Too lutko. Uze mi riječi iz usta.FCUM je napisao/la:dajte nba da se vadimoo
Pado na City. **** ti "City daje go" da ti ****.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Too lutko. Uze mi riječi iz usta.FCUM je napisao/la:dajte nba da se vadimoo
Za hrabrije nek igraju Lakers. Ja vise vjerujem houstonu nego lakersima.bulbasor je napisao/la:all in na Oklahomu protiv Brooklyna, za one hrabrije jos keca na Houston protiv Lakersa
![]()
Sinoć nas je jeb'o Jefferson, večeras mora proći!hodža je napisao/la:Washington under 92,5
Philla(-4,5) H1
Holiday over 17,5
Deron over 15,5
kvota : 11,71
odigraohodža je napisao/la:Washington under 92,5
Philla(-4,5) H1
Holiday over 17,5
Deron over 15,5
kvota : 11,71
jes' majku munele-BHF je napisao/la: Sinoć nas je jeb'o Jefferson, večeras mora proći!
De editov'o sam post, pa mi odgovori.hodža je napisao/la:jes' majku munele-BHF je napisao/la: Sinoć nas je jeb'o Jefferson, večeras mora proći!jutros kad sam vidio mrak mi na oči...i večeras me dinamo dokrajčio
![]()
:* Aj ljubi brat, sa srećom.hodža je napisao/la:dobro si skont'o...Phila uzima min 5 razlike i Deron Williams over 15
Zadnjih pet utakmicabulbasor je napisao/la:Kakav je Lin ove godine?? (ne pratim toliko NBA) ...znam da je prosle godine proradio oko Nove godine...
Valjda moze preko 11.5??
Veceras ide preko 11.5 ...bar po mojim prognozamasoxx je napisao/la:Zadnjih pet utakmicabulbasor je napisao/la:Kakav je Lin ove godine?? (ne pratim toliko NBA) ...znam da je prosle godine proradio oko Nove godine...
Valjda moze preko 11.5??
Poena 19 - 34 min
poena 6 - 41 min
poena 16 - 38 min
poena 13 - 35 min
poena 4 - 26 min
Proslu protiv Lakersa dao 5 poena imao 31 min u igri.
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html Odaberi sad tekmumerdo21 je napisao/la:Jel ima kakv link da se prati taj NBA,,npr sad Miami u 1
OkeLloriS je napisao/la:http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html Odaberi sad tekmumerdo21 je napisao/la:Jel ima kakv link da se prati taj NBA,,npr sad Miami u 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.