FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

trojan5
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 10:54

vidis tu izreku samo "neprosipaj se"
pa ovo je za NASA-u trebalo bi ovo poslat na odjsek za NLO-e :lol:

il jos gore...."iznabijaj se" neka vam se dragi allah dz.s smiluje :(
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 10:58

astra1922 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:gradacac ima dva biznismena postena i iskrena koji vole gradacac i zvijezdu vise od icega i koji su mozda i jaci od gracica kojem je ivlastiti interes najvazniji. zato nemoj tite ti na suzimat u taj kos. ja garantujem zivotom da gracic hoce da bude na celu saveza a to misli da ce mu biti lakse iz tk...i iskreno kada bi se moja zvijezdi udruzila na ovakav nacin sa olimpicom ja je vise nikad ne bi gledao ustvari velika vecina nebi...ali razumijem tuzlake u teskoj su situaciji.nedajte samo da vam se klub ugasi.ako je gracic posten neka se vuku dugovi slobode pa otplatit ce se za par godina sve se moze napraviti
Zanimljiv tekst.
Molim te da ovaj tekst kopiras, posaljes i na:
http://www.fena.ba/Public2/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamolio bih te da ostavis podatke radi eventualne isplate u slucaju da ga objave. Srdacan pozdrav.
nadovezao sam se na ovaj gore tekst posto bez osnova spominje gradacac bez osnove i seli olimpic u gradacac.sta se odma ljutis,a svi ste vi krivi za ovo stanje u kojem je sloboda i znam kako vam je.steta je samo sto vise nece biti prave slobode al kakva god je vasa je
Ko si ti covjece da sudis?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 dec 2012, 11:00

trojan5 je napisao/la:vidis tu izreku samo "neprosipaj se"
pa ovo je za NASA-u trebalo bi ovo poslat na odjsek za NLO-e :lol:

il jos gore...."iznabijaj se" neka vam se dragi allah dz.s smiluje :(
Allah Dž.Š. ak ćeš pravilnije ;) hehe baš me zanima kome se treba Allah smilovati, tebi koji nemaš budućnosti, samo visiš tu na netu ili "nama" koji nismo Tuzlaci ;)
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:04

Ok strucnjak ... hvala sto si me ispravio..
aj sad upravi nizbrdo.. :lol: :lol:
FKR87-Tz

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2012, 11:04

ja nemogu da vjerujem kakvih ljudi ima dosli su ovde ja na forum kao da oni objasnjavaju da to nije sloboda molim vas ne obracajte paznju na njih a i ovaj sto vrijedja zivinicane banovicane i ostale nemoj bgt ohladi
ja to ovako vidim bogati covjek koji ima klub ali nema navijace ustupa svoje mjesto u premijer ligi tulzlanskoj slobodi s tim d abi on bio glavniu covjek sloboda se rjesava dugova zvat ce se sloboda 1919 dresovi crveno crni stadion tusanj navijaci fukare grad tuzla aliiii sad je jedno nema vise onih sigurnih 6 bodova zeljo e to njima smeta iako su oni svjesni da je to sloboda ali kao oni sad bacaju tu bombe i jos im smeta sto ce te postati stabilan klub jer sad kad ode tata osim sa kormila njima ne gode stabilni klubovi..tako da ne obracajte paznju vi sada dobijate svoju slobodu onako kaku zelite a to je evropsku...
Zato zelim vam mnogo srece
Samo Sarajevo

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:10

@realancojk

Ok druze KONTAMO SE"
a nisam isao u skolu..
al mi zapinje,kad po travi hodam.,nisam navikao
FKR87-Tz

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 dec 2012, 11:13

trojan5 je napisao/la:@realancojk

Ok druze KONTAMO SE"
a nisam isao u skolu..
To ti vjerujem...jbg nisi navikao, šta ćeš, da znaš samo kako je i čišći zrak, i ljepše sve...snijeg je bijel, nije crn, ljudi žive na zemlji, ne u nebesima ;)

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:17

kanarinac je napisao/la:ja nemogu da vjerujem kakvih ljudi ima dosli su ovde ja na forum kao da oni objasnjavaju da to nije sloboda molim vas ne obracajte paznju na njih a i ovaj sto vrijedja zivinicane banovicane i ostale nemoj bgt ohladi
ja to ovako vidim bogati covjek koji ima klub ali nema navijace ustupa svoje mjesto u premijer ligi tulzlanskoj slobodi s tim d abi on bio glavniu covjek sloboda se rjesava dugova zvat ce se sloboda 1919 dresovi crveno crni stadion tusanj navijaci fukare grad tuzla aliiii sad je jedno nema vise onih sigurnih 6 bodova zeljo e to njima smeta iako su oni svjesni da je to sloboda ali kao oni sad bacaju tu bombe i jos im smeta sto ce te postati stabilan klub jer sad kad ode tata osim sa kormila njima ne gode stabilni klubovi..tako da ne obracajte paznju vi sada dobijate svoju slobodu onako kaku zelite a to je evropsku...
druze niasm ja imao namjeru da vrijedjam nikoga..
al kad pogledam forume nekih sarajevskih klubova,i tamo nadjem nekog iz banovica,gracanice,gadacca itd..kako pise da i oni nepodrzavaju fuziju slobode,a sa Tz kantona su,pa dodje mi da povracam...kakav narod mozete biti
neznam samo sta imate od sarajeva i njihovih klubova???? a doci ce te sutra da gledate sad ovu "Famoznu Slobodu"
o kojoj pola bosne komentarise......
toliko samo..
ako sam te uvrijedio oprosti mi molim te.. ;)
FKR87-Tz

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:20

realancojk je napisao/la:

Ok druze KONTAMO SE"
a nisam isao u skolu..
To ti vjerujem...jbg nisi navikao, šta ćeš, da znaš samo kako je i čišći zrak, i ljepše sve...snijeg je bijel, nije crn, ljudi žive na zemlji, ne u nebesima ;)

KONTAM TE... :lol: :lol:
hvala
FKR87-Tz

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 dec 2012, 11:22

trojan5 je napisao/la:
realancojk je napisao/la:

Ok druze KONTAMO SE"
a nisam isao u skolu..

KONTAM TE... :lol: :lol:
hvala
Nemoj puno, ozlijedit ćeš se ;)

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:23

Ok je...razumim te,kontamo se ..
imam reeeseenje za tebe !
FKR87-Tz

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2012, 11:34

trojan5 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:ja nemogu da vjerujem kakvih ljudi ima dosli su ovde ja na forum kao da oni objasnjavaju da to nije sloboda molim vas ne obracajte paznju na njih a i ovaj sto vrijedja zivinicane banovicane i ostale nemoj bgt ohladi
druze niasm ja imao namjeru da vrijedjam nikoga..
al kad pogledam forume nekih sarajevskih klubova,i tamo nadjem nekog iz banovica,gracanice,gadacca itd..kako pise da i oni nepodrzavaju fuziju slobode,a sa Tz kantona su,pa dodje mi da povracam...kakav narod mozete biti
neznam samo sta imate od sarajeva i njihovih klubova???? a doci ce te sutra da gledate sad ovu "Famoznu Slobodu"
o kojoj pola bosne komentarise......
toliko samo..
ako sam te uvrijedio oprosti mi molim te.. ;)
ma nista brate ali ja navijam za sarajevo iz zivinica sam i to je to ali volim i slobodu i dolazio sam gledo slobodu i dok je bila u premijer ligi i u prvoj ligi ovo pola godine sam bio an nekim utakmicama u uvijek navijam za slobodu osim protiv sarajeva iskreno ali ovi zivinice banovici kako se kaze u svakom zitu ima kukolja tako da nemoj rad par budala vrijedjas sve jer prvi moj stari navija za slobodu io nekad je zivio za slobodu isao na utakmice u bivsoj jugi kao sad fukare tako da pusti se provokatora ba bgoje se samo zdrave konkurencije a bgm manijaci se boje i osvete i jedva cekam 26 kolo uhh
Samo Sarajevo

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:39

Ok druze citao sam ja ranije tvoje postove,i stavrno si ok..
a bolji ti je otac :D sala !!
nekad ja zaboravim napisat cast izuzecima.,al oprosti jos jednom !!
FKR87-Tz

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2012, 11:46

trojan5 je napisao/la:Ok druze citao sam ja ranije tvoje postove,i stavrno si ok..
hehe otac je kralj fukara eheh
nego onako znas li ti koji bi igraci mogli iz slobode da ostanu na proljece u mnogo jacoj slobodi po meni ja bi ostavio nikolica omica i onaj mali neznam mu ime i prezime igra stopera ima 17 ili 18 godina mali je paklen igrac mesica mozda i jos kojeg i kad dodamo regoje muharemovic djelmic skaljic duljevic i jos ih ima samo sam ih zaboravio uhh kako ce te bit jaki
Samo Sarajevo

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 05 dec 2012, 11:49

ma neznam tacno,al i ja sam siguran da bi se mogao zadrzat taj kadar igraca sto si nabrojao..
ma i ja se nadam najboljem,jbg ko ce znat sta ce se sve izdesavat .
FKR87-Tz

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 dec 2012, 11:55

kanarinac je napisao/la:
trojan5 je napisao/la:Ok druze citao sam ja ranije tvoje postove,i stavrno si ok..
nego onako znas li ti koji bi igraci mogli iz slobode da ostanu na proljece u mnogo jacoj slobodi po meni ja bi ostavio nikolica omica i onaj mali neznam mu ime i prezime igra stopera ima 17 ili 18 godina mali je paklen igrac mesica mozda i jos kojeg i kad dodamo regoje muharemovic djelmic skaljic duljevic i jos ih ima samo sam ih zaboravio uhh kako ce te bit jaki
da nije Renato Gojkovic, popularni Reno :mrgreen:

jedva cekam da se ovo sve zavrsi, pa da mozemo pricati o pojacanjima 8-)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 dec 2012, 12:01

ahmad_tz je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:

jedva cekam da se ovo sve zavrsi, pa da mozemo pricati o pojacanjima 8-)
hehe ja mislim da jeste taj mislim da je on sa sickog da mu je otac pravoslavac mama muslimanka hehe sve znam samo imena neznam :PP
Samo Sarajevo

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 12:03

ahmad_tz je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Renato Gojkovic je izuzetno dobar i igrac koji ima perspektivu. Posjeduje karakter. Iskusan trener u jakoj ekipi ce ga staviti na kaljenje, mozda da ulazi sa klupe (samo zbog godina i neiskustva) sa druge strane njegovo mjesto trenutno nije za igraca zadnje linije odbrane, zbog mogucih kiksova. U svakom slucaju najbolji mladi igrac u Slobodi. Sto se tice Musica, mali nije los. Problem je sto nam je vadio zivce. Njemu treba dobar trener, pedagog i sportski psiholog. Za Nikolica svi znamo da je klasa, tu nema polemike.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 dec 2012, 12:06

Oni su moje godiste, trenirali smo jedno vrijeme zajedno. Ima tu i Ribic ali mislim da je on sjebao koljeno dobro, sigurno da nije imao bi mjesto u prvom timu. Bio bi tu i ja da nisam pokido ligamente svega moguceg vise puta :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 dec 2012, 12:43

Je li bilo jutros kakvih sastanaka u vezi ovoga,ili ce biti poslepodne opet :? .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.