je svega preko glave.Ali potvdru cemo dobiti sutra ili u narednih par dana.
svi smo mi preponosni na ovaj kluba ..Kvota je napisao/la:U klubu se trenutno radi vise nego kad je puni tok sezone od izradnje infrastrukture do trazenja adekvatnih pojacanja tako budemo sretni sto bi sledece polusezone mogli imati ekipu ze pozavidjeti!Ja mogu samo reci da sam ponosan na ovaj klub i ljude koji ga vode!
-
- Kontakt:
potpisemir_dj je napisao/la:svi smo mi preponosni na ovaj kluba ..Kvota je napisao/la:U klubu se trenutno radi vise nego kad je puni tok sezone od izradnje infrastrukture do trazenja adekvatnih pojacanja tako budemo sretni sto bi sledece polusezone mogli imati ekipu ze pozavidjeti!Ja mogu samo reci da sam ponosan na ovaj klub i ljude koji ga vode!
BURNO BURNO
dobar bi bio capljic 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.