FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bravo majstore za deset si sve ovo objasnio.
Pa mislim nisu provokacije fino sam napisao, nekako logično mi je da se i navijači ujedine, Iako je vas tuzlaka više pa bi predpostavljam vodili glavnu riječ. Mislim sad kad završite Tušanj ( valjda mu nećete mjenjati ime ) ne bi bilo dobro da imate dvije frakcije navijača to bi se odrazilo na same fudbalere i atmosferu u ekipi. Vodilo bi to ka razdoru na samom početku pa bi, proces adaptacije i prihvaćanja g. N. Gracića išao teže. Sretno vama i vidimo se na proljećearhimed89 je napisao/la:idi ba prosipaj te djecije fazone u svom sokaku postedi nas muka valja nam se sikirati o novim pojacanjima i radovima na stadionuLik je napisao/la:Izvinite ako je bilo, nije provokacija, mrsko mi sve prelistavat, jel se sad vaša navijačka grupa zove Fukovi (Fukare + Vukovi) ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Lik je napisao/la:Pa mislim nisu provokacije fino sam napisao, nekako logično mi je da se i navijači ujedine, Iako je vas tuzlaka više pa bi predpostavljam vodili glavnu riječ. Mislim sad kad završite Tušanj ( valjda mu nećete mjenjati ime ) ne bi bilo dobro da imate dvije frakcije navijača to bi se odrazilo na same fudbalere i atmosferu u ekipi. Vodilo bi to ka razdoru na samom početku pa bi, proces adaptacije i prihvaćanja g. N. Gracića išao teže. Sretno vama i vidimo se na proljećearhimed89 je napisao/la:idi ba prosipaj te djecije fazone u svom sokaku postedi nas muka valja nam se sikirati o novim pojacanjima i radovima na stadionuLik je napisao/la:Izvinite ako je bilo, nije provokacija, mrsko mi sve prelistavat, jel se sad vaša navijačka grupa zove Fukovi (Fukare + Vukovi) ?
ajd ti gledaj svoja posla i ne jedi go.vna plaho

Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
hehehhe
nemoj ba te price nisu provokacijeLik je napisao/la:Pa mislim nisu provokacije fino sam napisao, nekako logično mi je da se i navijači ujedine, Iako je vas tuzlaka više pa bi predpostavljam vodili glavnu riječ. Mislim sad kad završite Tušanj ( valjda mu nećete mjenjati ime ) ne bi bilo dobro da imate dvije frakcije navijača to bi se odrazilo na same fudbalere i atmosferu u ekipi. Vodilo bi to ka razdoru na samom početku pa bi, proces adaptacije i prihvaćanja g. N. Gracića išao teže. Sretno vama i vidimo se na proljećearhimed89 je napisao/la:idi ba prosipaj te djecije fazone u svom sokaku postedi nas muka valja nam se sikirati o novim pojacanjima i radovima na stadionuLik je napisao/la:Izvinite ako je bilo, nije provokacija, mrsko mi sve prelistavat, jel se sad vaša navijačka grupa zove Fukovi (Fukare + Vukovi) ?

da si dosao dobronamjerno pitati,lijepo bi pitao hoce li navijaci slobode zadrzati naziv grupe,stadiona,kluba i tak a ne provuces neki fazon za "fucovi" i onda kao ozbiljno pitas i nije provokacija.Znam te pusko jos kad si pistolj bila

Al posto sam veceras lijepo raspolozen pokusat cu da ti odgovorim ako ces u buduce biti fin i neces provocirati

ime navijacke grupe se nece mijenjati
sloboda ce igrati na tusnju
od polusezone klub ce se zvati sloboda olimpik a nakon kraja sezone ce biti preimenovan u vjerovatno sloboda 1919
nema dvije frakcije navijaca jer su gradjani tuzle kao i sama politicka elita spremno docekali spasavanje slobode
nijaz gracic je gospodin covjek koji ima visoke ambicije a i sama sloboda je uvijek trebala imati takve jer je klub za vrha premijer lige pa ce se lahko adaptirati nijaz.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:@ open
On je za svoga mandata tacno potrosio 750.000 maraka ne znam ja na sta a svojih para je dao 150.000 KM koje je kasnije trazio sudskim putem pa kad mu je prezentovan dug od 600.000 KM povucena je tuzba.
Molim te prebroj koliko je igraca dveo u Olimpic a zapamti da nijedan nije potpisao bez da nije dobio novac za potpis i naravno uz to ide plata. Prebroj broj trenera kojima jos uvijek isplacuje dugovanja nakon otkaza. Pitaj Rascica koliko je dobio na ruke za potpis, pa onda pitaj Vladavica isto to a o mjesecnoj plati Vladavica necemo pricati. O Alenu skori znate bolje od mene. Ni Muharemovic nije dzaba potpisao. Mali od Nijaza Brkica je dobio vise da predje u Olimpic nego kad je Kvesic potpisivao za Zelju. Eto tolio da se zna. A jos je 2 igraca "kupio" ugovorima iz Zeljeznicarevo omladisnkog pogona.ekran je napisao/la:Kakvih 6 miliona jadan ne bio. Olimpicu je budžet nešto više od milion KM.
Da ne idem u detalje. Budzet je mozda godisnji 2.5 miliona ja ipak mislim da je oko 3 ali on je potrosio silni novac mimo budzeta vjerujmi da se cifra vrti oko 6 miliona.
I da zakljucim ovu pricu. Ja sam iznio neke podatke za koje znam da su tacni. Isto tako iznio sam svoje misljenje koje ne mora biti validno, ni tacno niti se itko od vas mora sloziti samnom to je samo licno misljenje.
Vama tuzlacima ovo ako odgovara onda to odgovara i meni.
de ti care nama pokazi gdje to pise, moralo je to negdje u vijestima bit kolke se tu pare vrte, kolki je budzet i ulaganje, pa onda ti iznosi te neke svoje umisljene podatke

seres ovdje nesto da znas a Bog zna kad si na utakmicu kakvu otiso i sta ustvari znas, zaposli se ko novinar jbt znas vise od njih -.-

Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Od pocetka sam za ovo
Po mojim saznanjima Gracic je klub nudio gradu Tuzli bez ikakve naknade i bez njegovog prisustva i funkcije u istom sto je nacelnik Imamovic odbio.

Tvoje ime govori dosta o tebi, a ja iako nisam navijač vaših klubova odnosno sad već vašeg kluba imam pravo da vodim zdravu diskusiju i da se raspitujem za informacije jer je ovo forum. Samo se nadam, odnosno znam da si ti jedan od rijetkih bezobraznih i nekulturnih ovdje, a da su ostali tuzlaci fini pošteni i radišni ljudi.LUD je napisao/la:Čujem da se i tvoja stara majka raspituje za nas. Što se nje tiče, za nju smo bili i osaćemo njeni fukovi. Pozdrav i svako dobro.Lik je napisao/la:Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tu svoju provokatorsku lafinu prosipaj negdje drugo 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nista jos nije definisano..nista se nezna...zbog tebe,nase domovine,dijaspore i ostalih sve cemo ti objasnit..bit ce malo potesko al provarit ces ti to...nekom lakse ide metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu....Lik je napisao/la:Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Mi smo docekali bakljadom i pjesmom sa suzama u ocima voljeni klub koji je ispao iz lige.Igrace ste nam nazivali mesarima,a danas im se klanjate i kao bogovima molite!Gracic je pred kraj prvenstva upozorio da cemo ispasti.Gracic se jedini oglasio na neregularnosti vezane za Slobodu poslije ispadanja.Lik je otvoren i direktan.Zar je vas Osim zvaljo spao na to da danas uzima u usta navijace Slobode?Zar je on taj koji ce reci za koga navijaci trebaju da navijaju?Zar je on na to spao?Tuzla je od rata samo uz tuzlanske klubove.Ja sam licno uz RSD Slobodu,ma bilo koji sport bio u pitanju.Ja sam za Slobodu koja ce biti na stabilnim i zdravim nogama,a ne za propast kluba na proljece.Ja znam da ce ova Sloboda uvijek biti moja Sloboda!!!Ne stidim se svog kluba,svog opredjeljenja,svog nacina zivota.Uzimate sebi sebi za pravo da tumacite nesto sto jos nije ni potpisano,niti je stupilo na pravnu snagu.Ovo ne moze nitko garantovati kako ce zavrsiti.Do tada,ja sam uz Slobodu,Tuzlu i svoje Fukare.Raduje me samo cinjenica da nisam sam,da sam djelic jedne velike crveno crne armije,koja nikada nece izdati mjesto i klubove gdje je rodjena!Sloboda ce da traje,mnogo je jako to Drustvo,ma koliko god se neki ismijavali i provocirali!Ovoliki broj komentara je dokaz moje price...Josip Broz Tito je u vrijeme kad je Yuga bila na vrhu moci pozivao i primao kao goste Slobodine velikane,a nadje se neki zvaljo da tumaci ponasanje navijaca i minimizira rezultate kluba.Koliko god se trudili,znajte da nasa pjesma nece prestati!!!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 05 dec 2012, 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
E baš grizete kao vukovi, čovjek postavi jedno normalno pitanje i odma vas deset u čoporu napada bez neke osnove, neću se javljati neko vrijeme na vašu temu sem kad budu neke promjene izrečene pa da komentiramo LJUDSKI nadam se. Lijep pozdrav i svako dobro moji tuzlaci.staragarda je napisao/la:nista jos nije definisano..nista se nezna...zbog tebe,nase domovine,dijaspore i ostalih sve cemo ti objasnit..bit ce malo potesko al provarit ces ti to...nekom lakse ide metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu....Lik je napisao/la:Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.![]()
...suma sumarum..nit znamo ko smo nit znamo sta smo...cekamo da delegacija minderasa iz najnovijeg pazara dodze i pojasni neke stvari...delegacija nece moci stici bez stalnih i uvazenih clanova a to su uvazeni gospodin kockasta glava ili super brko iz druge galasije i babo mu u njega....hajd sad gas sa teme i ne furaj raju ovdje vise vise
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje bas od citavog posta ti ne skonta ovaj dio o METRU I CENTIMETRU...hajd,hajd ti polako sa teme pa te sibicarske fore i lozione o vukovima,coporima prosipaj svojoj raji..ovdje se ne vracaj...koji ces nam k.u.r.a.cLik je napisao/la:E baš grizete kao vukovi, čovjek postavi jedno normalno pitanje i odma vas deset u čoporu napada bez neke osnove, neću se javljati neko vrijeme na vašu temu sem kad budu neke promjene izrečene pa da komentiramo LJUDSKI nadam se. Lijep pozdrav i svako dobro moji tuzlaci.staragarda je napisao/la:nista jos nije definisano..nista se nezna...zbog tebe,nase domovine,dijaspore i ostalih sve cemo ti objasnit..bit ce malo potesko al provarit ces ti to...nekom lakse ide metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu....Lik je napisao/la:Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.![]()
...suma sumarum..nit znamo ko smo nit znamo sta smo...cekamo da delegacija minderasa iz najnovijeg pazara dodze i pojasni neke stvari...delegacija nece moci stici bez stalnih i uvazenih clanova a to su uvazeni gospodin kockasta glava ili super brko iz druge galasije i babo mu u njega....hajd sad gas sa teme i ne furaj raju ovdje vise vise
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovo nije istina. Za Zeljeznicar ne znam, al za Sarajevo nije istina. Sarajevu je samo zadnji mjesec kasnilo pola plate. tj. nije kasnjenje, nego je isplaceno pola plate pa za 10 dana drugo pola..i to samo zadni mjesec, ali je sve sada isplaceno. Znaci ova iznad tvrdnja nije istinita.svejedno je napisao/la:Ni Sarajevo ni zeljo nisu podijelili plate vec cetiri mjeseca.
Svako ko voli BiH morao bih da zeli da se sport u Tuzli stavi na zdrave noge, jer ne treba zaboraviti da je Tuzla BiH dala najbolje sportiste ( Delibasic, Raza, Ceca.....Tele...........)i zbog toga mi nisu jasni narocito manijacai zasto toliko zele da smo na dnu i konstantno nas provociraju.
-
- Kontakt:
Prvo,provociras i nisi zasluzio bolji odgovor,ako i zbog cega onda zbog tih rijeci da grizemo kao vukovi.Drugo,gdje su bili ti svi,koje interesuje situacija,onda kad smo ispali?Trece,Tuzlaci se pise velikim slovom!Cetvrto,haj sad stvarno o.d.j.e.b.i,pametnjakovicu-u pokusajuLik je napisao/la:E baš grizete kao vukovi, čovjek postavi jedno normalno pitanje i odma vas deset u čoporu napada bez neke osnove, neću se javljati neko vrijeme na vašu temu sem kad budu neke promjene izrečene pa da komentiramo LJUDSKI nadam se. Lijep pozdrav i svako dobro moji tuzlaci.staragarda je napisao/la:nista jos nije definisano..nista se nezna...zbog tebe,nase domovine,dijaspore i ostalih sve cemo ti objasnit..bit ce malo potesko al provarit ces ti to...nekom lakse ide metar u g.u.z.i.c.u nego cent u glavu....Lik je napisao/la:Ja sam lijepo pitao i nisam nikog provocirao, a nadam se da će administracija odraditi svoj dio posla. Ako ne možemo voditi zdravu diskusiju i upoznavati jedni druge sa novim detaljima oko Olimic Slobode 1993 ( ne znam tačno ime koliko sam upoznat nije još definisano, a ovo je jedan od prijedloga pa sam onako stavio ) ne treba ni da se vrijeđamo i "častimo". Jer živo me interesuje razvoj situacije oko vaših klubova kao i cijelu BH sportsku javnost pa čak i van granica naše domovine ljudi se interesuju zovu planiraju, nije to mala stvar.![]()
![]()

O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
- champions1921
Ma to im vjerovatno Gracic dao "pouzdanu"informacijuVamos je napisao/la:Ovo nije istina. Za Zeljeznicar ne znam, al za Sarajevo nije istina. Sarajevu je samo zadnji mjesec kasnilo pola plate. tj. nije kasnjenje, nego je isplaceno pola plate pa za 10 dana drugo pola..i to samo zadni mjesec, ali je sve sada isplaceno. Znaci ova iznad tvrdnja nije istinita.svejedno je napisao/la:Ni Sarajevoni zeljo nisu podijelili plate vec cetiri mjeseca.

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 dec 2012, 00:27, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Ne lazi.svejedno je napisao/la:Od pocetka sam za ovoPo mojim saznanjima Gracic je klub nudio gradu Tuzli bez ikakve naknade i bez njegovog prisustva i funkcije u istom sto je nacelnik Imamovic odbio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.