Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
veomaUnica_Liverpool_ je napisao/la:@rob do bagro
Džakalibu će bit oduševljen
ma samo ne penali..ja mislim da bi pola bosanaca srce osamarilo..i ja bih bio medju njima...dino-92 je napisao/la:mislim da mozemo konkurisati za titulu "repka sa najvise historijskih utakmica", i ako smo mlada samostalna zemlja. pa samo u ovim kvalifikacijama smo imali: estoniju kod kuce(najveca pobjeda u nasoj istoriji), onda 2x belgija pa turska kuci, pa estonija vani, pa sad ce nam doci dva puta portugal. a zamislite dodzemo na sp, znaci jos najmanje 3 historijske. pa nama nema kraja
a o utakmici, pa imamo naravno nase sanse, nisu oni a ni mi bez razloga drugi u grupama bili, oni su podbacili a mi iznenadili, pa sto se trend nebi nastavio. sve je moguce, igra se 180-210(plus moguci penali) minuta i nakraju ce se znati pobjednik i treba svo vrijeme igrati sa 100%.
ja mislim da ce se srusit bilino polje...ak prodjemo na penaleavenija je napisao/la:nemogu ni da zamislim penale u zenici i da prodemo ..to slavlje ..cak nemoguce ni zamislit..
dobro nece nam trebat penali..u 180 cemo ih uzeti
Nadigravati se necemo, neovisno o formaciji koja ce izaci na teren... Pogotovo tamo u Portugalu...velez_mostar je napisao/la:Vidim ,ima izjava od strane strucnjaka kako se ne smijemo braniti ,kako moramo igrati otvoreno tamo ,da se moramo nadigravati..,pa se pitam jesu li stvarno ozbiljni ti ljudi???Kakvo nadigravanje,kakve zaje.bancije?Po meni ,moramo igrati sto ruznije,sto gore za oko ,maksimalno destruktivno izbacivati protivnika sa kolosjeka,sa puno igre blizu protivnickih igraca,i sa formacijom 5-3-2,i to u pravom smislu te rijeci,da bokovi rade puno u defanzivi,malo u ofanzivi...mada ce to biti tesko jer nemamo takav profil bocnih igraca.
Glavni igraci u Lisabonu bi trebali biti Rahimic,i Bajramovic (vjerovatno ce mu ovaj praviti drustvo kao zadnji vezni),i to je to ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.