bparena je napisao/la:@stomaklija
Murinja ce kostati mjesta u Madridu bas taj kljuc za nasu vanserijsku igru. Svak na ovome dunjaluku je mogao uraditi ono sto je on napravio. Udaraj, nosaj, provociraj Barcelonine igrace i trenera (prstu u uho/oko, smrdi mu Mesi) i na taj nacin ni slucajno ne daj sansu normalnoj igri i fudbalu i korektnom nadmetanju. Prije toga pripremi "teren" konstantim pljuvanjem po krovnim fudbalskim organizacijama, vezuj ih sa Barcelonom, seri po novinarima, pljuj na sudije i njihove odluke. Tokom tekmi samo granaj i masi rukama na svaku odluku sudaca a stimulisi Pepea, Marcela, Ramosa na surova gazenja i sutanja. Jedino vrijedno sto je uradio za Real je ubrzanje igre Reala. Ali sve ovo ostalo gore je dozlogrdilo upravi Reala (ili ako jos nije sigurno ce brzo) i slijedi mu noga. Jer nije to donijelo toliku promjenu pozicija a mnogo vise je stetilo ugledu i renomeu Reala.
Bilo bi glupo da svi vole jedno te isto, ti se osipaš na njega ja se npr. osipam na Messija. Pa šta?? Po meni najbolja generacija je ona sa Ronaldhinom nisu imali nikakvih repova, svaka pobjeda čista ko suza i ono najbitnije kada cijeli Bernabe aplaudira liku koji im je uvaljao par komada i rasturio njihovu ekipu. Kada će to Messi doživjeti?? Možda u nekom drugom životu

I ono najbitnije, nikada nekog nisam tako "mrzio" kao ovu danasnju Barcelonu. Posle Chelsea i 2009 mi se gade. A o njihovoj tika-taka koja me uspava da i ne govorim. Neko to voli, ja ne

Jbt, više žara ima u igri Swansea 4-3-3 i muški brate, ha ja