Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

stomaklija
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la stomaklija » 05 dec 2012, 14:54

bparena je napisao/la:
stomaklija je napisao/la:
bparena je napisao/la:zar se stvarno vec trazi zamjena nezamjenjivom :o
Nešto se baš puno ne javljam na ovu temu. ali ono što sam primjetio je to da si ti takav mučenik da to bog nije vidio. Nameće se pitanje kada npr. Malaga bude INN za jedno 5 godina da li ćeš kupiti sebi plavo-bijeli dres :mrgreen: Znam par ljudi što su poštovali Barcelonu iz doba Klaiverta i sl. i to su pravi navijači. Danas vas ima ko pljeve, i dosadni ste baš kao vaš vezni red :ugeek:
eto upozno si covjeka koji prati Barcelonu jos iz vremena B.Sustera tako da mi ni jedan dres sem Celika i Barcelone nije pozeljan. Ali priznajem da uzivam kad nezamjenjivi dobija nogu od Pereza. :)
Ako mu misli dati nogu to bracika košta :mrgreen: Moraš priznati da samo nezamjenjivi ima ključ za vašu vanserijsku igru :shock: I da, Di mateo još, njega ne smijemo zaboraviti sa igračem manje. To mu je specijalnost :ugeek:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 dec 2012, 15:05

40 miliona eura real mora isplatit ako otpusti mourinha
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 dec 2012, 15:08

Al' što Jegulju na prvo mjesto? :?
Klopp je bolji i taktičar i motivator, a u to smo se mogli uvjeriti do sada. 8-) Ne znam, al' mišljenja sam da Jegulja ne bi napravio ništa više od Josea na klupi Reala. Čak i reprezentacija Njemačke više nije tako ubitačna kao prije, a to je isključivo njegova krivica.
Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 dec 2012, 15:34

@stomaklija
Murinja ce kostati mjesta u Madridu bas taj kljuc za nasu vanserijsku igru. Svak na ovome dunjaluku je mogao uraditi ono sto je on napravio. Udaraj, nosaj, provociraj Barcelonine igrace i trenera (prstu u uho/oko, smrdi mu Mesi) i na taj nacin ni slucajno ne daj sansu normalnoj igri i fudbalu i korektnom nadmetanju. Prije toga pripremi "teren" konstantim pljuvanjem po krovnim fudbalskim organizacijama, vezuj ih sa Barcelonom, seri po novinarima, pljuj na sudije i njihove odluke. Tokom tekmi samo granaj i masi rukama na svaku odluku sudaca a stimulisi Pepea, Marcela, Ramosa na surova gazenja i sutanja. Jedino vrijedno sto je uradio za Real je ubrzanje igre Reala. Ali sve ovo ostalo gore je dozlogrdilo upravi Reala (ili ako jos nije sigurno ce brzo) i slijedi mu noga. Jer nije to donijelo toliku promjenu pozicija a mnogo vise je stetilo ugledu i renomeu Reala.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 05 dec 2012, 15:54

Mislim da nema šanse da Borussija pusti svog trenera. Isto tako mislim da nema šanse da Mourinho ode jer ta je MARCA huškački medij kao što je nekad bio PTC.

Pa oni su zadnji put imali tačnu informaciju kad su je preuzeli od AS-a....

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 05 dec 2012, 16:12

bparena je napisao/la:@stomaklija
Murinja ce kostati mjesta u Madridu bas taj kljuc za nasu vanserijsku igru. Svak na ovome dunjaluku je mogao uraditi ono sto je on napravio. Udaraj, nosaj, provociraj Barcelonine igrace i trenera (prstu u uho/oko, smrdi mu Mesi) i na taj nacin ni slucajno ne daj sansu normalnoj igri i fudbalu i korektnom nadmetanju. Prije toga pripremi "teren" konstantim pljuvanjem po krovnim fudbalskim organizacijama, vezuj ih sa Barcelonom, seri po novinarima, pljuj na sudije i njihove odluke. Tokom tekmi samo granaj i masi rukama na svaku odluku sudaca a stimulisi Pepea, Marcela, Ramosa na surova gazenja i sutanja. Jedino vrijedno sto je uradio za Real je ubrzanje igre Reala. Ali sve ovo ostalo gore je dozlogrdilo upravi Reala (ili ako jos nije sigurno ce brzo) i slijedi mu noga. Jer nije to donijelo toliku promjenu pozicija a mnogo vise je stetilo ugledu i renomeu Reala.
Bilo bi glupo da svi vole jedno te isto, ti se osipaš na njega ja se npr. osipam na Messija. Pa šta?? Po meni najbolja generacija je ona sa Ronaldhinom nisu imali nikakvih repova, svaka pobjeda čista ko suza i ono najbitnije kada cijeli Bernabe aplaudira liku koji im je uvaljao par komada i rasturio njihovu ekipu. Kada će to Messi doživjeti?? Možda u nekom drugom životu :mrgreen: I ono najbitnije, nikada nekog nisam tako "mrzio" kao ovu danasnju Barcelonu. Posle Chelsea i 2009 mi se gade. A o njihovoj tika-taka koja me uspava da i ne govorim. Neko to voli, ja ne ;) Jbt, više žara ima u igri Swansea 4-3-3 i muški brate, ha ja :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 dec 2012, 16:18

stomaklija je napisao/la:
bparena je napisao/la:zar se stvarno vec trazi zamjena nezamjenjivom :o
Nešto se baš puno ne javljam na ovu temu. ali ono što sam primjetio je to da si ti takav mučenik da to bog nije vidio. Nameće se pitanje kada npr. Malaga bude INN za jedno 5 godina da li ćeš kupiti sebi plavo-bijeli dres :mrgreen: Znam par ljudi što su poštovali Barcelonu iz doba Klaiverta i sl. i to su pravi navijači. Danas vas ima ko pljeve, i dosadni ste baš kao vaš vezni red :ugeek:
:lol: :lol:

+123

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 dec 2012, 16:54

Toxicity je napisao/la:Ima li @rio_ferdy88 ocjena od Španskih medija? :mrgreen:
Evo ih, isprika na kašnjenju :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 dec 2012, 16:57

Hvala bro ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 dec 2012, 18:23

Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
mozda da dovedete RDM-a ima on lijeka za katalonce 8-)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 dec 2012, 18:29

EdenHazard je napisao/la:Vidim vec se trazi zamjena za Moua,
Možda bi i došao, al' ga yebe to što Ronaldo i Benzema ne mogu igrati bekove, ne snalaze se najbolje na tim pozicijama.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 dec 2012, 18:31

Ko traži zamjenu za Mourinha ?
Marca ??? će da ga smijeni :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 dec 2012, 18:38

Ko se s' nama druzi - zivot mu je duzi. :)

samo kratka klupa hehehehehe
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 05 dec 2012, 18:43

Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?
:mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 05 dec 2012, 18:44

Pogba je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Ne znam, ja sam ubijeđen da će u slučaju Mourinhovog odlaska novi trener biti Wenger.
Što, je li to i Real najavljuje gradnju novog stadiona?
:mrgreen:
prije bih rekao najavljuju gradnju novog obdanista :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 05 dec 2012, 18:45

Ne traži se zamjena.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 dec 2012, 18:48

FKKC1932 je napisao/la:
Ne traži se zamjena.
:lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 dec 2012, 18:49

Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 dec 2012, 18:54

L_blancos je napisao/la:Real ne bi dozvolio da izgubi igrace poput : Adebayora,RvP,Fabregasa,Nasrija,Flaminija u najboljim godinama, Songa, Tourea ,Colea pa taman da grade 3 stadiona.
Btw Realovo obdaniste, ili kamenolom da se bolje izrazim, je jedno od najboljih.
I ja sam izgubio godinu pa zavrsio fakultet. :)
Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje. ;)

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 05 dec 2012, 18:58

bparena je napisao/la:Pitaj Realovca DBoskea koje je obdaniste najbolje. ;)
Evo ja sam ga pitao i kaze da je Realovo obdaniste najbolje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.