(znam da izgleda kao teorija zavjere, ali...najbolje zaobici ovaj par)
Ipak navijam za Juve i nadam se pobjedi

ovo ti je jako dobra informacija,ako je istinata,slozio bi se sa ovom tvojom teorijom

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam iz inata odigri 12-- kec ili dvica. vazda su me ovakvi x obarali10DelPiero je napisao/la:Ovo je toliko glup par da je to za ne povjerovati, pa gdje to ima X da je 1,80. Bolje je onda izbjeci i nista ne odigrati nego na ovu navlakusu pastiLiverpool.F.C je napisao/la:Shakthar - Juventus X 1,80
ovo je po meni najsigurniji par danas..obje ekipe ce biti zadovoljne sa bodom...vjerovatno ce igraci Shakthara dobiti dodatni stimulans od chelsea, ali ne vjerujem da ce srljati na pobjedu pa da na kraju izgube i zavrse ne 2 mjesto..![]()
Ne kazem da nece proci ali staviti ovaj tip za mene je cisto kladionicarsko neznanje.
i ja cekam sastave pa cu da vidjeti sta i kako...Zeman je napisao/la:Najbolje je pričekati sastave, ali evo par prijedloga:
1. tiket, kao sigurice:
Shakhtar-Juve X2 1.35
Chelsea-Nords. F2 1.3
Bayern-BATE F2 1.3
2.tiket:
Sp.Braga - Galatasaray/gol DA 1.25
Man.Utd - Cluj/gol DA 1.5
Lille - Valencia/gol DA 1.3
Barca_Benfica 3+ 1.4
Messi daje gol 1.4
slazem senele-BHF je napisao/la:Ama ljudi izbjegnite par Shakhtar-Juve.
Isto tako, Bayern neće igrati u najjačoj psotavi, pa imajte to na umu.
Oni fale, ali najizglednije da će Bayern startovati bez Ribery-a, Martineza, Dantea, Lahma, Mandžukića.Pity1900 je napisao/la:slazem senele-BHF je napisao/la:Ama ljudi izbjegnite par Shakhtar-Juve.
Isto tako, Bayern neće igrati u najjačoj psotavi, pa imajte to na umu.
ma fali robben,badstuber, ko vec ima da fali vec duze vrijeme i to je to
svabo je to kod njih se igra do zadnje sekunde pa da imaju 4 boda vise od valencie tako bi igrali
h1 ili 3+ mislim da je realno
Ja negdje procita da ne igra Messipintol_TM87 je napisao/la:Messi daje gol @ 1.45
Bolje i ovo nego Bayern ili Čelzi 3+ ili hendikepe ganjat..mislim veca je kvota da messi daje nego hendikep ili 3+ na bayern i čelzi...uostalom messi ganja taj rekord mullera i samo je bitno da on igra i ovaj par prolazi...
Fala ibraibra_barca je napisao/la:imas na uefa.com u 19:45 sat prije pocetka...
Sastav Barcelone: Pinto - Montoya Puyol Adriano Planas - Thiago Song SergiRoberto - Tello Rafinha Villa.GGManUtd je napisao/la:Ja negdje procita da ne igra Messipintol_TM87 je napisao/la:Messi daje gol @ 1.45
Bolje i ovo nego Bayern ili Čelzi 3+ ili hendikepe ganjat..mislim veca je kvota da messi daje nego hendikep ili 3+ na bayern i čelzi...uostalom messi ganja taj rekord mullera i samo je bitno da on igra i ovaj par prolazi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.