FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ima kratku svijetlu kosu...
Ео $ ' $ а & , па $ " ја своје " о " ... !!! " $ , ' ? ? се $ - $ ? $ $ у ? , ? $ $ " ? & , ' ¥, & " , " за &, & , $ , ? ' то " / , ? " ? $ & , & " , " , све у % " ... !!!
" $ " $ " Стајање " наравно ? ... $ на " ' ? , " $ , " 90 " , ? $ & је ? зезе " $ по " , " ' , & по % , $ ¥ $ & ... !!!$ " , & $ , ' ? ... !!!
Ај & Ај ? & .... !!!
" $ " $ " Стајање " наравно ? ... $ на " ' ? , " $ , " 90 " , ? $ & је ? зезе " $ по " , " ' , & по % , $ ¥ $ & ... !!!$ " , & $ , ' ? ... !!!
Ај & Ај ? & .... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
A da ja sam smetnuo sa uma to je Tino Divkovic juniorski reprezetativac BiH 91 godiste , skroz sam zaboravio da Mukic ima 3 zuta ja se izvinjavam jer od kada je Mujkic dosao uvijek nas je izvlacio a skorz sam zaboravio da je imao 3 zutaSchlager je napisao/la:Ima kratku svijetlu kosu...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
ех & " нова " $ 
$ стварно " & па ? " $ $ %, $ $ " $ ? & % је - ¥. % је " " онај % $ & ? се не '.
" ? & & ", ? ? $ је & $, ¥ " је ? на & $ су се " ? ? са ' ' % су ? $ "

$ стварно " & па ? " $ $ %, $ $ " $ ? & % је - ¥. % је " " онај % $ & ? се не '.
" ? & & ", ? ? $ је & $, ¥ " је ? на & $ су се " ? ? са ' ' % су ? $ "

"" ПУТ ""
Уф јесте & на & $ ' се ? " са " " , ? $ & " " % ? оно говно , $ те ? , ? , ? " све је то $ " зеза " $ &
... !!!

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Bilo je jako teško, loš teren, za penal neznam, nisam siguran, primjetan je pad forme kod nekih igrača, a naročito kod Kajkuta, a mene ličnjho raduje povratak Ljubojevića koji je i sinoć pokazao koliko zna i koliko može, samo da ga zdravlje posluži...
Uglavnom teško, ali i sloboda se branila sa svih 10 igrača...
Uglavnom teško, ali i sloboda se branila sa svih 10 igrača...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Nije potrebna dublja analiza za sinocnju utakmicu.
Odigrali smo ispod prosjeka, mada treba napomenuti da je tome u velikoj mjeri doprinijela i Sloboda svojom defanzivom. Sinoc se vidjelo ono o cemu sam ranije pisao. A to je da ekipe koje imaju namjeru da igraju otvoreno na nasem terenu, imaju male sanse da ostanu neporazene. Sloboda je imala solidnu sansu da izvuce nulu iako smo imali nekoliko dobrih sansi.
Sada nam slijedi utakmica protiv Leotara u Trebinju i ona u Modrici. Pitanje je sta ce Stojnic odluciti.
Da se mene pita, protiv Leotara bih izveo kombinovanu postavu da bismo isli svjeziji na Modricu. Ovo nam je mozda i posljednja sansa da uradimo nesto u gostima, jer vec mozemo vidjeti da se zestoko pocelo navlaciti za domacine.
Ko je jamio bodove u gostima, jamio je.
Odigrali smo ispod prosjeka, mada treba napomenuti da je tome u velikoj mjeri doprinijela i Sloboda svojom defanzivom. Sinoc se vidjelo ono o cemu sam ranije pisao. A to je da ekipe koje imaju namjeru da igraju otvoreno na nasem terenu, imaju male sanse da ostanu neporazene. Sloboda je imala solidnu sansu da izvuce nulu iako smo imali nekoliko dobrih sansi.
Sada nam slijedi utakmica protiv Leotara u Trebinju i ona u Modrici. Pitanje je sta ce Stojnic odluciti.
Da se mene pita, protiv Leotara bih izveo kombinovanu postavu da bismo isli svjeziji na Modricu. Ovo nam je mozda i posljednja sansa da uradimo nesto u gostima, jer vec mozemo vidjeti da se zestoko pocelo navlaciti za domacine.

HAJ FAJV
fino finoRz88 je napisao/la:

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
ljudi znam da je borac dobio 1 0 ali kako je igro
ja se slomi rasprvljajući sa onim kompleksašima iz vrapćića 

Imas sve lijepo objasnjeno u 10-tak zadnjih postova.....
-
- Kontakt:
ma u obe utakmice treba izvesti najjaci timSimpatizer je napisao/la:Nije potrebna dublja analiza za sinocnju utakmicu.
Da se mene pita, protiv Leotara bih izveo kombinovanu postavu da bismo isli svjeziji na Modricu. Ovo nam je mozda i posljednja sansa da uradimo nesto u gostima, jer vec mozemo vidjeti da se zestoko pocelo navlaciti za domacine.![]()

TREĆI PUT ČASTIMO
..."kada zvezdo igras ti......."! Ko razume shvati ce.Rz88 je napisao/la:

- Simpatizer
- Kontakt:
Ljudi idu li vama na zivce ova stalna gostovanja? Ima li im ikad kraja?
Pa jbt,zeljan sam pogledati Borca,zahvaljujuci gostovanjima i reprezentativnim pauzama moram po mjesec dana cekati da pogledam Borca!
A tek kako je onim Lesinarima koji idu na svako gostovanje,kako rjesavaju slobodne dane ili skolu i fakultete?
Evo sad sam izracunao i dosao do podatka za ginisa,da od 7 utakmica u nizu u Premier ligi i kupovima mi 6 igramo u gostima!!!
Prijedor,Trebinje,Travnik,Siroki,pa sinoc Sloboda ovdje,pa ponovo Trebinje i na kraju Modrica,nevjerovatno...!
Kada tome dodamo navedene reprezentativne pauze i one dvije bez publike,nije ni cudno sto sam zeljan utakmica ovdje u Banjaluci!
Pa jbt,zeljan sam pogledati Borca,zahvaljujuci gostovanjima i reprezentativnim pauzama moram po mjesec dana cekati da pogledam Borca!
A tek kako je onim Lesinarima koji idu na svako gostovanje,kako rjesavaju slobodne dane ili skolu i fakultete?
Evo sad sam izracunao i dosao do podatka za ginisa,da od 7 utakmica u nizu u Premier ligi i kupovima mi 6 igramo u gostima!!!
Prijedor,Trebinje,Travnik,Siroki,pa sinoc Sloboda ovdje,pa ponovo Trebinje i na kraju Modrica,nevjerovatno...!
Kada tome dodamo navedene reprezentativne pauze i one dvije bez publike,nije ni cudno sto sam zeljan utakmica ovdje u Banjaluci!
Blesko, ko je rekao da su tekst i melodija isti?! Naravno, ti!Simpatizer je napisao/la:Nije ista melodija.![]()
Ili si glup ili imas zelju da to budes.
- Simpatizer
- Kontakt:
Nemoj se sad izvlaciti!cole-ch je napisao/la:Blesko, ko je rekao da su tekst i melodija isti?! Naravno, ti!Simpatizer je napisao/la:Nije ista melodija.![]()
Ili si glup ili imas zelju da to budes.

Nije strasno ponekad ispasti glup, sve je to za ljude. Sad si ispao ti, naredni put ce neko drugi...

@Schlager
Nije ni cudo da si se zazelio domacih utakmica kad smo ih igrali samo 4 sa prisustvom publike(Zrinjski, Zeljo, Sloboda u prvenstvu i Siroki u kupu).
HAJ FAJV
Evo i ja da se osvrnem na sinocnu,ajmo reci utakmicu...Nisam zadovoljan nikako,i bas sam sinoc bio pomalo razocaran jer sam mislio da cemo Slobodu otresti kao sljivu lagano sa 2:0,3:0,a na kraju minimalac i to iz penala!
Necu sad da kao nesto prigovaram,ali realno uz ovakvu igru i realizaciju ne mozemo do Evrope,a kamoli titule.Ne znam sta se desava sa napadacima,pad forme je osjetan,opustili su se...Velez i Sarajevo kuci moramo dobiti!I sa gostovanja kad bi bod uzeli,to bi trebalo biti dovoljno.
Sto se navijaca tice jedino mi krivo sto Fukare nisu dosle,al valjda ce i njima svanuti.A sto se ovog "iranca" tice,vazno je da je ON nasao manu,da nas nije prosvijetlio mi bi pomislili da je koreografija originalna,kad ono plagijat!Svaka cast majstore!

Sto se navijaca tice jedino mi krivo sto Fukare nisu dosle,al valjda ce i njima svanuti.A sto se ovog "iranca" tice,vazno je da je ON nasao manu,da nas nije prosvijetlio mi bi pomislili da je koreografija originalna,kad ono plagijat!Svaka cast majstore!

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.