dobro igra kola, satro sad jednog francuza, bacio se lik ko da ga je voz udario

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vrsajevic ima nesto sto Kolasinac nema. Hajde pogodi sta je toDylan Dog je napisao/la:Šta će nam on,imamo Vršajevića,on ti je pobjedio Intera,naš'?
I to odigro fantastično.
ja bi vise rekao ovo:calcio je napisao/la:Vrsajevic ima nesto sto Kolasinac nema. Hajde pogodi sta je toDylan Dog je napisao/la:Šta će nam on,imamo Vršajevića,on ti je pobjedio Intera,naš'?
I to odigro fantastično.![]()
Hint: http://static.klix.ba/media/images/vije ... 204061.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ok al ga trebaju pozvati u A selekciju nek dodje, nek se upozna sa igracima. i traziti od gov.nara u parlamentu da ubrzaju proceduru za drzavljanstvo. ne trazimo nemoguce..calcio je napisao/la:@sakuragi, dzaba i da mu je Safet menadzer kada je zvanicno nijemac
treba naravno poduzeti korake da momak postane zvanicni bosanac ali dok se to ne desi ne moze dobiti poziv.
evo ga i u napadu, dobar prodorredarmy0 je napisao/la:Joj kako igra glavonja.. po meni nas najbolji lijevi bek.
nije bas prva, igrao je u dfb pokal, njemacki kupredarmy0 je napisao/la:Prva seniorska utakmica iz pocetka a igra kao veteran. Jedan od najboljih danas.
Sta sam vam rekao!?
Sta je problem sa mladom repkom BIH,nije se trazilo nemoguce,pozvan i neodazvan.Mogao je makar na veliku porciju svratiti.Tako je isto i Pjanic ucinio.Sakuragi je napisao/la:ok al ga trebaju pozvati u A selekciju nek dodje, nek se upozna sa igracima. i traziti od gov.nara u parlamentu da ubrzaju proceduru za drzavljanstvo. ne trazimo nemoguce..calcio je napisao/la:@sakuragi, dzaba i da mu je Safet menadzer kada je zvanicno nijemac
treba naravno poduzeti korake da momak postane zvanicni bosanac ali dok se to ne desi ne moze dobiti poziv.
Ako mu Hajrovic bude objasnjavao oko papirologije,nayebali smo.Principatus je napisao/la:Dobio je poziv i pricao sa Jagodicem, odluka je BiH.