Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma sve u svemu lose...Smjena je neminovna poslije nedjelje...Mozda i gore po Dzeku
,no sta je tu je..Vidjet cemo..

Meni je Nastasic ok odigro,samo ovaj klub nema jednostavno kreatora niti vodje na terenu.City ocajno igra u zadnje vrijeme sa Silvom a bez njega na zalost jos gore.Onaj Ture isto tako,ni blizu od proslogodisnje forme ali veceras ipak mislim da najvise nedostaje.Osjeti se da nema kreatora igre,da im je jedan Ozil ili Modric,pa cak i nas mali Pjanic..
Sta akk Pep dodje,lose po Dzeku ?
Ma, kakvi. City ne gubi u derbiju .. Za sada nece biti smjene ..ahmic je napisao/la:Sta akk Pep dodje,lose po Dzeku ?
od ovoga sitija i ovakvih igraca kao sto su veceras navijaci iz mancestera nemaju sta puno ocekivati
Ako Pep dodje Dzeku necemo ni na klupi vidjeti.Ako bude forsiro Barseloninu igru mozda da pocnemo i zaliti za Mancinijem zbog naseg Dzeke.
Jedino što mogu reći je da samo idiot može tvrditi da je liga, u kojoj je ovaj odron od ekipe prvak,najjača i najbolja na svijetu. Edinu jedino preostaje da traži transfer,inače propade sa ovim gospoljupcem.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Kako li je samo uspjelo Manciniju da svoja sva cetiri npadaca u isto vrijeme izbaci iz forme
borusija ko da je barselona jako dobro igraju imaju povezanu igru dobre igrace i to ih cini nadmocnijim spram uspavanih citijevih igraca
Nadaren coek za posao koji radi!ZOI84 je napisao/la:Kako li je samo uspjelo Manciniju da svoja sva cetiri npadaca u isto vrijeme izbaci iz forme

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Manciniju se trese stolica kako tako,a sa sobom nek vodi i onog foliranta Balu.
Ja nakon svake utakmice kontam " evo ode mancini " ," ovo mu je kraj " itd itd . A on nikad da ode 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ovakav ManCity ne bi prosao ni grupu da je bio sa: Dinamo ZG, Bate i Cluj...tesko bi mozda bod u Zagrebu izvukli.
Dzeko ocajan kao i svi koji nisu u stanju distribuirati loptu do 25m od gola...Logikom Mancini sa kompletnim sastavom = Zeman sa Pjanicem!!!
Ocito je da igraci jedva cekaju da ga gazde skinu sa klupe...ovo je tipicno skidanje trenera, a vala i vakat mu je, pogotovo jer svim igracima obara renome i cijenu svojim nebuloznim taktickim postavkama!
Dzeko ocajan kao i svi koji nisu u stanju distribuirati loptu do 25m od gola...Logikom Mancini sa kompletnim sastavom = Zeman sa Pjanicem!!!
Ocito je da igraci jedva cekaju da ga gazde skinu sa klupe...ovo je tipicno skidanje trenera, a vala i vakat mu je, pogotovo jer svim igracima obara renome i cijenu svojim nebuloznim taktickim postavkama!
Ma ovaj City ne zeli da igra , pogledajte samo kako su staticni , znaci doslovno stoje i gledaju ...
Prije ce seik otici nego Srancini 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ma city da je 18 na tabeli PL Zabar ce ostat na klupi
I Dinamo Zg bi zabio gol Cityu
ovaj citiy je katastrofalan,al meni je veci problem sto ni DZeko ne odudara nimalo ni zalaganjem ni vjestinom od ostalih igraca, kad god ekiap igra slabo i DZeko igra slabo,a ovdje ga se prije nekoliko stranica usporedjivalo s ibrahimovicem,jednostavno za bit top napadac ,igrac, moras dat vise kad ekipa igra slabo,jednostavno ovaj psg kad je tanak ko lizalo ,ibro rijesi svojim potezom sve,kad nema lopti na tanjiru mora sam sebi stvorit sansu!
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 04 dec 2012, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu.
i onda se pitaju zašto ne igra u prvih 11, nego ga mancini koristi kao super-zamjenu.

Pa sta ? Nije ni Tevez zabio, niti balonja, niti Aguero. Tako da nemoj valjati gluposti.dijalog je napisao/la:još jedna utakmica u prvih 11 i naravno nije zabio.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 19 gostiju.