Ne priznajem crno odelo.Donnie Darko je napisao/la:Ekskluzivno sa Devilove svadbe par godina iz buducnosti.

Sto se tice koncerta Ace Lukasa obicna dukserica ili tako nesta,jer je koncert nista vise od toga.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne priznajem crno odelo.Donnie Darko je napisao/la:Ekskluzivno sa Devilove svadbe par godina iz buducnosti.
Ne priznajem crno odelo.Devil je napisao/la:
Obuci nešto belo prije svega Aci će se svideti mnogogojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
Kuruz je napisao/la:Obuci nešto belo prije svega Aci će se svideti mnogogojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
pa ja, ko ce drugi bit'gojzerica je napisao/la:Jest cura jedna
ima u azelu nekih finih.TheVerminator je napisao/la: gdje ima finih kapa u TZ, danas sam obuko neku staru, isti Junuz Đipalo sam bio jbt
strašanHZ_ilidzaa je napisao/la:
30kmBoljeg dzempera za manje pare nisam kupio...
Odrezes nokte i narucis 45.BenjooJutub je napisao/la:Je li ima neko ili je imo K1X patike? Zanima me oko veličine, pošto hoću naručit sa neta. Ako ste nosili npr. Nike 47 1/2, koji broj od K1X patika vam je odgovarao?
Ja imam Lacoste i Puma po 47 i tamam mi. Adidas 47 mi ne može navirit, dok Nike 47 1/2 mi je knap.
K1X nisam nikad kupovao, pa ne znam ni sam, koji broj da naručim, 47, 47 1/2 ili 48
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHmaxuz baxuz je napisao/la:Odrezes nokte i narucis 45.BenjooJutub je napisao/la:Je li ima neko ili je imo K1X patike? Zanima me oko veličine, pošto hoću naručit sa neta. Ako ste nosili npr. Nike 47 1/2, koji broj od K1X patika vam je odgovarao?
Ja imam Lacoste i Puma po 47 i tamam mi. Adidas 47 mi ne može navirit, dok Nike 47 1/2 mi je knap.
K1X nisam nikad kupovao, pa ne znam ni sam, koji broj da naručim, 47, 47 1/2 ili 48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.