Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Cemu frka, poraz ocekivan nisu ludi da noge lome da bi izborili Ligu Evrope a slijedeci mec direktan duel za titulu protiv mrskog suparnika. IMa puno faktora za Sitijevo ispadanje iz grupe, neiskustvo igranja lp ove ekipe kao tima, teska grupa, manjak srece a i najvaznije od svega preteska liga. Morala se platiti cijena neporazenosti u ligi, jednostavno ritam EPL-a je tesko pratiti u evropskom takmicenju a dokaz tome je sto vecinom klubovi koji nisu u borbi za titulu engleske lige prave uspjehe u Ligi Prvaka.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Hmm interesantno razmisljanje...iako ovi razlozi donekle stoje mislim da je i nesto drugo posrijedi...BigBigBang je napisao/la:Cemu frka, poraz ocekivan nisu ludi da noge lome da bi izborili Ligu Evrope a slijedeci mec direktan duel za titulu protiv mrskog suparnika. IMa puno faktora za Sitijevo ispadanje iz grupe, neiskustvo igranja lp ove ekipe kao tima, teska grupa, manjak srece a i najvaznije od svega preteska liga. Morala se platiti cijena neporazenosti u ligi, jednostavno ritam EPL-a je tesko pratiti u evropskom takmicenju a dokaz tome je sto vecinom klubovi koji nisu u borbi za titulu engleske lige prave uspjehe u Ligi Prvaka.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Žalosno je to da City nije nadigrao svoje rivale u ovih 6 utakmica. Znači, ne možemo govoriti o nedostatku sreće. (ne)Znanje i neiskustvo ok, al' tome dodajmo i Mancinija (svi znamo zašto je otjeran iz Intera), lošu formu glavnih igrača, gubljenje kada čuju himnu Lige Prvaka i činjenicu da Dortmund, Real i Ajax ipak imaju TIM, a ne skupinu zvijezda i to je to. Da, Real za kojeg su prije par godina govorili da je skupina razmaženih zvijezda i manekena. Eh, da bi se ovakav napredak desio Cityju, potrebno je promijeniti trenera.
Što se tile EL, to je za ekipu poput Cityja (tj. za one koji žele igrati isključivo LP) nižerazredno takmičenje i sasvim je logično da im je "bolje" završiti na 4. mjestu negoli na trećem.
Što se tile EL, to je za ekipu poput Cityja (tj. za one koji žele igrati isključivo LP) nižerazredno takmičenje i sasvim je logično da im je "bolje" završiti na 4. mjestu negoli na trećem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne da je žalosno, vec prežalosno....a i kako ce koga nadigrati kad im je vezna linija toliko jalova da je to za plakati.
Barry lucidni veznjak koji dodaje prvom do sebe i koji nebi preuzeo ni 1% rizika u igri, Nasri mr. carina lopte, one ublehe tipa Rodwel ili Garcia, zatim Sinclair koji ne zna ni gdje je zalutao na terenu...Tevez se vraca na centar po loptu, jbg covjek poželio loptu
....možda bi ti igraci i valjali nešto da imaju normalnog trenera na klupi koji bi to zategao i uozbiljio.
Ovako i jest cirkus sa bodovnim saldom od svega 3 boda u 6 utakmica (3 remija i 3 poraza).
Neko rece Teška grupa, kao to opravdanje...pa teška je bila i Borusiji koja završi prva u grupi, pa cak i Ajaxu koji završi ispred Citya. Nije toliko ni u rezultatu problem, koliko u cinjenici da su nadigrani svim mecevima - pa i veceras ova kombinovana Borusija.
Barry lucidni veznjak koji dodaje prvom do sebe i koji nebi preuzeo ni 1% rizika u igri, Nasri mr. carina lopte, one ublehe tipa Rodwel ili Garcia, zatim Sinclair koji ne zna ni gdje je zalutao na terenu...Tevez se vraca na centar po loptu, jbg covjek poželio loptu

Ovako i jest cirkus sa bodovnim saldom od svega 3 boda u 6 utakmica (3 remija i 3 poraza).
Neko rece Teška grupa, kao to opravdanje...pa teška je bila i Borusiji koja završi prva u grupi, pa cak i Ajaxu koji završi ispred Citya. Nije toliko ni u rezultatu problem, koliko u cinjenici da su nadigrani svim mecevima - pa i veceras ova kombinovana Borusija.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Pada mi napamet ekipa athletico madrida, dobar tim, ali protiv nas vazda losi...
Dobro zna se da je Real gigant uvjek, ali znali su nas dobit slabije ekipe a patetiko nije vec duuugo dugo....
Dobro zna se da je Real gigant uvjek, ali znali su nas dobit slabije ekipe a patetiko nije vec duuugo dugo....
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Katastrofalno i totalno poražavajuće sa ovakvom ekipom ne otići bar u EL. Prošli put su se nekako za to izborili, ovaj put su očajno završili nastup u LP. Slučajnost da ovako loše igraju? Ne bih rekao.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Raspad sistema, ako izgube protiv Uniteda hm good bye ManciniHigh je napisao/la:Katastrofalno i totalno poražavajuće sa ovakvom ekipom ne otići bar u EL. Prošli put su se nekako za to izborili, ovaj put su očajno završili nastup u LP. Slučajnost da ovako loše igraju? Ne bih rekao.

- Ronaldo2012
- Kontakt:
jedina neporazena ekipa epl...najbolja odbrana drugu godinu zaredom...ekipa sa nervima od celika- koja svaku drugu tekmu pobjedjuje u fergie time... vracaju se sa -8 bodova 4-5 kola do kraja...6:1 Manua nabili...jest preruzno igraju ali sve te velike stvari uradio je za City...ja ga ne bi mijenjao lose igre u LP su izuzetak...kakav god da je trener, nekad je bolje drzati istog par godina nego ih saltati i saltati...BosnaSTL je napisao/la:Raspad sistema, ako izgube protiv Uniteda hm good bye ManciniHigh je napisao/la:Katastrofalno i totalno poražavajuće sa ovakvom ekipom ne otići bar u EL. Prošli put su se nekako za to izborili, ovaj put su očajno završili nastup u LP. Slučajnost da ovako loše igraju? Ne bih rekao.
SamoZeljo je napisao/la:Ovo je takticki potez. Genijalac Mancini je namjerno izgubio jer stvara ekipu za 2056 godinu i tada ce jurisati na sami vrh Evrope i svijeta.
Vi pojma nemate i ne shvatate genijalca Mancinija.
Samo budala se moze necemu nadati nakon samo jedne ulozene milijarde u klub. Treba tu najmanje 20-30 milijardi da se ulozi i da se kupi 200 najboljih igraca na svijetu pa se tek onda nadati da ce se nesto ozbiljnije napraviti.
I naravno, 44 godine uigravanja tima je potrebno!

Derbi ce zavrsit 0 : 0 ko sto gledam
Glory Glory Man United!
Lijepo to Mancio vodi. Veliki vidovnjak i mudrac. Što duže u Cityu to bolje.
-
- Kontakt:
Katastrofa je otici u Evropa ligu i igrati cetvrtkom u periodu kad se titula lomi.High je napisao/la:Katastrofalno i totalno poražavajuće sa ovakvom ekipom ne otići bar u EL. Prošli put su se nekako za to izborili, ovaj put su očajno završili nastup u LP. Slučajnost da ovako loše igraju? Ne bih rekao.
Jest'. Ne znam ni što su igrali tekme LP i bili spremni na tu utjehu da bi mogli igrati u EL. Davali izjave, nadali se bar EL, i onda ovako popuše. Trebali su odmah odustati od oba takmičenja, jer će im biti prenatrpan raspored utakmica. Strašan argument.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Pa svi daju te smijesne izjave o Evropa ligi, kako ce ici da se bore u njoj ravnopravno, kako zele titulu prvog se sjetim Fergusona prosle godine, idemo punom snagom na trofej klasicna suplja i mind games a zna se da je stara lopuza htio epl da uzme, evropa ligu ovi jaci klubovi shvataju ozbiljno samo u izjavama koje daju o njoj u praksi niko je ne hebe ni 2%
- Ronaldo2012
- Kontakt:
U stvari meni izgleda da svi treneri i klubovi rade sve ove stvari radi kojih se Mancini linčuje, jedino se njemu to nabija na nos na ovom forumuBigBigBang je napisao/la:Pa svi daju te smijesne izjave o Evropa ligi, kako ce ici da se bore u njoj ravnopravno, kako zele titulu prvog se sjetim Fergusona prosle godine, idemo punom snagom na trofej klasicna suplja i mind games a zna se da je stara lopuza htio epl da uzme, evropa ligu ovi jaci klubovi shvataju ozbiljno samo u izjavama koje daju o njoj u praksi niko je ne hebe ni 2%

Na prvu izgleda da su kriticari stvarno u pravu, i da je City talasika od kluba, da je Mancini glupan i nesposoban, ali cim se malo dublje prokopa skontas da je sve to normala i da su drugi cak mnogo gori od toga...
Eto kolko se samo prigovaralo za potrosene stotine miliona, a vamo ispade Man. United napravio 700 miliona DUGA?!
Izgubili od Ajaxa, a gotovo svake godine neki velikan ispadne od treceligasa iz kupova....
Izgleda da se kriticari najvise lijepe za ovo 2 x ispadanje u grupi LP. Ali i mnogo bolji klubovi iskusili su slicne stvari i cak gore.
U stvari mi Realovci, po misljenju vecine najbolji klub na svijetu, to smo najbolje iskusili kad 5 godina zaredom nismo vidjeli 1/4 LP

Ali i mnogo jeftiniji klubovi pokazuju sasvim suprotne stvari....Malagi je ovo prvo takmicenje u LP (u njenoj historiji), pa ljudi završiše suvereno na provm mjesti i plasirali se u knockout fazu, i to ispred Milana koji ima decenijsko iskustvo igranja u LP.Ronaldo2012 je napisao/la:U stvari meni izgleda da svi treneri i klubovi rade sve ove stvari radi kojih se Mancini linčuje, jedino se njemu to nabija na nos na ovom forumuBigBigBang je napisao/la:Pa svi daju te smijesne izjave o Evropa ligi, kako ce ici da se bore u njoj ravnopravno, kako zele titulu prvog se sjetim Fergusona prosle godine, idemo punom snagom na trofej klasicna suplja i mind games a zna se da je stara lopuza htio epl da uzme, evropa ligu ovi jaci klubovi shvataju ozbiljno samo u izjavama koje daju o njoj u praksi niko je ne hebe ni 2%![]()
Na prvu izgleda da su kriticari stvarno u pravu, i da je City talasika od kluba, da je Mancini glupan i nesposoban, ali cim se malo dublje prokopa skontas da je sve to normala i da su drugi cak mnogo gori od toga...
Eto kolko se samo prigovaralo za potrosene stotine miliona, a vamo ispade Man. United napravio 700 miliona DUGA?!
Izgubili od Ajaxa, a gotovo svake godine neki velikan ispadne od treceligasa iz kupova....
Izgleda da se kriticari najvise lijepe za ovo 2 x ispadanje u grupi LP. Ali i mnogo bolji klubovi iskusili su slicne stvari i cak gore.
U stvari mi Realovci, po misljenju vecine najbolji klub na svijetu, to smo najbolje iskusili kad 5 godina zaredom nismo vidjeli 1/4 LP![]()
![]()
Treba nazvati stvari pravi imenom, Mancini je rinaka neobrezana od trenera, što pokazuje zaredom dvije godine u LP....jer LP je najbolje mjerilo

Mislim da ste stvarno prevrsili sve granice sa vrijedjanjem ovog kluba njegovog trenera itd.Znam vase misljenje: plasticni klub, trener k....., Balotelli treba u zatvor, Nasri i Silva carine loptu, Aguero i Tevez ne daju lopte nikom itd.Postali ste dosadni svaki dan ista prica.Isto ovako ste pisali i prosle godine na -8 za Unitedom i sta bi sakrili ste se svi u misje rupe.Ismijavali ste to sto je covjek bio u Medjugorju velicali nekog glupog novinara sa dresom/trenerkom Uniteda.Postavljali pitanje jel mu se ukazala titula u Medjugorju.I onda za mjesec dana ste lizali ono sto ste p....i.Odjednom gle cuda SAF ispustio 8 bodova prednosti.Najbolji kao trener svijeta izvede ekipu koja nema udarca na gol u mecu za titulu.Ali uvijek ima i za to opravdanje a to vi nazivate sreca.Ne znam mnogi su posjetili Old Traford ali niko se tamo nije izivljavao nikad onako kako je Mancinijev City to uradio.Ako izgubi City on je kriv a ako pobjedi on nije zasluzan za to.To je logika ovog foruma.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- ruudminator
- Kontakt:
ajd ne seri da nije arapa city bi bio u chanpinshipu ,ti sigurno bi navijo za wolfsburg ili mozda milan (radi Dzeke)....zna se ko navija za shity u bosni i zasto radi Dzeke ,i mojne da glumis nekakvog eksperta za nogomet ili nogometnu igru sa svojim nekakvim pametovanjima osvojili ste titulu i sta ,United ih ima 19 pa sta sad ja trebam to bacat nekom u lice ...ono sto je Shity sinoc pokazo je SRAMOTA za fudbal da igraci koji su preplaceni ,a samo zbog toga i igraju za taj klub,odigrraju utakmicu kakvu su odigrali sinoc.....tevezito je napisao/la:Mislim da ste stvarno prevrsili sve granice sa vrijedjanjem ovog kluba njegovog trenera itd.Znam vase misljenje: plasticni klub, trener k....., Balotelli treba u zatvor, Nasri i Silva carine loptu, Aguero i Tevez ne daju lopte nikom itd.Postali ste dosadni svaki dan ista prica.Isto ovako ste pisali i prosle godine na -8 za Unitedom i sta bi sakrili ste se svi u misje rupe.Ismijavali ste to sto je covjek bio u Medjugorju velicali nekog glupog novinara sa dresom/trenerkom Uniteda.Postavljali pitanje jel mu se ukazala titula u Medjugorju.I onda za mjesec dana ste lizali ono sto ste p....i.Odjednom gle cuda SAF ispustio 8 bodova prednosti.Najbolji kao trener svijeta izvede ekipu koja nema udarca na gol u mecu za titulu.Ali uvijek ima i za to opravdanje a to vi nazivate sreca.Ne znam mnogi su posjetili Old Traford ali niko se tamo nije izivljavao nikad onako kako je Mancinijev City to uradio.Ako izgubi City on je kriv a ako pobjedi on nije zasluzan za to.To je logika ovog foruma.
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Opet pogrdna nazivanja kluba.Ali sta ces jos neke rane bole pa mi nije ni cudo.Uzivaj u zivotu.A da moj brat zaigra za United ne bi mogao navijati za taj klub bas zbog takvih kao sto si ti.ruudminator je napisao/la:ajd ne seri da nije arapa city bi bio u chanpinshipu ,ti sigurno bi navijo za wolfsburg ili mozda milan (radi Dzeke)....zna se ko navija za shity u bosni i zasto radi Dzeke ,i mojne da glumis nekakvog eksperta za nogomet ili nogometnu igru sa svojim nekakvim pametovanjima osvojili ste titulu i sta ,United ih ima 19 pa sta sad ja trebam to bacat nekom u lice ...ono sto je Shity sinoc pokazo je SRAMOTA za fudbal da igraci koji su preplaceni ,a samo zbog toga i igraju za taj klub,odigrraju utakmicu kakvu su odigrali sinoc.....tevezito je napisao/la:Mislim da ste stvarno prevrsili sve granice sa vrijedjanjem ovog kluba njegovog trenera itd.Znam vase misljenje: plasticni klub, trener k....., Balotelli treba u zatvor, Nasri i Silva carine loptu, Aguero i Tevez ne daju lopte nikom itd.Postali ste dosadni svaki dan ista prica.Isto ovako ste pisali i prosle godine na -8 za Unitedom i sta bi sakrili ste se svi u misje rupe.Ismijavali ste to sto je covjek bio u Medjugorju velicali nekog glupog novinara sa dresom/trenerkom Uniteda.Postavljali pitanje jel mu se ukazala titula u Medjugorju.I onda za mjesec dana ste lizali ono sto ste p....i.Odjednom gle cuda SAF ispustio 8 bodova prednosti.Najbolji kao trener svijeta izvede ekipu koja nema udarca na gol u mecu za titulu.Ali uvijek ima i za to opravdanje a to vi nazivate sreca.Ne znam mnogi su posjetili Old Traford ali niko se tamo nije izivljavao nikad onako kako je Mancinijev City to uradio.Ako izgubi City on je kriv a ako pobjedi on nije zasluzan za to.To je logika ovog foruma.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
joj sve ljuti hAligani navijaju za ovaj klub...ustvari pokusaj kluba...ljudi se izblamirali i tacka...ne znam sta je nejasno u svemu tome,zar je neko ocekivao sa ovakvim smjesnim trenerom city dogura donekle...pa kod kojeg normalnog trenera ce baloteli igrati uopste,ustvari uopste bit na platnom spisku kluba...
igra na ho-ruk,trcanje nula,zalaganje nula...jednostavno boli njih sve tuki za cityem...dosli obrat lovu i to je...
kad dodze normalan trener i otjera ih u 3 lijepe,onda se moze govoriti o nekom prolazu dalje ili boljoj igri..do tada...lagano cemo se smjeskit kako se mancini nervira

igra na ho-ruk,trcanje nula,zalaganje nula...jednostavno boli njih sve tuki za cityem...dosli obrat lovu i to je...
kad dodze normalan trener i otjera ih u 3 lijepe,onda se moze govoriti o nekom prolazu dalje ili boljoj igri..do tada...lagano cemo se smjeskit kako se mancini nervira

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
City se mrzi ovde najvise iz razloga sto siri aduitorijum ovog foruma Mancinija krivi sto Dzeko kad pocne u prvih 11 ne zna ustopati loptu kako treba, pa se ovde traze krivci, Mancini je naravno prvi na listi. Ovi ostali prigovori, ispadanje iz lp su samo maska, neko ko realno gleda na City zna da oni trenutno veoma dobro odradjuju svoj posao, moze bolje ali i dalje je to na nivou da se kaze uspjesni su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.