Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 05 dec 2012, 23:09

Pretrčani km, golemo:

Licht: 12,719 km
Pogba: 12,612 km
Vidal 12,4 km
Pirlo: 12,346 km

Prosjek ekipe preko 11 km. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 dec 2012, 23:10

Sarajevo1946 je napisao/la:Samo Real izbjeći, ostalo svejedno. Možda Valenciju ne bih volio...
ma daj, prije svega Real nije dominantan ove sezone.. al zar zaboravljas kako ih unistavamo svaki put kad se sretnemo, bez obzira kakav mi ili oni imali sastav..

ovdje izbjeci Arsenal, jesu losi ali englezi su to..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 05 dec 2012, 23:11

Sarajevo1946 je napisao/la:Samo Real izbjeći, ostalo svejedno. Možda Valenciju ne bih volio...
Real treba prizeljkivati i naravno Celtica..... Sjetite se samo kako je Juve unakazio tada Reala (msm prije 4 god) sa slabijom ekipom, mada istina je da je tada Alex del Piero igrao napad zajedno sa krampom Amaurijem (mada je tada bio fantastican) i to jedini segment gdje tadasnji Juve bio jaci nego sad (Buffi brani i sada).....
Ne znam al' volio bi njih da izbacimo..... Mada je Celtic najidealniji protivnik.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 05 dec 2012, 23:11

Shinteristi sta trazite??? Sretno U LE 8-)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 dec 2012, 23:12

Zar nije Shaktar bio neporazen dugo na svom terenu??? Onda smo im prekinuli taj niz...

Sto se tice protivnika.. Ma daj sta das, netreba sada analizirati .
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 05 dec 2012, 23:12

sanjingr je napisao/la:slika

cestitke za prolaz,nadam se da necete daleko dogurat

zar ne vidis da je utakmica namjestena ccc, ko i ona ruka sto ne svirase za Juve, sve u Juventusovu korist ono cisto da se prikrije jedna vecerasnja namjestaljka. PU!!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 dec 2012, 23:13

Dobra utakmica, kvalitetna igra Juventusa, sigurno i na rezultat, potpuno odsječeni napadači Schakhtara, igra na naš mlin i gol je morao doći. Mirko i Seba su odlično odradili posao, pogotovo Đetić koji je lavovski nosio na sebi igrače protivnika, (mora da je čit'o moje postove pa popio Viagru :mrgreen: )

Cijela ekipa je odigrala na nivou i nisu nam mogli ništa, šteta za Chiella i onaj bezze karton što mu šved dade (sjetio sam mu se ženskog dijela kad nam ne svira očigledan penal :twisted: )

Osmina finala :?:
Neće biti lahko bilo ko da nam dođe, nema lahkih protivnika, takvima ih možemo učiniti samo pravim pristupom na terenu, zalaganjem, borbenošću i tačnim odrađivanjem zadatka kao večeras i nedavno protiv Chelseya.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 05 dec 2012, 23:13

lakapo ba, najbolje celtic, do utakmica ima jos 3 mjeseca, real ce sigurno dići formu do tad,
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 05 dec 2012, 23:14

LateraleSinistro je napisao/la:
sanjingr je napisao/la:slika

cestitke za prolaz,nadam se da necete daleko dogurat

zar ne vidis da je utakmica namjestena ccc, ko i ona ruka sto ne svirase za Juve, sve u Juventusovu korist ono cisto da se prikrije jedna vecerasnja namjestaljka. PU!!
cilj igre kao sto je nogomet je postici regularan gol,a vi izgleda morate uciti kako postici regularan pogodak.
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 05 dec 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 05 dec 2012, 23:15

Trolaju od muke a mi bi dobili ban ako bi im poceli odgovarat onako kako zasluzuju.Muka ih pojede valja Neftchia docekat.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 dec 2012, 23:15

Hypnose je napisao/la:
Real treba prizeljkivati i naravno Celtica..... Sjetite se samo kako je Juve unakazio tada Reala (msm prije 4 god) sa slabijom ekipom, mada istina je da je tada Alex del Piero igrao napad zajedno sa krampom Amaurijem (mada je tada bio fantastican) i to jedini segment gdje tadasnji Juve bio jaci nego sad (Buffi brani i sada).....
Ne znam al' volio bi njih da izbacimo..... Mada je Celtic najidealniji protivnik.....
kljucna rijec.. kakve je majstorije radio te sezone :cry:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 05 dec 2012, 23:15

Licht, nema takvog trkača na svijetu.

Kad igra on kako treba, ne brinem za rezultat.

Pirlo veoma dobar, baš kao i Mirko. Možda neki to ne shvataju, ali Mirko i kad ne daje golove uradi toliko posla i pravi višak, odvlači pažnju. Zaista je to jedan fenomenalan igrač...

Vidal standardno dobar, odbrana na nivou.

@Italia i ostali

Rano je za Real. ;) Nismo još na tom nivou, a tradicija i nije bitna sad toliko... Barca, Real i Bayern su bolje ekipe od nas, ako ništa iskusnije i polako idemo i napredujemo. Moramo postepeno ići, sa pobjedama raste i samopuzdanje, nešto što od početka govorim i kako ćemo pravi Juve gledati tek abd kad prođemo grupu i tako je to...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 dec 2012, 23:16

Hypnose je napisao/la:
Arsenal jeste tanak, ali treba izbjeći njih jer sa Englezima uvijek imamo problema, ali i to se mijenja pod Conteom.

Obzirom da su nas svi vidjeli van LP, onda nam u principu i nije bitno s kim igramo.
Šahtar je jača ekipa od većine mogućih protivnika.

A znate kao i ja da niko ne želi sa nama u 1/8 finala igrati.

JE LI MOGUĆE DA OPET CITIRATE TROLLA SANJINA KOJI JE TEK DOŠAO IZ BANOVIĆA I OPET ĆE TAMO?? :roll:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 dec 2012, 23:16

Čestitke na prolazu , dobra stvar ponajviše za Italiju , ionako zahvaljujući Udineseu smo ostali bez trećeg člana u LP , tako da ovo je jako dobro što su Milan i Juve prošli.

Zaista Udinese najviše šteti Calciu :evil:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 dec 2012, 23:17

Pogba je napisao/la:Pretrčani km, golemo:

Licht: 12,719 km
Pogba: 12,612 km
Vidal 12,4 km
Pirlo: 12,346 km

Prosjek ekipe preko 11 km. ;)
Samo je jedan Conte! Nema stajanja stari moj, il' ćeš trčati il' nečeš ni vidjeti terena.

Samo nas malo Vučko kara sa 10.5 km :mrgreen: Al' dobro, i to je za crnogorca nevjerovatan podvig :)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 05 dec 2012, 23:17

Znam da malo kasnim,ali iskrene čestitke na prolazu dalje u jednoj teskoj grupi. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 05 dec 2012, 23:18

niko ne trola,nemam tu namjeru,samo sam postavio da je gol iz offside-a nista vise,ja sam popio ban ako nisi znao nedavno,naravno da nam nije muka kad u jednoj godini osvojimo 5 trofeja,a vi isto to al samo u 5 godina,i kako nama da bude muka ? :?

ps.samo sam odgovorio jer sam prozvan.hvala,dovidjenja.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 dec 2012, 23:19

Cijelu sedmicu naokolo slusam price kako je Juve vec dogovorio mec. Mec nije ni poceo, vec zavrsen 0-0, kao eto Juve tim koji namjesta tekme :?

Ali, kao da je to sve dalo neki kontra-efekat..... Juve izlazi na jedan od najtezih gostujucih terena danasnjice i odradjuje posao onako kako to rade samo veliki. Iako nepravedno nam ne dosuduju penal, Juve pocinje drugo poluvrijeme onako kako je zavrsio prvo. Uvjereni, da mogu do pobjede!

CIjelo vrijeme je ekipa vjerovala u pobjedu i na kraju smo dobili taj rezultat koji znaci, da se Juve 5.dec 2012 nalazi na prvom mjestu Grupe E, i eto reda radi da napomenem da smo broj 1 u Serie A 8-)

Eto, ako je neko slucajno bio u nekoj zabludi ili sta vec onda je ovo dokaz da se Juve vratio tamo gdje mu mjesto, i bit ce tu dugoooo, dugoooo :D...Haters gonna hate :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 dec 2012, 23:20

Stvarno nam je zadnji red BETON!!!!!!!... Ocekivo sam vise od Shaktara al nemoze jarane Chiellini sve pojede ko salatu...Buffon nije ni imo nekakvog posla.. Bonucci je dobar bio takodjer...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 dec 2012, 23:21

Eh da zahvalim i ekipi sa Kalča koja je došla da čestita. Hvala momKovi :)

Na trollove ne obraćajte pažnju, cool i laganini.

Real i Arsenal jako teški protivnici. Ne zaostaju ni Porto i Valencia. Ja bih nekako najradije fanatične turke. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.