cisti ofsajd bioAvantiSignora je napisao/la:Bas me zanima gdje su sada svi oni hejteri sto su nam se smijali nakon X protiv danaca i da cemo ispasti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam ga duboko......
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Po meni igrač utakmice je Lichtsteiner.
Pohvalio bih još i Vidala kao i defanzivni trio koji je odradio fantastično drugo poluvrijeme, bez greške.
Pohvalio bih još i Vidala kao i defanzivni trio koji je odradio fantastično drugo poluvrijeme, bez greške.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Cist penal?adointer je napisao/la:cisti ofsajd bioAvantiSignora je napisao/la:Bas me zanima gdje su sada svi oni hejteri sto su nam se smijali nakon X protiv danaca i da cemo ispasti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam ga duboko......
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- AvantiSignora
- Kontakt:
adointer je napisao/la:cisti ofsajd bioAvantiSignora je napisao/la:Bas me zanima gdje su sada svi oni hejteri sto su nam se smijali nakon X protiv danaca i da cemo ispasti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam ga duboko......
Hajde sine lezi , sutra ti igra inter u nekom turniru ne znam bas ime...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Davno receno,jbga mi smo Juve a ne CataniaJuvelandia je napisao/la:Polako.Ko kaze da mi necemo odigrat sjajno u Ukraini kao sto smo recimo u Londonu.Treba se nadati al i ucit iz evidentnih gresaka i nedostataka.Napad treba pojacat i bez toga sve ide teze.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U zbiru i jesam, uz još par ljudi, sjetit ćeš se priča nakon remija u Danskoj.Padovan je napisao/la: @Pogba je bio najveći optimista.
Tada je nekolicina samo vjerovala da ćemo na kraju proći, kao i za repku Italije, tako sam imao vjeru ui u nas, iako moram priznati da sam imao prpu za ovaj meč.

Bit ću kavaljer pa neću citirati pola foruma i njihove nebuloze ovdje.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 dec 2012, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Cestitke za prolaz. Dobro je da je cast Serie A sacuvana. Prosao Milan, vi topovali grupu, jedino budjavo Udinese s*balo stvar.
No dobro, kao neko ko vam nije davao mnogo sansi nakon prva tri kola, moram reci da mi je drago sto sam se prevario u proceni. Ipak, zgaziti Chelsea i Dance, pa dobiti u Donjecku...kapa dole.
No dobro, kao neko ko vam nije davao mnogo sansi nakon prva tri kola, moram reci da mi je drago sto sam se prevario u proceni. Ipak, zgaziti Chelsea i Dance, pa dobiti u Donjecku...kapa dole.

iz ofsajda je bio gol 100% a penal bi ljudi 50% odbraniliNedved11 je napisao/la:Cist penal?adointer je napisao/la:cisti ofsajd bioAvantiSignora je napisao/la:Bas me zanima gdje su sada svi oni hejteri sto su nam se smijali nakon X protiv danaca i da cemo ispasti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam ga duboko......
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ! 
Kako su u nekoliko situacija ovaj Gio i Mirko odigali kao da se nikad nisu ni sreli u putu.

Kako su u nekoliko situacija ovaj Gio i Mirko odigali kao da se nikad nisu ni sreli u putu.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma veceras je >Chiellini bio gigantan kao protiv Chelsea. Steta sto nece biti snama prvu tekmu, al zato se vraca na uzvratnu ...
ma pustite ovog adutrolcinu,... ne moze nam niko sada pokvariti ovo veselje
. Sto neko rece sad se i Conte vraca,, bit ce ovo dobro aBd..
ma pustite ovog adutrolcinu,... ne moze nam niko sada pokvariti ovo veselje

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LateraleSinistro
- Kontakt:
adointer je napisao/la:cisti ofsajd bioAvantiSignora je napisao/la:Bas me zanima gdje su sada svi oni hejteri sto su nam se smijali nakon X protiv danaca i da cemo ispasti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo vam ga duboko......

Jedi se jediadointer je napisao/la:
iz ofsajda je bio gol 100% a penal bi ljudi 50% odbranili

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Svi su meni, na kraju, odigrali odlicno. Ako bih nekog morao izdvojiti to bi bio Giovinico. Koliko je samo pretrcao, ni Lich mu nije bio ravan 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Meni odlični bili, nisu griješili kao inače, strašni su kada se na vrijeme oslobađaju lopte.Marchisio je napisao/la: Kako su u nekoliko situacija ovaj Gio i Mirko odigali kao da se nikad nisu ni sreli u putu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LateraleSinistro
- Kontakt:
I tako namjestimo mi x
sto ljudi poletise za malom kvotom, ko pred kraj Serie A kad sve zivo na x padne.
p.s.Marotta please kupi napadaca

p.s.Marotta please kupi napadaca
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Licht se izvlačio iz ofsajda, koji je bio minimalan. Čist penal za nas nije suđen, ali jbg.
Nije to bitno, Juve je zasluženo, NA TERENU, da ponovim NA TERENU (za neke nepoznata riječ) nadigrao Shakhtar i prošao dalje.
Nije to bitno, Juve je zasluženo, NA TERENU, da ponovim NA TERENU (za neke nepoznata riječ) nadigrao Shakhtar i prošao dalje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
to kao Armstrong "na cesti"? 

- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ma mozda mu je peta ili kopacka bila u ofsajdu dok se izvlacio al ne mozes znat dok ne stanes bas ravno kao sto je linijski stojao, presmjesno je razmisljat o tome.Sarajevo1946 je napisao/la:Licht se izvlačio iz ofsajda, koji je bio minimalan. Čist penal za nas nije suđen, ali jbg.
Bonucci me odusevio jednom intervencijom kad saceka ko gospodin igraca da ga trza i onda hladno cap, lopta out.

- IlPrincipe
- Kontakt:
Čestitke na prolasku, fkt mi je drago ... Volio bih da mlatnete Reala 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.