FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako mislite da ćemo propasti sa ovom investicijom, zašto se bezveze opterećavate time, zašto nas ne pustite da propadnemo u ambis?
Da li mislite da je bolje propasti na proljeće zbog dugova, nego krenuti sa projektom spasa Slobode?
Da li je moguće da vi nama mislite dobro? hm
Da li mislite da je bolje propasti na proljeće zbog dugova, nego krenuti sa projektom spasa Slobode?
Da li je moguće da vi nama mislite dobro? hm
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisi upucen. Nije te bilo na sastanku u opstini. Dogovor je sasvim drugaciji. Sto se interesa tice svako ih trazi za sebe.savatihotece je napisao/la:Nisu vama manijaci krivi što, kako ti reče, niste na zdravim nogama. Pa Tuzle nema nigdje ne samo u fudbalu. Gdje ste u košarci, rukometu, odbojci, boksu, atletici. U svim tim sportovima ste nekada bili u vrhu, ne samo na nivou BH, već i bivše Yuge.I neće vas iščupat ni Gracić ni deset Gracića, dok vi sami tuzlaci ne počnete više cijeniti i ulagati u sport. Gracić kao i svaki tajkun je došao u Tuzlu da spasi svoja ulaganja u Olimpic, i vi ćete ga sa svojih 1,5 mil KM vratiti na noge, a onda će vam ostaviti Olimpic, sa kompletnim stručnim štabom i igračima da ih mazite i pazite. Ako mislite da ovim činom Gracić ulaže u tuzlanski sport i tuzlansku mladež, grdno se varate. Ako mu je općina obećala sve bilborde na području opštine, onda računajte da će i tu mjesečno izvlačiti min 200.000 KM, što je na godišnjem nivou ne ispod 2 mil KM. Dakle čovjek je našao čistu računicu i svaka mu čast.slana_krv je napisao/la:Svako ko voli BiH morao bih da zeli da se sport u Tuzli stavi na zdrave noge, jer ne treba zaboraviti da je Tuzla BiH dala najbolje sportiste ( Delibasic, Raza, Ceca.....Tele...........)i zbog toga mi nisu jasni narocito manijacai zasto toliko zele da smo na dnu i konstantno nas provociraju.
Ako mi, kao i vi, to vidimo i ako konstatujemo da je žalosno da općina nije tih 1.5 mil KM dala Slobodi a ne Graciću. onda nemojte da vas uznemiravaju komentari drugih, jer nije Sloboda nastala od fukara, već je Sloboda stvarala fukare. I nije Sloboda vlasništvo Fukara, već svih građana Tuzle, pa i Kantona. To moraju imati u vidu svi oni koji u ime Slobode prave pazare sa Gracićem i inim Gracićima.
Cak i oni koji imaju dobrotvorne organizacije rade iz interesa. Interes je nuzan za inteligentna bica, inace bi sa sebe sjekli meso i hranili zivotinje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
AMAR OSIM IMENA IMA I PREZIME? 
Sve JE završeno,abd na proljeće gledamo Slobodu u PL !!!

Nekada me bude stid odakle sam. Kakavih se sve glupana može naći u mome gradu. Čovjek nije rekao da će mu Tuzla dati 1,5 miliona, već da toliko treba za Evropu. U tih 1,5 miliona su i njegove pare.
Ne mogu da razumijem kako su neki ljudi plitki.
Još mogu reći da ovaj što lupa o nezadovoljstvu igrača piše nebuloze. Škoro svakako nema mjesta više u Olimpicu. Njega niko i ne zove u Tuzlu. To ti je prava istina. Kao još neke starce.
Mali su se upalili jer valja ići u Tuzlu. U tu Tuzlu kojoj su nanijeli najveću sportsku nepravdu. Sada bi oni spašavali Slobodu.
Još mogu reći da ovaj što lupa o nezadovoljstvu igrača piše nebuloze. Škoro svakako nema mjesta više u Olimpicu. Njega niko i ne zove u Tuzlu. To ti je prava istina. Kao još neke starce.
Mali su se upalili jer valja ići u Tuzlu. U tu Tuzlu kojoj su nanijeli najveću sportsku nepravdu. Sada bi oni spašavali Slobodu.
- savatihotece
- Kontakt:
Šta ti idiote hlupaš. citat: Koliko košta ostanak Olimpica u Sarajevu?irh je napisao/la:Nekada me bude stid odakle sam. Kakavih se sve glupana može naći u mome gradu. Čovjek nije rekao da će mu Tuzla dati 1,5 miliona, već da toliko treba za Evropu. U tih 1,5 miliona su i njegove pare.
Jednostavno - 1,5 miliona KM.
Kakve njegove pare. Gracić niti hoće niti može spašavatu Tuzlu. Pa ti i takvi kao ti ste je i uhelaćili.
Drugo, nikoga vi ne zovete, već Gracić dolazi a da nije kako treba ni pokucao. Nikoga vi nećete kupovati niti otpuštati već Gracić. Vaše je samo da poturite guzice.
Što se tiče dolaska u Tuzlu, Gradačac je bliže, a i bolji su ko ljudi.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
savatihotece je napisao/la:Šta ti idiote hlupaš. citat: Koliko košta ostanak Olimpica u Sarajevu?irh je napisao/la:Nekada me bude stid odakle sam. Kakavih se sve glupana može naći u mome gradu. Čovjek nije rekao da će mu Tuzla dati 1,5 miliona, već da toliko treba za Evropu. U tih 1,5 miliona su i njegove pare.
Kakve njegove pare. Gracić niti hoće niti može spašavatu Tuzlu. Pa ti i takvi kao ti ste je i uhelaćili.
Drugo, nikoga vi ne zovete, već Gracić dolazi a da nije kako treba ni pokucao. Nikoga vi nećete kupovati niti otpuštati već Gracić. Vaše je samo da poturite guzice.
Krelac tu se kaže da bi za te pare ostao u Sarajevu, ali to tvoj mali mozak ne može shvatiti. Da Tuzla ima dati tolike pare davno bi ih dala Slobodi. Ajde sada vrati se s drugim nickom pa reci opet neku budalaštinu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Tvoji postovi dokazuju da internet i racunar nije privilegija samo inteligentnih. Bog ili priroda majka, kako god zelis, nije dala moc svakome da razmislja racionalno. Vise se necu osvrtati na tvoje komentare, niti citati. Ima dugme za to. Gasim te!savatihotece je napisao/la:Šta ti idiote hlupaš. citat: Koliko košta ostanak Olimpica u Sarajevu?irh je napisao/la:Nekada me bude stid odakle sam. Kakavih se sve glupana može naći u mome gradu. Čovjek nije rekao da će mu Tuzla dati 1,5 miliona, već da toliko treba za Evropu. U tih 1,5 miliona su i njegove pare.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa stvarno mi nije jasno odakle tolika snaga ovim sa strane,koji nevole slobodu,i Tz
da nas ubjedjuju vise,ovo,ono....
pa nije mi jasno nikako.??? sta se desava.,daj vise popustite ba,i slobodu i nijaza i olipic
nikakve fajde od vasih ovoliki komentara,.gdje ste bili ranije sa savjetima,cudime koliko ste pametni
da Seljo do sad nije osvojio ligu sampiona,il kup uefa ??????
koliko ima pametnih i skolovanih navijaca..
joj de ge na ...c c c
da nas ubjedjuju vise,ovo,ono....
pa nije mi jasno nikako.??? sta se desava.,daj vise popustite ba,i slobodu i nijaza i olipic
nikakve fajde od vasih ovoliki komentara,.gdje ste bili ranije sa savjetima,cudime koliko ste pametni
da Seljo do sad nije osvojio ligu sampiona,il kup uefa ??????
koliko ima pametnih i skolovanih navijaca..
joj de ge na ...c c c
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
-
- Kontakt:
Zar toliku mržnju imaš prema Tuzlacima?savatihotece je napisao/la:Šta ti idiote hlupaš. citat: Koliko košta ostanak Olimpica u Sarajevu?irh je napisao/la:Nekada me bude stid odakle sam. Kakavih se sve glupana može naći u mome gradu. Čovjek nije rekao da će mu Tuzla dati 1,5 miliona, već da toliko treba za Evropu. U tih 1,5 miliona su i njegove pare.
Smradu jedan izbjeglički, ne znaš ni gdje si, ni šta si, niti tko si !
gradacac ima dva biznismena postena i iskrena koji vole gradacac i zvijezdu vise od icega i koji su mozda i jaci od gracica kojem je ivlastiti interes najvazniji. zato nemoj tite ti na suzimat u taj kos. ja garantujem zivotom da gracic hoce da bude na celu saveza a to misli da ce mu biti lakse iz tk...i iskreno kada bi se moja zvijezdi udruzila na ovakav nacin sa olimpicom ja je vise nikad ne bi gledao ustvari velika vecina nebi...ali razumijem tuzlake u teskoj su situaciji.nedajte samo da vam se klub ugasi.ako je gracic posten neka se vuku dugovi slobode pa otplatit ce se za par godina sve se moze napraviti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@savatihotece
odakle ti znas da Opstina Tuzla nije prije pomagala Slobodu?
Ne radi se ovdje care moj o tome da li je Sloboda davala godisnje 1,5 miliona ili ne. Sloboda ima problem radi ogromnog duga koji opstina ne zeli na svojim plecima da iznese, ne znam zasto je to tako tesko shvatiti. I tu ne pricamo o 1,5 miliona za godinu, nego o davanju 2 miliona maraka DO MARTA.
Bezze lupas ko maksim po diviziji, nemas ti pojma kako su se stvari odvijale u Tuzli i zbog toga ne treba ni da drzis ovdje predavanja o moralnom ponasanju.
Ako je sve to tako kako mnoge Sarajlije tvrde, ako ce Sloboda propasti sa mafijasem Gracicem, pa eto vam razloga da otvorite jos jedan sampanjac, zar nije to sto zelite, zar se niste upravo vi takvi nasladjivali navijacima Slobode nakon ispadanja iz premijer lige. Eto, sada slavite sto ce nas Nijaz izyebati i sutnuti ko kakve Ukrajinke, a mi cemo da propadnemo kako mi znamo i umijemo, to je nasa stvar.
odakle ti znas da Opstina Tuzla nije prije pomagala Slobodu?
Ne radi se ovdje care moj o tome da li je Sloboda davala godisnje 1,5 miliona ili ne. Sloboda ima problem radi ogromnog duga koji opstina ne zeli na svojim plecima da iznese, ne znam zasto je to tako tesko shvatiti. I tu ne pricamo o 1,5 miliona za godinu, nego o davanju 2 miliona maraka DO MARTA.
Bezze lupas ko maksim po diviziji, nemas ti pojma kako su se stvari odvijale u Tuzli i zbog toga ne treba ni da drzis ovdje predavanja o moralnom ponasanju.
Ako je sve to tako kako mnoge Sarajlije tvrde, ako ce Sloboda propasti sa mafijasem Gracicem, pa eto vam razloga da otvorite jos jedan sampanjac, zar nije to sto zelite, zar se niste upravo vi takvi nasladjivali navijacima Slobode nakon ispadanja iz premijer lige. Eto, sada slavite sto ce nas Nijaz izyebati i sutnuti ko kakve Ukrajinke, a mi cemo da propadnemo kako mi znamo i umijemo, to je nasa stvar.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
a ovog lika @savatihotece..
pa tebe druze samo mati voli ...al kad vam sijelo dodje !!!
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- savatihotece
- Kontakt:
Tebe ni rođena mati ne voli.trojan5 je napisao/la:a ovog lika @savatihotece..
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Odlično napisano.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa naravno da covjek nije dosao prvenstveno zbog ljubavi prema Slobodi, ne znam gdje to pise i gdje je to izjavio i kad je neko od nas izjavio nesto slicno..covjek od pocetka govori " ovo je brak iz interesa", mi od pocetka pisemo "ovo je brak iz interesa" i ne znam sta tu nije jasno...Gracic je biznismen, interesuje ga zarada, nas navijace inetresuje neko ko ce ulozit svoje pare i napravit rezultat -kraj price.
Gracic sa npr milion maraka u Sarajevu ne moze izboriti ni Evropu, Gracic sa milion u Tuzli moze prvak bit...prvo sto ce imati navijace, a znace navijaci posebno u ovoj nasoj sabaniji, drugo sto nece vjerovatno gubiti bodove od Zelje i Sarajeva, trece sto ce mozda i uzeti bodove u Srebreniku, Gradaccu ili dje vec lakse kad 1000 navijaca ode sa ekipom na gostovanje, dalje prihodi od ulaznica par stotina hiljada KM koje trenutno nema, Tuzlanski sponzori koji ce doc kad dodje publika( niko nece da sponzorira klub bez navijaca), besplatno koristenje stadiona, finansijska pomoc opstine, ogromna baza za omladinski pogon, i vjerovatno najvaznije, a to najbolje znaju ovi iz Gradcca recimo, IME SLOBODE, igrac kad ide u Zzvijezdu Gradacac iako je organizovaniji klub od Slobode trazi npr 2000 KM platu, kad dolazi u Slobodu trazi 1500 KM platu zbog velicine grada, imena, lakseg nacina da se proda jer skauti ce doc prije u Tuzlu tako da ce i tu ustediti na platama...onda tu su i igraci Slobode koji bi se rado vratili, vjerujem kad bi ovo zazivilo da bi J.Mesanovic i Covic iz Celika bili zainteresirani za povratak, zatim Bekici a zasto ne i Said Husejnovic -i on bi radije za iste pare koje mu Gracic moze dat igrao u Slobodi nego u Sarajevu![]()
valjda vam je sad jasnije sta Gracic dobiva i koliko vise moze zaradit u Tuzli i zasto taj jedan njegov milion u Sarajevu stagnira a u Tuzli se multiplicira zbog svakog od ovih faktora![]()
a najvise ovdje profitira treca strana, a to je SDP i tuzlanska vlast...veci , milionski interesi koji se mjere desetinama hiljada glasova na izborima su za njih ovdje u igri i zato se oni oko ovog toliko i trude...samo nama navijacima je interes Slobode na prvom mjestu, ostali svi ganjaju vlastiti interes uostalom kao i u svim klubovima, naivni su oni koji misle da u upravi Sarajeva, Zelje, Celika, Zrinjskog sjede ljudi uglavnom iz ljubavi (ima i takvih) al vecinu motivise interes, zato nam klubovi i jesu ovdje gdje jesu...glavno je da se poklope INTERESI svih strana, a ovdje se za sad poklapaju.
Upravo tako, multpliciranje i ja vidim.
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Zanimljiv tekst.astra1922 je napisao/la:gradacac ima dva biznismena postena i iskrena koji vole gradacac i zvijezdu vise od icega i koji su mozda i jaci od gracica kojem je ivlastiti interes najvazniji. zato nemoj tite ti na suzimat u taj kos. ja garantujem zivotom da gracic hoce da bude na celu saveza a to misli da ce mu biti lakse iz tk...i iskreno kada bi se moja zvijezdi udruzila na ovakav nacin sa olimpicom ja je vise nikad ne bi gledao ustvari velika vecina nebi...ali razumijem tuzlake u teskoj su situaciji.nedajte samo da vam se klub ugasi.ako je gracic posten neka se vuku dugovi slobode pa otplatit ce se za par godina sve se moze napraviti
Molim te da ovaj tekst kopiras, posaljes i na:
http://www.fena.ba/Public2/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamolio bih te da ostavis podatke radi eventualne isplate u slucaju da ga objave. Srdacan pozdrav.
vidi se da si iz brckog...jadna majko.,zalim te brate,neka ti je bog na pomoci.,mozes se spasit nisi zakasnio jos !!
a i ovi oko nas banovici,gradacac,zivinice...svi to oni ko nesto nepodrzavaju..nebi oni podrzali svoje te neke klubove
sve je to uredu.,samo nikoo nemoze gledat i trpit (mislim na ovo u Tk) uspjeh Slobode,
i nas kao grada.,uvijek ce postojat nesto bolje,i negdje drugo,samo nek nije u Tz
ja nevidim odakle toliki zavidluk,a svi dolaze da se skoluju ovdje,niko neide u Sa..il mostar itd..
Roma puna nekakvih studenata,iz banovica ,gradacca itd..
neznam sto neizlazite u sarajevo,????
tamo je noci zivot zesci nego u Tz
a i ovi oko nas banovici,gradacac,zivinice...svi to oni ko nesto nepodrzavaju..nebi oni podrzali svoje te neke klubove
sve je to uredu.,samo nikoo nemoze gledat i trpit (mislim na ovo u Tk) uspjeh Slobode,
i nas kao grada.,uvijek ce postojat nesto bolje,i negdje drugo,samo nek nije u Tz
ja nevidim odakle toliki zavidluk,a svi dolaze da se skoluju ovdje,niko neide u Sa..il mostar itd..
FKR87-Tz
FKR87-Tz
- Probisvjet
- Kontakt:
Izvini, imas gore u desnom uglu-pisite nam. Pozdrav.Probisvjet je napisao/la:Zanimljiv tekst.astra1922 je napisao/la:gradacac ima dva biznismena postena i iskrena koji vole gradacac i zvijezdu vise od icega i koji su mozda i jaci od gracica kojem je ivlastiti interes najvazniji. zato nemoj tite ti na suzimat u taj kos. ja garantujem zivotom da gracic hoce da bude na celu saveza a to misli da ce mu biti lakse iz tk...i iskreno kada bi se moja zvijezdi udruzila na ovakav nacin sa olimpicom ja je vise nikad ne bi gledao ustvari velika vecina nebi...ali razumijem tuzlake u teskoj su situaciji.nedajte samo da vam se klub ugasi.ako je gracic posten neka se vuku dugovi slobode pa otplatit ce se za par godina sve se moze napraviti
http://www.fena.ba/Public2/Default.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamolio bih te da ostavis podatke radi eventualne isplate u slucaju da ga objave. Srdacan pozdrav.
Iz tvojih usta u Božije uši.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa naravno da covjek nije dosao prvenstveno zbog ljubavi prema Slobodi, ne znam gdje to pise i gdje je to izjavio i kad je neko od nas izjavio nesto slicno..covjek od pocetka govori " ovo je brak iz interesa", mi od pocetka pisemo "ovo je brak iz interesa" i ne znam sta tu nije jasno...Gracic je biznismen, interesuje ga zarada, nas navijace inetresuje neko ko ce ulozit svoje pare i napravit rezultat -kraj price.
Gracic sa npr milion maraka u Sarajevu ne moze izboriti ni Evropu, Gracic sa milion u Tuzli moze prvak bit...prvo sto ce imati navijace, a znace navijaci posebno u ovoj nasoj sabaniji, drugo sto nece vjerovatno gubiti bodove od Zelje i Sarajeva, trece sto ce mozda i uzeti bodove u Srebreniku, Gradaccu ili dje vec lakse kad 1000 navijaca ode sa ekipom na gostovanje, dalje prihodi od ulaznica par stotina hiljada KM koje trenutno nema, Tuzlanski sponzori koji ce doc kad dodje publika( niko nece da sponzorira klub bez navijaca), besplatno koristenje stadiona, finansijska pomoc opstine, ogromna baza za omladinski pogon, i vjerovatno najvaznije, a to najbolje znaju ovi iz Gradcca recimo, IME SLOBODE, igrac kad ide u Zzvijezdu Gradacac iako je organizovaniji klub od Slobode trazi npr 2000 KM platu, kad dolazi u Slobodu trazi 1500 KM platu zbog velicine grada, imena, lakseg nacina da se proda jer skauti ce doc prije u Tuzlu tako da ce i tu ustediti na platama...onda tu su i igraci Slobode koji bi se rado vratili, vjerujem kad bi ovo zazivilo da bi J.Mesanovic i Covic iz Celika bili zainteresirani za povratak, zatim Bekici a zasto ne i Said Husejnovic -i on bi radije za iste pare koje mu Gracic moze dat igrao u Slobodi nego u Sarajevu![]()
valjda vam je sad jasnije sta Gracic dobiva i koliko vise moze zaradit u Tuzli i zasto taj jedan njegov milion u Sarajevu stagnira a u Tuzli se multiplicira zbog svakog od ovih faktora![]()
a najvise ovdje profitira treca strana, a to je SDP i tuzlanska vlast...veci , milionski interesi koji se mjere desetinama hiljada glasova na izborima su za njih ovdje u igri i zato se oni oko ovog toliko i trude...samo nama navijacima je interes Slobode na prvom mjestu, ostali svi ganjaju vlastiti interes uostalom kao i u svim klubovima, naivni su oni koji misle da u upravi Sarajeva, Zelje, Celika, Zrinjskog sjede ljudi uglavnom iz ljubavi (ima i takvih) al vecinu motivise interes, zato nam klubovi i jesu ovdje gdje jesu...glavno je da se poklope INTERESI svih strana, a ovdje se za sad poklapaju.

Eh druže, ovdje slabo ko konta (ili namjerno neće da konta) da je privatizacija postala neminovnost i da ovakva sudbina čeka većinu naših klubova, i to u najboljoj situaciji. A ove dušebrižnike ćemo pustiti do proljeća aBd ili ljeta, nebitno. Čekaćemo koliko god treba, a onda demonstrirati snagu.
Molba ovim našim s teme - Ne odgovarajte na provokacije, jednostavno na ignore listu stavite ove kompleksaše. Njima je Sloboda i Tuzla trn u oku i riješili bi nas se još jednom da mogu. Al' neće dva puta, to im sigurno obećavam. Čast Zeničanima i pojedinim Veležovcima (bio je i onaj Banjalučanin @delko) koji podržavaju klub i misle na budućnost, samo tako nastavite raja.

nadovezao sam se na ovaj gore tekst posto bez osnova spominje gradacac bez osnove i seli olimpic u gradacac.sta se odma ljutis,a svi ste vi krivi za ovo stanje u kojem je sloboda i znam kako vam je.steta je samo sto vise nece biti prave slobode al kakva god je vasa jeProbisvjet je napisao/la:Zanimljiv tekst.astra1922 je napisao/la:gradacac ima dva biznismena postena i iskrena koji vole gradacac i zvijezdu vise od icega i koji su mozda i jaci od gracica kojem je ivlastiti interes najvazniji. zato nemoj tite ti na suzimat u taj kos. ja garantujem zivotom da gracic hoce da bude na celu saveza a to misli da ce mu biti lakse iz tk...i iskreno kada bi se moja zvijezdi udruzila na ovakav nacin sa olimpicom ja je vise nikad ne bi gledao ustvari velika vecina nebi...ali razumijem tuzlake u teskoj su situaciji.nedajte samo da vam se klub ugasi.ako je gracic posten neka se vuku dugovi slobode pa otplatit ce se za par godina sve se moze napraviti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
trojan5 je napisao/la:vidi se da si iz brckog...jadna majko.,zalim te brate,neka ti je bog na pomoci.,mozes se spasit nisi zakasnio jos !!

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.