FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 05 dec 2012, 15:49

boccaccio je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@boccacio, koliko znam a mozda i grijesim, Smajke se odreko plate dok je povrijedjen.
To je vrlo moguce istina,o njemu sam pisao sa aspekta doprinosa na terenu u ove dvije godine.Znaci pitanje profesionalizma i takvog nacela,sumnjam da smo zadovoljni njegovim igrama do sada,jer uglavnom nije igrao zbog povrede,a i kada je igrao davao je beznacajan doprinos.Opet tvrdim,ako neko iz sportskog aspekta dobije otkaz,onda bi bar po meni,bilo logicno da se po tom pitanju doprinosa na terenu,trebali naci na izlaznim vratima jos neki fudbaleri( ovo je u slucaju da je Zeba otisao zbog toga,kao sto je Amar izjavio ).Da li se Smajke odrekao plate ja to zaista ne znam,nigdje javno nije to objelodanjeno,moze biti da jeste.No to po meni ne mijenja stvari na terenu.Ako se odrekao plate,to je bio korektan potez Smajica,no ne vjerujem da je to razlog zasto ga drze u Zelji.
Ja se nadam da ce Smajke proigrati onako kako on to zna,medjutim previse ga cekamo i ako cemo profesionalno,onda nema vise mjesta cekanju.Molim Boga samo da se opet ne povrijedi,pa i ono najlakse,na novim pripremama,nego da to odradi maksimalno,pa da zapne na proljece i da konacno dokaze zasto je dosao kao veliko veliko pojacanje.
Sportski razlozi mogu postojati na utakmici, ali isto tako (možda i više) na treningu. Smajić još nije imao priliku pokazati svoje znanje, ali znam da se odrekao dijela novca koji bi svakako dobio po ugovoru.

Zeba je opet imao priliku pokazati se i nije se baš proslavio, koliko god ga ti boccacio branio. Znam da si spominjao i da je ekipa loše igrala, ali mislim da on kao jedan od glavnih igrača snosi i najveću odgovornost.

Neko će mu spomenuti da ovo nije njegova pozicija. Ja mislim da jeste, jer i kad je počeo karijeru kod nas nije igrao u sredini nego po strani. Svejedno, igrač koji tako malo trči kao on, ne može igrati u sredini. Jednostavno Zeba čeka loptu, a za našu bi igru bilo katastrofalno da igrač u sredini čeka loptu. To u modernom fudbalu jednostavno nije prihvatljivo. Svaki igrač, a najviše pratimo Džeku, traži loptu. Džeko još kao napadač dođe do sredine da bi dobio loptu da bi se nešto odigralo.

Zeba je bio borben i rastrčan prošle sezone (a pretprošle je bio tu negdje kao i sada) i prekucao je ligu. Sada to opet nije to i ako ekipa ne igra dobro, mislim da treba krenuti od kreatora igre. Ne može se desiti da se Zeba izvlači na Svraku ili Stanića. Zeba ako je klasa treba da vuče ekipu, a ne da čeka da se ekipa prilagodi njemu.

Već sam pisao da je vanserijski igrač, ali mislim da je glavni krivac na terenu za svaku našu lošiju predstavu. Posebno na jačim utakmicama ga nema ni na mapi. Sarajevo i Maribor su to najbolje pokazali. Na našu žalost, te dvije nas najviše i bole. Ozbiljna ekipa kakvoj težimo da budemo, se ne može oslanjati na njegovo oscilirajuće raspoloženje.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 dec 2012, 16:50

ALENDAROM za 2013., koji je tiskan u 12 tisuća primjeraka i koji će se prodavati po 40 kuna, predstavio se novi Hajdukov voditelj marketinga Aljoša Bašić, uz asistenciju dva modela čije su fotografije unutar korica - Marija Maloče i Ivana Vukovića.

Čak 28 Hajdukovih igrača našlo se u kalendaru, u kojima je osim njihovih, naravno i jedna fotografija neizostavne Torcide, ali bez bakljade Hajdukove navijačke skupine, jer pirotehnički spektakli Bile su ove godine koštali par desetaka tisuća "švicaraca".

Osim bengalki, u kalendaru nema ekshibicija, kojim pribjegavaju neki klubovi, konkretno Dinamo. U Maksimiru su odlučili svoj kalendar učiniti još atraktivnijim tako što će ga krasiti razodjeveni nogometaši u izazovnim pozama. U Hajdukovom kalendaru nema nabildanih i tetoviranih muških tijela, kojima se razlijeva tekućina, samo dresovi.

Na njima ovaj put nema "tuširane" zvijezde petokrake, što je bio sramotni slučaj prošle godine, kada se službeni Hajduk kukavički odrekao par desetljeća svoje blistave povijesti tako što je Matošiću, Vukasu, Sliškoviću i ostalim velikanima na stranicama kalendara, jednostavno s bijele majice izbrisao omraženi simbol.

Zašto i mi nebi imali,svoj klubski kalendar?Neka to bude zadatak za marketing službu ove zime!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 05 dec 2012, 17:01

Fidelito je napisao/la:ALENDAROM za 2013., koji je tiskan u 12 tisuća primjeraka i koji će se prodavati po 40 kuna, predstavio se novi Hajdukov voditelj marketinga Aljoša Bašić, uz asistenciju dva modela čije su fotografije unutar korica - Marija Maloče i Ivana Vukovića.

Čak 28 Hajdukovih igrača našlo se u kalendaru, u kojima je osim njihovih, naravno i jedna fotografija neizostavne Torcide, ali bez bakljade Hajdukove navijačke skupine, jer pirotehnički spektakli Bile su ove godine koštali par desetaka tisuća "švicaraca".

Osim bengalki, u kalendaru nema ekshibicija, kojim pribjegavaju neki klubovi, konkretno Dinamo. U Maksimiru su odlučili svoj kalendar učiniti još atraktivnijim tako što će ga krasiti razodjeveni nogometaši u izazovnim pozama. U Hajdukovom kalendaru nema nabildanih i tetoviranih muških tijela, kojima se razlijeva tekućina, samo dresovi.

Na njima ovaj put nema "tuširane" zvijezde petokrake, što je bio sramotni slučaj prošle godine, kada se službeni Hajduk kukavički odrekao par desetljeća svoje blistave povijesti tako što je Matošiću, Vukasu, Sliškoviću i ostalim velikanima na stranicama kalendara, jednostavno s bijele majice izbrisao omraženi simbol.

Zašto i mi nebi imali,svoj klubski kalendar?Neka to bude zadatak za marketing službu ove zime!
ovaj dio izostavimo i ne bi bila losa ideja :D

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 05 dec 2012, 17:33

Antolovic
Stanic Kerla Bogicevic Kvesic

Hasanovic Zolotic

Selimovic Jamak Bekric

Adilovic
da ne dodje niko moglo bi izgledati ovako ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 05 dec 2012, 18:33

szlaja je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Zna li iko imena ovih momaka što su na probi ? Znam da su na probi ova dvojica, i par juniora http://www.transfermarkt.de/de/bojan-le ... 66985.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ze ... 47301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taj drugi nije mogao ni u Gradini igrati. Mislim da je inace sin onog premijera kantona Suada Zeljkovica, prosao je cini mi se Zeljine mladje kategorije
jes taj je...igro u zelji dok je adzem trenirao i svega je bilo da on igra u prvoj ali adzem je ostao pri tome da mali nema mjesta (jer pojma nema)...
presao u sarajevo tamo 0, pa u gradinu i tamo 0 i sad je -2
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:26

Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju :mrgreen:
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 dec 2012, 20:27

Cisco je napisao/la:Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju :mrgreen:
Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:31

PL BiH -1 je napisao/la:
Cisco je napisao/la:Ovaj mali Duljević bas navalio da dodje u Želju :mrgreen:
Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.
Ja i !? vise komentara ili stariji forumaš vece postovanje ili sta !? kakve veze 50.komentara ili 500. !? ne shvatam :? na forumu si nisi na ulici :arrow:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 05 dec 2012, 20:32

Evo na SS Zeba mozda i u Borcu, mislim njihova zelja..

Eh ako tamo predjee :evil: :evil:

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 05 dec 2012, 20:35

Maniaacs je napisao/la:Evo na SS Zeba mozda i u Borcu, mislim njihova zelja..

Eh ako tamo predjee :evil: :evil:
ako ga borac moze priustiti,sto da ne?

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:37

@PL BiH -1 nema potrebe zaista da me vrijedjas na takav način, iskreno se nadam da ce neko od modova reagovati na to, ako ti se nesto ne svidja preskoči jednostavno, ovako bezveze citiras moje postove trolas temu i sebi dizes pritisak ;)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 dec 2012, 20:38

PL BiH -1 je napisao/la:Ko i ti po forumu. U 5 dana 50 komentara.
Ja i !? vise komentara ili stariji forumaš vece postovanje ili sta !? kakve veze 50.komentara ili 500. !? ne shvatam :? na forumu si nisi na ulici :arrow:[/quote]

Glup si. Ko ti je to rekao?

Opet glup si. Kazem ti izmedju redova da si dosadan i da pises gluposti gdje god stignes. I dnevno preko 10 komentara napises. A nista vrijedno citanja u tih 10 komentara.[/quote]

Sedam dana. Svako vrijeđanje sagovornika je strogo zabranjeno, a u posljednje vrijeme se toga baš i ne pridrzavas. Svaki drugi post nekog uvrijedis, nema smisla. Sedmica u Banovicima, pa se onda vidimo.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 dec 2012, 20:40

@Cisco

Na osnovu cega si dosao do toga? Jel ima neka izjava il sta, il samo iz tvoje glave?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 05 dec 2012, 20:41

nisam u toku nesto, sta je sa ovim hasnovicem, kakav je igrac?

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:48

exbabilon je napisao/la:@Cisco

Na osnovu cega si dosao do toga? Jel ima neka izjava il sta, il samo iz tvoje glave?
Vidi drug nismo na auto pijaci pa tako da lupam, "iz tvoje glave" mislim nije ok. ako nevjerujes sacekaj par dana ili koju sedmicu i uvjerit ces se sam u sve, mali ima Želju da predje u Želju, sa Olimpicom ima amaterski ugovor a profesionalni su mu nudili u septembru koji nije želio potpisati, nezadovoljan je u Olimpicu, a ugovor sa Olimpicom ima do juna 2014. medjutim isti ce pokusati sporazumno raskinuti tako da bi vec na zimu mogao cistih papira potpisati za Želju, svemu tome u prilog ide i odlazak Zebe ;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 dec 2012, 20:50

A ti si preko amidze koji radi sa najboljom jaranicom njegove tetke skontao da on hoce u Zelju? Ocigledno da je to iz "tvoje glave", mozda je PlBiH bio upravu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 20:53

exbabilon je napisao/la:A ti si preko amidze koji radi sa najboljom jaranicom njegove tetke skontao da on hoce u Zelju? Ocigledno da je to iz "tvoje glave", mozda je PlBiH bio upravu.
:? :?
i sta hoces sad od mene bgt !? vjeruj nevjeruj sta da ti radim, sacekaj par dana ili koju sedmicu dok se sve nerealizuje i zavrsena priča, sta glumis okurazenog šerifa, haj prosetaj bgt, bio je PLBIH upravu pa sad odmara par dana :arrow:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 05 dec 2012, 21:03

Bitno je lupiti samo i reći kako on zna nešto ili j ejaran rek'o ili j ečuo tamo ili je pisalo negdje ali ne može da nadje a niko se ne bavi činjenicama.

Izvinjavam se na off-u
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 21:05

Mali je zvijer, tek mu je 19.g ko ga je gledao u dresu Olimpica i zadnjoj utakmici reprezentacije mislim da je dovoljno i po meni ne postoji neki rizik, samo mu sansu treba pruziti i isplatit ce sve.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 05 dec 2012, 21:07

Dolazim u miru. Stvarno vas frajer loži. Momak je dobio 200 posto veća primanja ove sezone. Kunem se da ne lažem iako se nekada zezam sada govorim provjerenu stvar. Vjerujte mi da sam upoznat sa situacijom vezano za njega.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 56 gostiju.