FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slobodatuzla
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slobodatuzla » 05 dec 2012, 23:57

sloboda je napisao/la:Sto celik ne uradi tako ti jedini pametan znas li da je celik imao drugu ekipu i na taj fazon se trebalo nesto uraditi i ne uradi se ljudi duzni do grla.Jebote ti ko da si zamjenik gracica

hahhaha pa jesil ti normalan ? eto jesil ?
Celik to nije uradio jer nije imo nikakvog premijer ligasa koji bi preselio u zenicu i utopio se u Celik a mi imamo upravo to !
isto tako je Sloboda htjela sa Studentom da se spoji al Student nije pristo jer su iz Slobode htjeli da sve Slobodino ostane i uprava i ime i sve , govorim za Kosarku ...!
nisi upucen u desavanja kluba i organizaciju nego samo sere.s po ovim forumima i mislis da znas nesto :D nista licno samo je logicno da se Olimpic nece spojit s klubom od kojeg ce dobit 7 miliona duga ;)
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 06 dec 2012, 00:02

Jarane prvo imaj malo postovanja na ovom forumu a ne da glumis mangu ja ti nisam balo sa ovih foruma kojih ima pun ****.Ja ti kazem da je sve to prelagano sto se tice dugova i u tu pricu ne vjerujem dok se konkretne stvari ne dese

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 06 dec 2012, 00:03

sloboda je napisao/la:Jarane prvo imaj malo postovanja na ovom forumu a ne da glumis mangu ja ti nisam balo sa ovih foruma kojih ima pun ****.Ja ti kazem da je sve to prelagano sto se tice dugova i u tu pricu ne vjerujem dok se konkretne stvari ne dese

haj ti nemoj vjerovat i ne pametuj na forumu, neg ti lijepo sacekaj da se sve rijesi pa onda reci ovdje lijepo da si pogrijesio :D haj vozdra
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 dec 2012, 00:11

sloboda je napisao/la:Jarane prvo imaj malo postovanja na ovom forumu a ne da glumis mangu ja ti nisam balo sa ovih foruma kojih ima pun ****.Ja ti kazem da je sve to prelagano sto se tice dugova i u tu pricu ne vjerujem dok se konkretne stvari ne dese
eo i ja te ne kontam...nisi balo sto je fino al ljudi ti 6 puta objasnjavaju sta i kako a ti po svom il ko ovi babini neces da skontas...onda ti je fakat najbolje da sacekas da se sve zavrsi pa onda dodzi i prokomentarisi dal ti se to svidza ili ne,ha ja brate
i naravno da nije jednostavno..ovo odradzuje TIM ljudi,pravnika....sve ce se do u detalja znat ubrzo...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 06 dec 2012, 00:15

Ja sarajlijama i ovoj upravi ne vjerujem ako kazu da je crno moram provjeriti 10 tak puta i onda reci ok tako i ovo .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 dec 2012, 00:16

sloboda je napisao/la:Ja sarajlijama i ovoj upravi ne vjerujem ako kazu da je crno moram provjeriti 10 tak puta i onda reci ok tako i ovo .
kojim sarajlijama..covjek je iz Banovica :lol:...a za ove krimose iz uprave si u pravu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 06 dec 2012, 00:18

Ma kakvi crni banovici sarajevo je to iz opanaka u cipele najgora kombinacija :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 dec 2012, 00:27

Ovo je samo početak bloga

http://slobodadogroba.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 06 dec 2012, 00:32

Svaka cast tebra

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 dec 2012, 00:54

sloboda je napisao/la:Ma kakvi crni banovici sarajevo je to iz opanaka u cipele najgora kombinacija :D
ne dijeli ljude na one koji su iz sarajeva,tuzle,mostara i slicno nego ih dijeli na sposobne i nesposobne,postene i lose i tak..tako generalizovati sve sarajlije je zlonamjerno,svagdje ima vrijednih i postenih ljudi kao i sljama.I sad ce se na ovaj neozbiljan post ufatit 10 njih iz sarajeva i pametovati kako neko ima kompleks od njih i slicne prezvakane price :mrgreen:

p.s.zlajci cestitam i puno srece u radu sa blogom
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 06 dec 2012, 01:41

terabajt je napisao/la:Ohladite malo sa tim pricama o dovodjenju nekih pojacanja. Treba imati u vidu ako dodje do promjene imena da prestaju ugovori igracima (to je jedan napisao ne znam da li je istina) znaci moglo bi biti i odlazaka iz olimpica i to vaznih igraca.
Ma odmah pojačanja,stadiona,premijer liga, liga prvaka, milioni i kamioni :mrgreen: tipično sve za klub i navijače u letargiji, samo čitam komentare isto komedija neka, smijem se i čitam, onaj se boji, drugi veze nema pa mu objasnjavaju po nekoliko puta, treći ubjeđuje četvrtog itd. :mrgreen: ono bas zanimljivo u ove sate čitati ... :D
ps. pojedini opet kontaju da ce dres i grb kluba kao i naziv ostati isti pa tako prave nacrte dresova :lol:
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 dec 2012, 01:44

Cisco je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ohladite malo sa tim pricama o dovodjenju nekih pojacanja. Treba imati u vidu ako dodje do promjene imena da prestaju ugovori igracima (to je jedan napisao ne znam da li je istina) znaci moglo bi biti i odlazaka iz olimpica i to vaznih igraca.
Ma odmah pojačanja,stadiona,premijer liga, liga prvaka, milioni i kamioni :mrgreen: tipično sve za klub i navijače u letargiji, samo čitam komentare isto komedija neka, smijem se i čitam, onaj se boji, drugi veze nema pa mu objasnjavaju po nekoliko puta, treći ubjeđuje četvrtog itd. :mrgreen: ono bas zanimljivo u ove sate čitati ... :D
ps. pojedini opet kontaju da ce dres i grb kluba kao i naziv ostati isti pa tako prave nacrte dresova :lol:
opet ti :o :o
idi lezi da spavas okasnit ces sutra u prvu smjenu devetogodisnjeg skolovanja
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 06 dec 2012, 01:54

arhimed89 je napisao/la:
Cisco je napisao/la:
opet ti :o :o
idi lezi da spavas okasnit ces sutra u prvu smjenu devetogodisnjeg skolovanja
Nauci se pravopisu, gdje si se ti školovao !? "okasnit" - zakasnit :? ne troluj temu bezveze, ako nemas sta pametno reci bolje ni ne piši ;)
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2012, 02:02

sloboda je napisao/la:Sto celik ne uradi tako ti jedini pametan znas li da je celik imao drugu ekipu i na taj fazon se trebalo nesto uraditi i ne uradi se ljudi duzni do grla.Jebote ti ko da si zamjenik gracica
druze kad ekipa ode pod stecaj oni automatski nemaju vise dugova i nakon izvjesnog vremena kada se vrate isto kao Rengers nece biti tih dugova.. ali kad se zavrsi taj stecjani postupak ponovo se vratis i Slobodu spojis sa Olimpicom ..odnosno tad ce vec da bude Sloboda 1919
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 06 dec 2012, 02:02

Evo prijedlog za grb! :mrgreen:
slika
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 06 dec 2012, 02:11

Nema nista od petokrake ne trudi te se dzaba, Gracic reko nemojte samo petokrake i koze na grb.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2012, 02:19

nama je svakako bilo vakat mjenjat grb.. meni onaj ko molerski, ali nema veze opet je nas kakav god da je meni je usrcu.. ja bi volio da vraitmo nas stari grb majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 dec 2012, 02:26

Cisco je napisao/la: Nauci se pravopisu, gdje si se ti školovao !? "okasnit" - zakasnit :? ne troluj temu bezveze, ako nemas sta pametno reci bolje ni ne piši ;)
sad si i lektor :o
moralista,tradicionalista,lektor,..daj da ti jos koju titulu dodijelimo
i ne budi naporan vise,kako ne kontas da si dosadan jbte

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 dec 2012, 03:05

SaltCityAttack je napisao/la:
druze kad ekipa ode pod stecaj oni automatski nemaju vise dugova i nakon izvjesnog vremena kada se vrate isto kao Rengers nece biti tih dugova.. ali kad se zavrsi taj stecjani postupak ponovo se vratis i Slobodu spojis sa Olimpicom ..odnosno tad ce vec da bude Sloboda 1919
Samo da te ispravim ekipa koja ode pod stecaj i neplati dugove koje ima se gasi a ne da se brisu dugovi. Jedino ako se dugovi oproste onda moze krenuti od nule... Drugog nacina nema

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 dec 2012, 05:31

dobro evo kako cujem ima finih informacija ..ono oko cega se jos raspravlja to je sto Sloboda jos zeli odnosno Gracic love gdje bi taj jedan dio isao u sadasnju ekipu a drugi dio za odplacivanje dugova koje ima FK Sloboda..zbog toga se i ne ide pod stecaj jer zele na rate poceti nesto odplacivati...Kako stvari stoje ne da cemo se vratiti u premier ligu ovom fuzijom, vec bi mogli postat i prva ekipa koja ce poceti svoje dugove vracati koliko toliko..Tako da svi , pa i Gracic zele sacuvati Slobodinu historiju , a ujedno da svi budu dobri kako Gracic, tako i igraci, pa i mi navijaci.. sta ce od svega da bude ostajemo da vidimo.

A ovi sto se ismijavaju koji su nas ismijavali kad smo ispali i sad ovdje nas jos lafa sazaljevaju kako pravimo gresku sto se zelimo ujediniti mogli bi se mozda 2014 hvatati i za gusu kad bude po zakonu koji je donjela UEFA da klub nesmije imati centa duga ako zeli igrati ligu, a da negovorim evropu...kazem kako stvari stoje moguce je da polahko na ovaj nacin pocnemo izmirivati dio dugovanja koji ce sigurno potrajati par godina ali sta je tu je :)

I usput da kazem historija nam ostaje to je vec dogovoreno sa ljudma koji sprovode ovaj potupak fuzije trenutno
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 dec 2012, 05:47, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.