Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ja ne vidim nijedan logičan razlog zašto bi murinjo otišao iz reala.
Ako cemo vec porediti obrazovanje i nogomet tebe bih poredio sa Juventusombparena je napisao/la:I ja sam izgubio godinu pa zavrsio fakultet.L_blancos je napisao/la:Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.![]()
Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje.

DBoske je sa dosta tih iz obdanista klepio dvije LP.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.

Pa s obzirom da ga je Real kontaktirao prije par godina (odbio ih je), valjda to govori koliko ga cijene. A, siguran sam da bi igra bila bolja, pojedini igrači bi se probudili, oni navijači koji kritikuju Real zbog negledljive igre bi ušutili... Wenger je odličan trener + ima skauting za 10. Zamisli koliko bi Real sjeb'o Evropu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja kad sam rekao da bi Venger njima donio LŠ madridisti ovog foruma su me htjeli postaviti za sportskog direktora sve sa kreveljenjima i smajlima i ismijavanjem... Naravno očekujem izvinjenja kad se to desi...Monolog je napisao/la:Pogba je napisao/la:Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
![]()
Pa s obzirom da ga je Real kontaktirao prije par godina (odbio ih je), valjda to govori koliko ga cijene. A, siguran sam da bi igra bila bolja, pojedini igrači bi se probudili, oni navijači koji kritikuju Real zbog negledljive igre bi ušutili... Wenger je odličan trener + ima skauting za 10. Zamisli koliko bi Real sjeb'o Evropu.Naravno, ovo je sve s rezervom, jer Jose još nije otišao.
Da je Wenger "bezobrazan" k'o Jose, možda bi se sad neofirno mogao kandidovati za to mjesto - svi znamo da ga Mourinho voli bocnuti zbog neosvajanja trofeja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
al rerna dominira u svakoj raspravi. Ima takve indicije da bi mu i sedmogodišnjak pozavidio.
naprijed rejal
Toril.De @Gago iskopiraj koji svoj post s našeg foruma pa da i oni shvate
Inače real obnavjla ESB kad ste već kod Wengera al moje je mišljenje da on nije za Reala.Jogi je smiješan dakako

Inače real obnavjla ESB kad ste već kod Wengera al moje je mišljenje da on nije za Reala.Jogi je smiješan dakako

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Iker Casillas: "Nezaboravni trenutci u fudbalu su krati i ljudi se vjerovatno ne sjećaju ko je predvodio tim do pobjede, prvenstva. Većina samo gleda golove. Ljudi vide kako Messi postiže puno golova, ALI NE ZABORAVITE DA CRISTIANO RONALDO POSTIJE GOLOVE KADA JE TO NAJVIŠE POTREBNO" 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ma neka stoje za sad tamoLBJ MVP je napisao/la:Toril.De @Gago iskopiraj koji svoj post s našeg foruma pa da i oni shvate![]()

Da se ne lazemo , vasa najveca vrijednost je Victor Vladez.Raul7 je napisao/la:vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Taj gol nista nije znacio jer smo bili na -4 i nemoj da se ufuravas s tim. No ako hoces bujrum i dalje.Raul7 je napisao/la:vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola

Svakako masu stvari umisljas. Pojasni mi -11 ove godine ? Sta je rijeseno kad treba ? Sevila ? Betis ?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ako se smiješ menibparena je napisao/la:FKKC1932 je napisao/la:Ne traži se zamjena.EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
mozda da dovedete RDM-a ima on lijeka za katalonce
Florentino no busca entrenador
Florentino Pérez no busca entrenador para la próxima temporada. Así lo asegura El Mundo en su edición de hoy, que añade además la intención que tiene el mandatario madridista por arrimar el hombro y normalizar de nuevo la relación con su entrenador.
Según esta información, la relación entre presidente y entrenador no es la misma de hace escasamente un año, pero tampoco es ni mucho menos insostenible. Según El Mundo, Florentino le aseguró a Mou el pasado Lunes que "tú eres nuestro entrenador para muchos años", y le manifestó el respaldo total de todos los estamentos del club.
De hecho, desde el Madrid se desmiente rotundamente que el club haya iniciado cualquier tipo de movimiento para buscar entrenador. El de Setúbal sigue siendo el favorito y llegado el mes de Marzo o Abril se tomará una decisión definitiva sobre su futuro.
No es descartable, que Florentino manifieste públicamente en los próximos días su apoyo al portugués. Los constantes rumores no favorecen en nada a la estabilidad del club y de la plantilla, que debe estar centrada en conseguir todos los títulos que hay en disputa.
Eto ako ne vjeruješ Mourinhu da je u dobrim odnosima sa Perezom, niti madridskom AS-u koji tvrdi da Mourinho ostaje, niti igračima koji su poslije Ajaxa rekli - Mourinho je najbolji trener za nas, eto ti tvoj katalonski El Mundo...
Pratim sta se u svijetu prica - kakvi El Mundo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jucer odrzan "predBozicni" rucak u Asador Donostiarra restoranu. Zanimljivo je to da je nakon rucka Ozil-u (na Ozilovom autu) "riknuo" akumulator, a da se uposlenici restorana uspjeli "slupati" Ramosovog Porsche-a i Nachovog Audija.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Moguci protivnici u nastavku LP.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Teški protivnici, što jest jest...
Molite Boga da dođe Schalke, ili PSG ...

Da ne bude opet kriva Barcelona za raspored protivnikamandraX je napisao/la:Teški protivnici, što jest jest...

20. decembraRaul7 je napisao/la:Kad je izvlacenje?
- PatrickBateman
- Kontakt:
jest,bravo.Raul7 je napisao/la:vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.