Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

azTer
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la azTer » 05 dec 2012, 18:59

ja ne vidim nijedan logičan razlog zašto bi murinjo otišao iz reala.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 dec 2012, 19:11

bparena je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.
I ja sam izgubio godinu pa zavrsio fakultet. :)
Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje. ;)
Ako cemo vec porediti obrazovanje i nogomet tebe bih poredio sa Juventusom :D
DBoske je sa dosta tih iz obdanista klepio dvije LP.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 dec 2012, 19:15

Pogba je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?
:mrgreen:
Pa s obzirom da ga je Real kontaktirao prije par godina (odbio ih je), valjda to govori koliko ga cijene. A, siguran sam da bi igra bila bolja, pojedini igrači bi se probudili, oni navijači koji kritikuju Real zbog negledljive igre bi ušutili... Wenger je odličan trener + ima skauting za 10. Zamisli koliko bi Real sjeb'o Evropu. :D Naravno, ovo je sve s rezervom, jer Jose još nije otišao. :mrgreen: Da je Wenger "bezobrazan" k'o Jose, možda bi se sad neofirno mogao kandidovati za to mjesto - svi znamo da ga Mourinho voli bocnuti zbog neosvajanja trofeja. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 dec 2012, 19:29

Monolog je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?
Pa s obzirom da ga je Real kontaktirao prije par godina (odbio ih je), valjda to govori koliko ga cijene. A, siguran sam da bi igra bila bolja, pojedini igrači bi se probudili, oni navijači koji kritikuju Real zbog negledljive igre bi ušutili... Wenger je odličan trener + ima skauting za 10. Zamisli koliko bi Real sjeb'o Evropu. :D Naravno, ovo je sve s rezervom, jer Jose još nije otišao. :mrgreen: Da je Wenger "bezobrazan" k'o Jose, možda bi se sad neofirno mogao kandidovati za to mjesto - svi znamo da ga Mourinho voli bocnuti zbog neosvajanja trofeja. :lol:
Ja kad sam rekao da bi Venger njima donio LŠ madridisti ovog foruma su me htjeli postaviti za sportskog direktora sve sa kreveljenjima i smajlima i ismijavanjem... Naravno očekujem izvinjenja kad se to desi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 dec 2012, 19:44

al rerna dominira u svakoj raspravi. Ima takve indicije da bi mu i sedmogodišnjak pozavidio.
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 dec 2012, 00:07

Toril.De @Gago iskopiraj koji svoj post s našeg foruma pa da i oni shvate :D

Inače real obnavjla ESB kad ste već kod Wengera al moje je mišljenje da on nije za Reala.Jogi je smiješan dakako :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 dec 2012, 00:23

Iker Casillas: "Nezaboravni trenutci u fudbalu su krati i ljudi se vjerovatno ne sjećaju ko je predvodio tim do pobjede, prvenstva. Većina samo gleda golove. Ljudi vide kako Messi postiže puno golova, ALI NE ZABORAVITE DA CRISTIANO RONALDO POSTIJE GOLOVE KADA JE TO NAJVIŠE POTREBNO" ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 dec 2012, 00:34

vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola ;)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 dec 2012, 00:42

LBJ MVP je napisao/la:Toril.De @Gago iskopiraj koji svoj post s našeg foruma pa da i oni shvate :D

Inače real obnavjla ESB kad ste već kod Wengera al moje je mišljenje da on nije za Reala.Jogi je smiješan dakako :D
Ma neka stoje za sad tamo :D Bit ce vremena da se kopiraju a i napise jos dosta toga ako se decima ne uzme. :)

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 06 dec 2012, 00:50

Raul7 je napisao/la:vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola ;)
Da se ne lazemo , vasa najveca vrijednost je Victor Vladez.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 dec 2012, 01:15

Raul7 je napisao/la:vrijedniji je CRov gol na nou campu za titulu lige nego sva messijevia 84 gola ;)
Taj gol nista nije znacio jer smo bili na -4 i nemoj da se ufuravas s tim. No ako hoces bujrum i dalje. ;)
Svakako masu stvari umisljas. Pojasni mi -11 ove godine ? Sta je rijeseno kad treba ? Sevila ? Betis ? :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 06 dec 2012, 04:20

bparena je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:
EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
mozda da dovedete RDM-a ima on lijeka za katalonce 8-)
Ne traži se zamjena.
:lol:
Ako se smiješ meni

Florentino no busca entrenador

Florentino Pérez no busca entrenador para la próxima temporada. Así lo asegura El Mundo en su edición de hoy, que añade además la intención que tiene el mandatario madridista por arrimar el hombro y normalizar de nuevo la relación con su entrenador.

Según esta información, la relación entre presidente y entrenador no es la misma de hace escasamente un año, pero tampoco es ni mucho menos insostenible. Según El Mundo, Florentino le aseguró a Mou el pasado Lunes que "tú eres nuestro entrenador para muchos años", y le manifestó el respaldo total de todos los estamentos del club.

De hecho, desde el Madrid se desmiente rotundamente que el club haya iniciado cualquier tipo de movimiento para buscar entrenador. El de Setúbal sigue siendo el favorito y llegado el mes de Marzo o Abril se tomará una decisión definitiva sobre su futuro.

No es descartable, que Florentino manifieste públicamente en los próximos días su apoyo al portugués. Los constantes rumores no favorecen en nada a la estabilidad del club y de la plantilla, que debe estar centrada en conseguir todos los títulos que hay en disputa.

Eto ako ne vjeruješ Mourinhu da je u dobrim odnosima sa Perezom, niti madridskom AS-u koji tvrdi da Mourinho ostaje, niti igračima koji su poslije Ajaxa rekli - Mourinho je najbolji trener za nas, eto ti tvoj katalonski El Mundo...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 dec 2012, 06:33

Pratim sta se u svijetu prica - kakvi El Mundo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 06 dec 2012, 12:53

Jucer odrzan "predBozicni" rucak u Asador Donostiarra restoranu. Zanimljivo je to da je nakon rucka Ozil-u (na Ozilovom autu) "riknuo" akumulator, a da se uposlenici restorana uspjeli "slupati" Ramosovog Porsche-a i Nachovog Audija.

slika
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 06 dec 2012, 12:57

Moguci protivnici u nastavku LP.

slika
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 dec 2012, 13:10

Teški protivnici, što jest jest...

Molite Boga da dođe Schalke, ili PSG ... :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 dec 2012, 15:04

mandraX je napisao/la:Teški protivnici, što jest jest...

Molite Boga da dođe Schalke, ili PSG ... :mrgreen:
Da ne bude opet kriva Barcelona za raspored protivnika :P

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 dec 2012, 15:18

Kad je izvlacenje?

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 06 dec 2012, 15:50

Raul7 je napisao/la:Kad je izvlacenje?
20. decembra

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 06 dec 2012, 16:20

jest,bravo.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.