Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 20:52

ev dvije fotke za dzakallibua,znam ja da to on voli :D :D
slika
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 24 okt 2009, 20:53

7.30 kvota na nas , 1.40 na Portugal u prvoj utakmici...na 20 maraka skoro stoja i po ,haha..duplo slavlje!:D

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 okt 2009, 20:54

@rob do bagro

Džakalibu će bit oduševljen :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 20:54

Unica_Liverpool_ je napisao/la:@rob do bagro

Džakalibu će bit oduševljen :mrgreen:
veoma :D

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 21:00

@Unica Liverpool dobre fotke ;) :D

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 okt 2009, 21:14

nije da sad nešto serem po forumu ali fakat ste dosadili sa tim ronaldom :o :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 okt 2009, 21:28

kakve gluposti, mame mi!!!
nego, koliko je kvota za nerješeno!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2009, 21:36

E hebiga, prije nekoliko dana je kvota kod Bwin za prvu utakmicu bila 9,5 na nas a sada je samo 8,00. Moram sto brze bar jednu stojku eura na nas postaviti. Samo da ne odigramo nerjeseno. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 okt 2009, 21:44

Necu vise da gledam ove slike na ovoj temi! :twisted: Je l' vam jasno? Tuzicu vas adminu :mrgreen:

Bez zajebancije, pretjerali ste. Hem sto se ponavljaju, hem koga interesuje onaj ulickani derpe. Basta!
Daj da se nesto normalno prokomentarise za ovu predstojecu utakmicu, koja je po svemu sudeci najbitnija u kratkoj historiji bh reprezentacije.
Za ljubitelje crtanih filmova i karikatura predlazem da otvore posebnu temu, prikladno tome.
Kada se svakakve teme otvaraju, ne vidim razlog da ne bude jedna takva. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 okt 2009, 22:10

mislim da mozemo konkurisati za titulu "repka sa najvise historijskih utakmica", i ako smo mlada samostalna zemlja :D . pa samo u ovim kvalifikacijama smo imali: estoniju kod kuce(najveca pobjeda u nasoj istoriji), onda 2x belgija pa turska kuci, pa estonija vani, pa sad ce nam doci dva puta portugal. a zamislite dodzemo na sp, znaci jos najmanje 3 historijske. pa nama nema kraja

a o utakmici, pa imamo naravno nase sanse, nisu oni a ni mi bez razloga drugi u grupama bili, oni su podbacili a mi iznenadili, pa sto se trend nebi nastavio. sve je moguce, igra se 180-210(plus moguci penali) minuta i nakraju ce se znati pobjednik i treba svo vrijeme igrati sa 100%.

apolo
Kontakt:

Post Postao/la apolo » 24 okt 2009, 22:12

Dobro vece svima ;) Nadam se da ce to biti teska utakmica za nasu repku i da nece sve tako glatko proci jer i Portugalci zarko zele na safari :D . Nek pobijedi bolji , a Stoju na kladionicu pa sto veca kvota vise zabave.Imamo repku kao iz bajke, igraci pojedinacno igraju dobro u svojim klubovima, cak su i vrhunski igraci za te klubove i samo ih mi mozemo popljuvati dok u svijetu iz kog dolaze su mega zvijezde.Treba od prve minute da igra Ronaldo, pa KAD IH POBIJEDIMO da kazemo bila dobra tekma, imali su Portugalci lijepe sanse al smo mi za klasu bolji...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 okt 2009, 22:17

dino-92 je napisao/la:mislim da mozemo konkurisati za titulu "repka sa najvise historijskih utakmica", i ako smo mlada samostalna zemlja :D . pa samo u ovim kvalifikacijama smo imali: estoniju kod kuce(najveca pobjeda u nasoj istoriji), onda 2x belgija pa turska kuci, pa estonija vani, pa sad ce nam doci dva puta portugal. a zamislite dodzemo na sp, znaci jos najmanje 3 historijske. pa nama nema kraja

a o utakmici, pa imamo naravno nase sanse, nisu oni a ni mi bez razloga drugi u grupama bili, oni su podbacili a mi iznenadili, pa sto se trend nebi nastavio. sve je moguce, igra se 180-210(plus moguci penali) minuta i nakraju ce se znati pobjednik i treba svo vrijeme igrati sa 100%.
ma samo ne penali..ja mislim da bi pola bosanaca srce osamarilo..i ja bih bio medju njima... :D :D :D :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 24 okt 2009, 22:19

haha, vidi geronimo već naučio portugalski :mrgreen: Basta! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 24 okt 2009, 22:35

nemogu ni da zamislim penale u zenici i da prodemo ..to slavlje ..cak nemoguce ni zamislit..
dobro nece nam trebat penali..u 180 cemo ih uzeti :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 22:37

avenija je napisao/la:nemogu ni da zamislim penale u zenici i da prodemo ..to slavlje ..cak nemoguce ni zamislit..
dobro nece nam trebat penali..u 180 cemo ih uzeti :mrgreen:
ja mislim da ce se srusit bilino polje...ak prodjemo na penale :D

SMRT FASIZMU!!!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 24 okt 2009, 22:50

Imam neki osjecaj da ce mo ih nakantit u Lisbonu.. vise se bojim Zenice, ali izdrzat cemo sigurno. Samo hrabro i hladno..
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 24 okt 2009, 22:57

velez_mostar je napisao/la:Vidim ,ima izjava od strane strucnjaka kako se ne smijemo braniti ,kako moramo igrati otvoreno tamo ,da se moramo nadigravati..,pa se pitam jesu li stvarno ozbiljni ti ljudi???Kakvo nadigravanje,kakve zaje.bancije?Po meni ,moramo igrati sto ruznije,sto gore za oko ,maksimalno destruktivno izbacivati protivnika sa kolosjeka,sa puno igre blizu protivnickih igraca,i sa formacijom 5-3-2,i to u pravom smislu te rijeci,da bokovi rade puno u defanzivi,malo u ofanzivi...mada ce to biti tesko jer nemamo takav profil bocnih igraca.
Glavni igraci u Lisabonu bi trebali biti Rahimic,i Bajramovic (vjerovatno ce mu ovaj praviti drustvo kao zadnji vezni),i to je to ...
Nadigravati se necemo, neovisno o formaciji koja ce izaci na teren... Pogotovo tamo u Portugalu...

sto rece mostarac, treba igrati ruzno i destruktivno, treba ubiti igru u pojam ako je moguce... i onda iz takvog mrtvila gurati lopte dzeki i ibisevicu u prostor... treba igrati ko grcka, ono je recept za nase jer mi nemamo igrace tog kalibra za nadigravanje.(ili mozda i imamo ali ne igramo na tom nivou) zao mi je samo sto igramo u ovoj formaciji jer nas ubija u pojam... budu li bocni igraci isli previse naprijed, ima da svira propuh po bokovima... znaci najgora moguca opcija.. a opet, zalost je imati salihovica tako povucenog... vjerujem da cemo najvise gledati 5 - 3 - 2.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 24 okt 2009, 23:08

ako budu penali, trebali bi zamolit sudiju da mi pucamo slobodnjake, a portugalci nek pucaju penale :D

i to najbolje ovako :mrgreen: :

[youtube][/youtube]

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 okt 2009, 23:15

Kakvi penali. Da mi srce pukne. Nema, to ce se rijesiti u prvoj tekmi, tako da se druga nece ni igrati. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.