I vise od togaPapastathopoulos je napisao/la:Pa sta je, nije valjda neko gole fotke objavio, koliko sam ja mogao upratit ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I vise od togaPapastathopoulos je napisao/la:Pa sta je, nije valjda neko gole fotke objavio, koliko sam ja mogao upratit ?
problem (njen) je u tome što ih je objavio a ne objavilaPapastathopoulos je napisao/la:Pa sta je, nije valjda neko gole fotke objavio, koliko sam ja mogao upratit ?
da me zena prebaci na urgentnogojzerica je napisao/la:I niko se nije sjetio prebacit na komp ccc, ja bi to odma spasio
nek je on njih objavio da i mi vidimo cime mlada raspolazeElegant je napisao/la:Nije mi jasno kako zensko moze biti glupo da pristane da se slika u tim pozama na taj nacin, pa taman da to drzi na CD-u ili nekoj memoriji a tek da to objavi na FB to je vrhunac idiotizma. Dobro ovoj je ako sam dobro razumio momak hakovao profil pa to objavi, ali bas bolesno.
da li bi ti volio da vidimo čime tvoja mlada raspolaže?EdenHazard je napisao/la:nek je on njih objavio da i mi vidimo cime mlada raspolazeElegant je napisao/la:Nije mi jasno kako zensko moze biti glupo da pristane da se slika u tim pozama na taj nacin, pa taman da to drzi na CD-u ili nekoj memoriji a tek da to objavi na FB to je vrhunac idiotizma. Dobro ovoj je ako sam dobro razumio momak hakovao profil pa to objavi, ali bas bolesno.
moja mlada ne voli da se slikamo prilikom tog cina, boji se ako zeMske vide alatku (moju) da me ne otmu od njeAmoxicillin je napisao/la:da li bi ti volio da vidimo čime tvoja mlada raspolaže?EdenHazard je napisao/la:nek je on njih objavio da i mi vidimo cime mlada raspolazeElegant je napisao/la:Nije mi jasno kako zensko moze biti glupo da pristane da se slika u tim pozama na taj nacin, pa taman da to drzi na CD-u ili nekoj memoriji a tek da to objavi na FB to je vrhunac idiotizma. Dobro ovoj je ako sam dobro razumio momak hakovao profil pa to objavi, ali bas bolesno.
ili se boji da ako ti vide alatku da ne pomisle da je zbog para s tobomEdenHazard je napisao/la:moja mlada ne voli da se slikamo prilikom tog cina, boji se ako zeMske vide alatku (moju) da me ne otmu od njeAmoxicillin je napisao/la:da li bi ti volio da vidimo čime tvoja mlada raspolaže?EdenHazard je napisao/la: nek je on njih objavio da i mi vidimo cime mlada raspolaze
uvijek ima bolji od boljeg.Melo15 je napisao/la: ili se boji da ako ti vide alatku da ne pomisle da je zbog para s tobom![]()
![]()
![]()
ovaj je svoju duzinu napisao u nickuAmoxicillin je napisao/la:uvijek ima bolji od boljeg.Melo15 je napisao/la: ili se boji da ako ti vide alatku da ne pomisle da je zbog para s tobom![]()
![]()
![]()
Hvala Melo15
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.