Jesi li mozda dosao sa tom informacijam sa grbavice?sloboda je napisao/la:Dugovi ostaju sto posto ova fuzija ih ne brise toliko da se zna svi bi radili tako da moze.Dugovi se brisu kada dolazi do gasenja ekipe i ona pocinje od dna.Znaci dugovi ostaju ne zavaravajte se koji je smisao ovoga vrijeme ce pokazati ne trcati pred rudu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Moras znati da dugovi ostaju ti mislis abrakadabra i gotovo jarane ne ide to tako .A manje lupaj cuj grbavicu
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro po tvom ostaju. Ja znam da ova Sloboda nece naslijediti dugove. Cujemo se za devet mjeseci.sloboda je napisao/la:Moras znati da dugovi ostaju ti mislis abrakadabra i gotovo jarane ne ide to tako .A manje lupaj cuj grbavicu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aha, to me je zanimalo, jer sam bezbroj puta ovdje pročitao da se ova trenutna Sloboda više neće natjecati u Prvoj ligi zbog tih 2M duga koje moraju isplatiti do trećeg mjeseca.ahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da je realniji ovaj prvi, jer ne bi se govorilo o tome da ce Sloboda nastavit igrat u 1 ligi federacije. Da oce da je ugase skroz uradili bi to odma i kapak. Ovako ce se pokrenuti taj postupak, ja mislim da to ne moze preko noci.
Bilo mi je čudno kako samo Sloboda, jer nema kluba koji je bez dugova.
Hayley <3
Ohladite malo sa tim pricama o dovodjenju nekih pojacanja. Treba imati u vidu ako dodje do promjene imena da prestaju ugovori igracima (to je jedan napisao ne znam da li je istina) znaci moglo bi biti i odlazaka iz olimpica i to vaznih igraca.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 05 dec 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Covjece moramo se ugasiti da se oslobodimo dugova pa gledaj rapid bukurest u istoj situaciji treba da se gasi radi dugova ako bi iko smuljao to bi rumuni to je tamo veliki klub .Pratim vec dugo godina i znam dosta stvari samo gasenje dugove brise ili da ti drzava otpise ali ako ti oni otpisu eto zelje sarajeva i ostalih .Znaci ovde nesto nije u redu sa tim dogovorom volio bih da svi dugovi nestanu i da funkcionisemo normalno ali to je prelagano ne ide to tako.
[quote="badblueboylivno"
Aha, to me je zanimalo, jer sam bezbroj puta ovdje pročitao da se ova trenutna Sloboda više neće natjecati u Prvoj ligi zbog tih 2M duga koje moraju isplatiti do trećeg mjeseca.
Bilo mi je čudno kako samo Sloboda, jer nema kluba koji je bez dugova.[/quote]
Ne moraju se isplatit svi dugovi, al se mora napravi reprogram isplate dugovanja, da se dostave ti svi papiri do nekog odredjenog roka...
U prevodu da se dogovori sa ljudima kojim su duzni da im daju nesto para odma nesto kasnije i to ti je to, tako ti 99% klubova u bih posluje, i predaje papire za licenciranje.
Aha, to me je zanimalo, jer sam bezbroj puta ovdje pročitao da se ova trenutna Sloboda više neće natjecati u Prvoj ligi zbog tih 2M duga koje moraju isplatiti do trećeg mjeseca.
Bilo mi je čudno kako samo Sloboda, jer nema kluba koji je bez dugova.[/quote]
Ne moraju se isplatit svi dugovi, al se mora napravi reprogram isplate dugovanja, da se dostave ti svi papiri do nekog odredjenog roka...
U prevodu da se dogovori sa ljudima kojim su duzni da im daju nesto para odma nesto kasnije i to ti je to, tako ti 99% klubova u bih posluje, i predaje papire za licenciranje.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Znaci da dugove preuzima olimpic odnosno gracic fuzionisanjem klubova sto posto
jos jednom su nas tako nesto pritisli, skoro je to bilo pa se nekako skupise pare
Odakle ti to da prestaju ugovori igracima ako dodje do promjene imena. Jedno je mjenjati ime, a drugo je fuzija... No moguce se da ce se neki buniti i nece htjeti u Tz i sa takvima ce se sigurno sporazumno raskinuti ugovor, jer nece niko nezadovoljne igraceterabajt je napisao/la:Ohladite malo sa tim pricama o dovodjenju nekih pojacanja. Treba imati u vidu ako dodje do promjene imena da prestaju ugovori igracima (to je jedan napisao ne znam da li je istina) znaci moglo bi biti i odlazaka iz olimpica i to vaznih igraca.
@sloboda
Nemoj siriti dezinformacije. Gracic nije lud da preuzima dugove. Pitanje je hoce li biti fuzije u pravnom smislu... Vidjet cemo... Jedino sto znamo je da ce Olimpic tj Sloboda Olimpic na proljece igrati na Tusnju, a sve ostalo je nagadjanje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
sloboda je napisao/la:Dugovi ostaju sto posto ova fuzija ih ne brise toliko da se zna svi bi radili tako da moze.Dugovi se brisu kada dolazi do gasenja ekipe i ona pocinje od dna.Znaci dugovi ostaju ne zavaravajte se koji je smisao ovoga vrijeme ce pokazati ne trcati pred rudu
care vidi se da si neupucen, objasnio sam u nekom postu ranije kakva je stvar ovdje, slicno kao sa KK Sloboda,
Fk Sloboda 1919 vec postoji, Olimpik vrsi fuziju sa njima a FK sloboda ide u stecaj na 5 godina pa poslje ko zna sta ce bit ...
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
- King Kenny
- Kontakt:
Ma da hoce vise konkretizirat ovu fuziju ili sta je vec , nesto crno na bjelo ,sve se bojim da nece "izletiti" neki problem i da se sve izjalovi
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ugovore koje su igraci napravili sa Olimpicom su vazeci, bez obzira ako se doda ime ili promjeni adresa, osim ako u ugovoru ne stoji da je igrac slobodan u slucaju promjene adrese i naziva kluba.terabajt je napisao/la:Ohladite malo sa tim pricama o dovodjenju nekih pojacanja. Treba imati u vidu ako dodje do promjene imena da prestaju ugovori igracima (to je jedan napisao ne znam da li je istina) znaci moglo bi biti i odlazaka iz olimpica i to vaznih igraca.
Zato se sada prave ugovori igraca sa Olimpicom. Zato je Jusufovic vec igrac Olimpica.
Ne trebate se zamarati sta je po zakonu, a sta nije. Postoje oni koji to znaju i oni ce to odraditi.
-
- Kontakt:
King Kenny je napisao/la:Ma da hoce vise konkretizirat ovu fuziju ili sta je vec , nesto crno na bjelo ,sve se bojim da nece "izletiti" neki problem i da se sve izjalovi.
ma nema se majstora sta izjalovit ista stvar kao sa KK Sloboda Dita

Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
Ja ti kazem da nemoze vidjet cemo dugovi ostaju vrijeme nek pokaze volio bih da nisam u pravu ali bojim se da jesam
Hvala na objasnjenju.
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijatelju probaj registrovati firmu u sudu pa vidi moze li to za par dana.King Kenny je napisao/la:Ma da hoce vise konkretizirat ovu fuziju ili sta je vec , nesto crno na bjelo ,sve se bojim da nece "izletiti" neki problem i da se sve izjalovi.
Problem ce izletiti, al' ce se rjesiti.
-
- Kontakt:
sloboda je napisao/la:Ja ti kazem da nemoze vidjet cemo dugovi ostaju vrijeme nek pokaze volio bih da nisam u pravu ali bojim se da jesam
oj frajera :O HAHHAHAH
covjece postoji FK SLOBODA 1919 preko koje FK SLOBODA posluje,
FK SLOBODA 1919 nema dugova a FK SLOBODA ima i blokiran je racun !
OLIMPIK se fuzira sa FK SLOBODA 1919 i NEMA DUGOVA TU !!!!!
kolki je vas stepen obrazovanosti :OO nije niko lud da uzme dug od 7 miliona jestel vi normalni :OO !!!
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sto celik ne uradi tako ti jedini pametan znas li da je celik imao drugu ekipu i na taj fazon se trebalo nesto uraditi i ne uradi se ljudi duzni do grla.Jebote ti ko da si zamjenik gracica
Pa prvo si postavi pitanje da li je Celiku ponudio Olimpic, Siroki ili neki drugi premijerligas ovo sto je Slobodi ponudjeno... Ne moze se ova ideja realizovati sa havom, potreban je klub neki u premijer ligi koji nema dugova, a koji je spreman uzeti ime, grb i boje Celika...sloboda je napisao/la:Sto celik ne uradi tako ti jedini pametan znas li da je celik imao drugu ekipu i na taj fazon se trebalo nesto uraditi i ne uradi se ljudi duzni do grla.Jebote ti ko da si zamjenik gracica

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.