FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2012, 00:26

sad malo ozbiljno..ovo sto se desava sa Slobodom NAJVJEROVATNIJE ceka vecinu ovih velikih BH klubova....naravno,ne radujem se ovakvom scenariju osim za naravno ANAM ONE ali sigurna info je da klubovi u sezoni 14,15 nece moci sa markom duga uci u nacionalno prvestvo a za evropu je smijesno i pricati...manji klubovi su dosta manje i optereceni i ako su duzni 200000,300000 hiljada to bi se dalo i namaknuti ali gdje ce recimo celik namaknut ovih 6 miliona ili kolko vec..sarajevo isto ima milionski dug...liga ce se neminovno smanjiti ali ne po rezultatu i tradiciji neko po infarstukturi i finansijskom bilansu na kraju godine..zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 dec 2012, 00:28

staragarda je napisao/la:sad malo ozbiljno..ovo sto se desava sa Slobodom NAJVJEROVATNIJE ceka vecinu ovih velikih BH klubova....naravno,ne radujem se ovakvom scenariju osim za naravno ANAM ONE ali sigurna info je da klubovi u sezoni 14,15 nece moci sa markom duga uci u nacionalno prvestvo a za evropu je smijesno i pricati...manji klubovi su dosta manje i optereceni i ako su duzni 200000,300000 hiljada to bi se dalo i namaknuti ali gdje ce recimo celik namaknut ovih 6 miliona ili kolko vec..sarajevo isto ima milionski dug...liga ce se neminovno smanjiti ali ne po rezultatu i tradiciji neko po infarstukturi i finansijskom bilansu na kraju godine..zivi bili pa vidjeli
Upravu si za ovo. Treba povecati kriterije za igranje u premijer ligi pa ko moze nek igra ko ne moze ima federalna i zdravo.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 dec 2012, 00:35

@superior1982
Bio sam ovdje ( na temi ) i kad niste mogli vi veliki "navijači" skupit čini mi se 1500 KM za g. S. Miloševića i kad ste pljuvali čovjeka jer je tražio svoje, kad ste pljuvali svog načelnika i psovali mu od do, a danas ga dižete u nebesa itd.itd... I tada kao i sad se interesujem i interesovaću se, a vi brzo zaboravljate neke stvari što je donekle razumljivo jer vas puca euforija, ali eto vi najbolje znate ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 05 dec 2012, 00:39

Kad Sloboda ode u stečaj, država ce ukinut dugove Zelji, Sarajvu, Celiku i ostalima, zapamtite sta vam kazem. :D

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 05 dec 2012, 00:45

Lik je napisao/la:@superior1982
Bio sam ovdje ( na temi ) i kad niste mogli vi veliki "navijači" skupit čini mi se 1500 KM za g. S. Miloševića i kad ste pljuvali čovjeka jer je tražio svoje, kad ste pljuvali svog načelnika i psovali mu od do, a danas ga dižete u nebesa itd.itd... I tada kao i sad se interesujem i interesovaću se, a vi brzo zaboravljate neke stvari što je donekle razumljivo jer vas puca euforija, ali eto vi najbolje znate ;)
pokusaj biti dobronamjeran, ipak je ovo BiH svi smo mi od istih predaka, ako zelis da diskutujemo molim te da to bude ni nivou normalne konverzacije, bez nadmenosti i plitkih provokacija. Pokusaj

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 dec 2012, 00:53

ma kakvi ba..ti najbolje znas :lol: ..puca nas euforija,ludilo..stigo gracic spasitelj..stizu vukovi,copori :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 dec 2012, 00:54

slana_krv je napisao/la:
pokusaj biti dobronamjeran, ipak je ovo BiH svi smo mi od istih predaka, ako zelis da diskutujemo molim te da to bude ni nivou normalne konverzacije, bez nadmenosti i plitkih provokacija. Pokusaj
Pokušavam ali me niko ne sluša, samo napadate pisao sam i o g. N. Graciću ranije ovih dana, neće to biti med i mlijeko kako vi mislite. Dobro možda bude u početku, ali živi bili pa vidjeli. Ljudi vas upozoravaju na njega da je namazan svim bojama i da nije baš ono za šta se predstavlja, a vi napadate i tvrdite da smo ljubomorni :roll: Možda je trenutno dobro riješenje za vas, ali je daleko od idealnog. Puno sreće trebaće vam.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 05 dec 2012, 01:01

Lik je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
Pokušavam ali me niko ne sluša, samo napadate pisao sam i o g. N. Graciću ranije ovih dana, neće to biti med i mlijeko kako vi mislite. Dobro možda bude u početku, ali živi bili pa vidjeli. Ljudi vas upozoravaju na njega da je namazan svim bojama i da nije baš ono za šta se predstavlja, a vi napadate i tvrdite da smo ljubomorni :roll: Možda je trenutno dobro riješenje za vas, ali je daleko od idealnog. Puno sreće trebaće vam.
Danas se nikom ne vjeruje 100%, sve ce to izaci na vidjelo, ali mi smo u mat poziciji, sa ovakvim stanjem bi izdrzali do marta maksimalno i morali bi se ugasiti kao i KK Sloboda dita..i ovo je za nas svjetlo na dnu tunela jer smo vidjeli izlaz iz ambisa. Opet "ko ne riskira taj i ne profitira" po Delovoj devizi ili po nasoj staroj "ili si bos ili si hadzija" pa sta bude....iako mi mozda neces vjerovati ja mislim da je ovdje politika odigrala kljucnu ulogu i to ova ideja je skovana u Sarajevu i to od vladajuce strane

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 05 dec 2012, 01:09

Jeli u ovih 1.5KM za ulaznicu uračunat i sendvič i sok kao prije na Otoci !? :?
majko mila koje ofirno papansko šlihtanje, dakle Olimpic u Tuzlu ide iz prostog razloga jer u Sarajevu nema/fali/treba
1.500.000 maraka a ne kao sto smo mislili da se ide pomoći Slobodi da se ne ugasi i sl. :?
"Navijači su imali svoje uslove i samo su pokazali koliko vole Slobodu. Na svaki način žele zadržati ime Sloboda, boju dresa, ime stadiona i navijačku grupaciju Fukare. Jako im je stalo da se ova ideja ostvari jer su poželjeli jaku Slobodu i Premijer ligu BiH. Moje je mišljenje da u prošlosti nije bilo nekog pretjeranog razumjevanja za njihove minimalne zahtjeve." - a sve od ovo će biti kontra mozda samo dresovi ostanu crveno - crni, želi se sve zadrzati a ipak mijenjati tolika glupost i konfuzija u glavama Tuzlaka i Fukara da je to nevjerovatno za jedan zdrav razuman um.
Sve u svemu imat ce se sta čitati slijedecih dana, sa jedne strane lopov ala Nijaz Gracić koji seli klub u Tuzlu iz finansijskih razloga i kompleksa prema Želji i Sarajevu a sa druge strane "istinski" navijači Slobode koji čekaju ne bi li im gospon Nijaz sta udjelio od svog "velikog" bogatstva gdje ipak nema tih sitnih 1.500.000 da Olimpic ostavi u Sarajevu, j... lud zbunjenog, papanluk i šund cirkus se nastavlja ....
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 dec 2012, 01:16

Što je najgore, tvoje pametovanje se nastavlja :cry:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 01:17

PL BiH -1 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:@PL BiH -1

Stani malo ti nam garantuješ njegov neuspijeh, a izvini ko si ti da to garantuješ ?

Meni su smiješni i bolesni, jedino oni koji su do juče svršavali jer Sloboda igra drugu ligu, a danas rukama i nogama se bore za historiju i očuvanje Slobode. To nije ni kompleks, ni strah, nego bolest.
Ni govora...

Nijaz je veoma uspjesan biznismen i veoma neuspjesan sportski radnik. Vi zaboravljate da je on Sarajevu nabio dug od 600.000 KM za godinu dana. Mnogo je to novca. A u Olimpic je ulozio vise novca nego Siroki i Zeljo zajedno u protekle dvije sezone. I sta je postigao na sportskom planu? Nema rezultata. Biti 4. 5. 6. sta ti ja znam u nasoj ligi nije rezultat je nema izlaska u Evropu. Jeste to rezultat kad ulozite 500.000 maraka u klub kroz cijelu sezonu pa nisi puno izgubio. Ali kad uzlozis kao Zeljo prosle sezone preko 4 miliona ili Sarajevo 2.7 miliona ili Olimpic koji je ulozi blizu 6 miliona onda je to nikakav rezultat. Gdje ces vratiti te pare?

@ SaltCityAttack

Nemam namjeru da te prozivam ili vrijedjam ali ti si ovu dijecu ovdje nafurao tako da su oni pali na laznjak Nijza Gracica koji NIJE DOSA ZBOG SLOBODE.

Eh da su tuzlaci pametni mislim nisu ni glupi nego su u ovome slucaju kupljeni od strane Gracica. A da nisu ovako bi postupili. Imaju dvije opcije koje idu u korist Tuzli, tuzlacima i Slobodi.

Prva je da se Olimpic ugasi i da svi igraci Olimpica zaigraju u drugoj ligi tj. prvoj federalnoj u dresu slobode i na kraju sezone izbore PL BiH. Posto sumnjam da bi Nijaz na to prisato jer je opet ponavljam puno novca ulozio i misli da ce izaci u Evropu od ove opcije nema nista.

Drugi i po meni najrealniji plan je da nema problema on dodje sa Olimpicom i damu kakvo god hoce ime ali da Sloboda ide u stecaj tj. da se ne gasi nego da starta od nizeg ranga ne znam kojeg u nasem statutu ali pod uslovom da joj Olimpic mora dati 5 igraca koje ne koristi na posudbu i to da ih Olimpic izdrzava. Za 3 godine Sloboda bi se vratili jaca u PL BiH a grad Tuzla bi imao dva premijerligasa, Olimpica i Slobodu. Ali vi o tome ne razmisljate nego ko ovaj krele gore zovete ljude bolesnicima zato sto sa strane neke stvari bolje vide. A sa ovim drugim potezom Sloboda bi u PL BIH usla bez dugova za 3 godine i mogla bi harati ovako ce te me se sjetiti brzo kad mu budete majku psovali.

Amar je dobro rekao Nijaza treba gledati kroz prizmu uspjesnoga biznismena. Zapamtite ovo dobro.

sta sam ja bolan djecu nalozio ovdje ljudi ispisase 30 stranica ja po dva posta i ja nalozio..ko je ovdje prvi izvalio ovu pricu?..cuj ja nekog nalozio svasta ..pa logicno je da Gracic nije tu dosao samo zbog Slobode i da je dosao zbog svojih interesa ..pa ko je lud doci samo ulagat i gubit zbog koga?..hoce covjek nesto da napravi..mozda covjek zeli postati Mamic odkud znas?..vidi da Mamicu pali njegova politika pa hoce i on da dovodi mlade da prodaje..uglavnom neznam odkud ti to da sam ja nekog nalozio da je dosao zbog nas .
Svako ima svoje interese ebiga to je svima jasno...samo ja jos nisam cuo da je u Olimpicu iko trazio svoje pare.. ljudi nisu prodavlai utkamice i da mu je lova trebala prodavao bi ebiga dao bi Slaviji bodove lagano, a ne kao neko proda se..Covjek valjda zna sta zeli..zeli napraviti jaku ekipu i zeli zaraditi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 dec 2012, 01:34

Nekima je ocigledno tesko shvatit racunicu od 3000 gledalaca po 5 km i sve to 15 puta godisnje dobijes jako veliku cifru. Na to dodas da stadion ispunjava sve kriterije za PL i trenutne i buduce (reflektori,1000 natkrivenih mjesta) i da si ustedio par miliona investicije u tom pogledu. Zatim omladinska skola. Zatim navijaci u smislu podrske. Zatim godisnja pomoc od osptine i kantona.
Sasvim dovoljno argumenata za odlican fudbalski biznis u buducnosti.
Ovo oko formalnosti tipa koji klub ostaje,a koji se gasi,to su price za malu djecu. Tu najvise mislim da PL BiH-1 il kako vec.
Lijep pozdrav,i znajte da vam mnogi zavide.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 01:37

slana_krv je napisao/la:Svako ko voli BiH morao bih da zeli da se sport u Tuzli stavi na zdrave noge, jer ne treba zaboraviti da je Tuzla BiH dala najbolje sportiste ( Delibasic, Raza, Ceca.....Tele...........)i zbog toga mi nisu jasni narocito manijacai zasto toliko zele da smo na dnu i konstantno nas provociraju.
i Benes,Saracevic pa druze sve smo dali sto se moglo dati
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2012, 01:49

Milosevica neko pljuvao?..covjek je zasluzio svoje pare, ali opet mislim da je njega navratio vise onaj Glavas nego sto je on to zelio..Milosevic je igrac koji je igrao povredjen za nas i covjek uvjek pruzao maksimum
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 dec 2012, 05:48

Ne obazirite se na "dobrotvore iz glavnog grada", tu mislim naravno na one sa plavim dresom, oni su svoje prijateljstvo prema vama pokazali u zadnjem kolu prosle sezone.

Sretna vam bila fuzija dragi Tuzlaci ;)

I igranje u Evropi(najvjerovatnije), jer vi startujete sa pozicije br. 3 :D ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

mandatar
Kontakt:

Post Postao/la mandatar » 05 dec 2012, 07:54

Cisco je napisao/la:Jeli u ovih 1.5KM za ulaznicu uračunat i sendvič i sok kao prije na Otoci !? :?
majko mila koje ofirno papansko šlihtanje, dakle Olimpic u Tuzlu ide iz prostog razloga jer u Sarajevu nema/fali/treba
1.500.000 maraka a ne kao sto smo mislili da se ide pomoći Slobodi da se ne ugasi i sl. :?
"Navijači su imali svoje uslove i samo su pokazali koliko vole Slobodu. Na svaki način žele zadržati ime Sloboda, boju dresa, ime stadiona i navijačku grupaciju Fukare. Jako im je stalo da se ova ideja ostvari jer su poželjeli jaku Slobodu i Premijer ligu BiH. Moje je mišljenje da u prošlosti nije bilo nekog pretjeranog razumjevanja za njihove minimalne zahtjeve." - a sve od ovo će biti kontra mozda samo dresovi ostanu crveno - crni, želi se sve zadrzati a ipak mijenjati tolika glupost i konfuzija u glavama Tuzlaka i Fukara da je to nevjerovatno za jedan zdrav razuman um.
Sve u svemu imat ce se sta čitati slijedecih dana, sa jedne strane lopov ala Nijaz Gracić koji seli klub u Tuzlu iz finansijskih razloga i kompleksa prema Želji i Sarajevu a sa druge strane "istinski" navijači Slobode koji čekaju ne bi li im gospon Nijaz sta udjelio od svog "velikog" bogatstva gdje ipak nema tih sitnih 1.500.000 da Olimpic ostavi u Sarajevu, j... lud zbunjenog, papanluk i šund cirkus se nastavlja ....
Mozda si ti i u pravu,mozda,ja mislim da treba pustiti vrijeme da pokaze prave razloge dolaska ekipe olipmica i strucnog staba ako do toga dodje,netreba se zahuktavati i paliti bezveze,to si u pravu ,mi ovde na forumu mozemo nagadjati,pricati,razmijenjivati misljenja,nebismo se trebali vrijedzati,pa prema tome mislim da treba da se izvines tuzlacima,jer nije u svih tuzlaka,glupost kako ti kazes u glavama,sjeti se da su navijaci slobode kad je vedran puljic ubijen izasli i rekli stop konfuziji,koja je u glavama drugih,sjeti se takodje da ne tako davno sloboda je trebala igrati u evropi,ali je otisao siroki,sta mislis da li funkcionise u ovoj nasoj premier ligi sve kako treba ,nije ni rukovodstvo slobode barem ovo danasnje krivo za sve ovo sto se desava slobodi ,to se vuce od ranije,da li je ovo pokusaj da se sloboda spasi neznam,ja bih volio da jeste,jer navijam za slobodu preko 40 i kusur godina,nisu svi tuzlaci isti vjeruj mi sloboda je u srcima onim pravim navijacima

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 08:51

zlajci je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Mnogo veci interes je od ovoga o cemu raspravljate. Mnogo veci od ulaska Slobode u PL i od toga da Olimpic dobije navijace.
Niti jedna od dviju strana nece biti zakinuta. Treca strana ce najvise profitirati, a gospodin Nijaz i tuzlaci ce biti prezadovoljni.
Ma jasno je ko dan.
SDP u Tz nije nikada bio slabiji sa još tendencijom opadanja simpatija.
Mr Šizofrenija je več u gradu proglašen kao grobar našeg sporta,a i on sam zna da mu je jadna majka prvi put kad ostane bez mandata pa se proba prošetat čaršijom.

Hoću da kažem Treca strana koja će najviše profitirati jesu socijaldemokrate što ne mora daznači da ovaj projekat nije dobra ideja. Naprotiv.
Nekada za brak nije samo potrebno dvoje. Jos bolje ako neko podrzava taj brak. Moralno, financijski i na svaki moguci nacin. To je recept za nesto dobro. Onda je brak beton! Dobro je kada se sve poslozi, a ovo se itekako poslozilo.
Jos nesto.
Kazu Nijaz ide iz "koristi" u Tuzlu sa Olimpicom i idejom da se ujedini sa Slobodom.
Tacno je to. Ja bih to rekao, vise inteligentno, mudro i jako dobro isplairano! Jel' mislite da je gospodin Nijaz zalutao u sumi i slucajno nabasao u Tuzlu?
Nije!
Gospodin Nijaz Gracic je nasao u Tuzli i Slobodi partnera da naparvi nesto sto zeli, a to je jak i uspjesan sportski kolektiv.
Znaci ovo je mnogo vise od "koristi i interesa"!
Ovo je novi momenat za BiH. Momenat kada preovlada ljudski razum, sto kod nas i nije bas praksa.
Primjer za kojim ce sigurno poslije krenuti jos neki.
Aplicirati UEFA-i za dodjelu sredstava radi zavrsetka rekonstrukcije je prava stvar i to sto prije. Ljudima iz evropskog nogometa ce ova ideja biti osvjezenje koje dolazi iz BiH.
Stoga mislim da mozemo dobiti potporu od UEFA!
Ovdje ce svi profitirati, naravno osim* onih koji ne zele dobro gradu Tuzli, Slobodi i onih koji sa zavidnoscu gledaju na licnost gospodina Nijaza Gracica!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 dec 2012, 08:53

Probisvjet je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Mnogo veci interes je od ovoga o cemu raspravljate. Mnogo veci od ulaska Slobode u PL i od toga da Olimpic dobije navijace.
Niti jedna od dviju strana nece biti zakinuta. Treca strana ce najvise profitirati, a gospodin Nijaz i tuzlaci ce biti prezadovoljni.
Ma jasno je ko dan.
SDP u Tz nije nikada bio slabiji sa još tendencijom opadanja simpatija.
Mr Šizofrenija je več u gradu proglašen kao grobar našeg sporta,a i on sam zna da mu je jadna majka prvi put kad ostane bez mandata pa se proba prošetat čaršijom.

Hoću da kažem Treca strana koja će najviše profitirati jesu socijaldemokrate što ne mora daznači da ovaj projekat nije dobra ideja. Naprotiv.
Nekada za brak nije samo potrebno dvoje. Jos bolje ako neko podrzava taj brak. Moralno, financijski i na svaki moguci nacin. To je recept za nesto dobro. Onda je brak beton! Dobro je kada se sve poslozi, a ovo se itekako poslozilo.
Jos nesto.
Kazu Nijaz ide iz "koristi" u Tuzlu sa Olimpicom i idejom da se ujedini sa Slobodom.
Tacno je to. Ja bih to rekao, vise inteligentno, mudro i jako dobro isplairano! Jel' mislite da je gospodin Nijaz zalutao u sumi i slucajno nabasao u Tuzlu?
Nije!
Gospodin Nijaz Gracic je nasao u Tuzli i Slobodi partnera da naparvi nesto sto zeli, a to je jak i uspjesan sportski kolektiv.
Znaci ovo je mnogo vise od "koristi i interesa"!
Ovo je novi momenat za BiH. Momenat kada preovlada ljudski razum, sto kod nas i nije bas praksa.
Primjer za kojim ce sigurno poslije krenuti jos neki.
Aplicirati UEFA-i za dodjelu sredstava radi zavrsetka rekonstrukcije je prava stvar i to sto prije. Ljudima iz evropskog nogometa ce ova ideja biti osvjezenje koje dolazi iz BiH.
Stoga mislim da mozemo dobiti potporu od UEFA!
Ovdje ce svi profitirati, naravno osim* onih koji ne zele dobro gradu Tuzli, Slobodi i onih koji sa zavidnoscu gledaju na gospodina Nijaza Gracica!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 05 dec 2012, 08:55

slana_krv je napisao/la:Svako ko voli BiH morao bih da zeli da se sport u Tuzli stavi na zdrave noge, jer ne treba zaboraviti da je Tuzla BiH dala najbolje sportiste ( Delibasic, Raza, Ceca.....Tele...........)i zbog toga mi nisu jasni narocito manijacai zasto toliko zele da smo na dnu i konstantno nas provociraju.
Nisu vama manijaci krivi što, kako ti reče, niste na zdravim nogama. Pa Tuzle nema nigdje ne samo u fudbalu. Gdje ste u košarci, rukometu, odbojci, boksu, atletici. U svim tim sportovima ste nekada bili u vrhu, ne samo na nivou BH, već i bivše Yuge.I neće vas iščupat ni Gracić ni deset Gracića, dok vi sami tuzlaci ne počnete više cijeniti i ulagati u sport. Gracić kao i svaki tajkun je došao u Tuzlu da spasi svoja ulaganja u Olimpic, i vi ćete ga sa svojih 1,5 mil KM vratiti na noge, a onda će vam ostaviti Olimpic, sa kompletnim stručnim štabom i igračima da ih mazite i pazite. Ako mislite da ovim činom Gracić ulaže u tuzlanski sport i tuzlansku mladež, grdno se varate. Ako mu je općina obećala sve bilborde na području opštine, onda računajte da će i tu mjesečno izvlačiti min 200.000 KM, što je na godišnjem nivou ne ispod 2 mil KM. Dakle čovjek je našao čistu računicu i svaka mu čast.
Ako mi, kao i vi, to vidimo i ako konstatujemo da je žalosno da općina nije tih 1.5 mil KM dala Slobodi a ne Graciću. onda nemojte da vas uznemiravaju komentari drugih, jer nije Sloboda nastala od fukara, već je Sloboda stvarala fukare. I nije Sloboda vlasništvo Fukara, već svih građana Tuzle, pa i Kantona. To moraju imati u vidu svi oni koji u ime Slobode prave pazare sa Gracićem i inim Gracićima.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 05 dec 2012, 09:07

Zasto se ne nasekiraste kada Sloboda ispade iz PL BIH nego se brko slavodobitno setao po gradu komentarima **** seljake.Suze koje se liju iz grada Sarajeva zbog ovih desavanja pokazuju da je zaista napravljen vise nego dobar posao.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.