Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
kako će biti organiziran kad igraju protiv najbolje odbrane u europi i ekipe čija se filozofija bazira na njemačkoj disciplini pristupa zadatku NUR DER BVB
Losa igra City-a,losa igra Dzeke..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da sam, ne daj boze, napadac u ovom City-ju - poludio bih .. Kakvo mlacenje lopte, koma ziva ..
Kada su se ekipe malo razigrale i Dzeko se je vidio na terenu. Kod ovog rukometnog kruzenja nit pojedini forumasi ne bi stosta pokazali . .
Kada su se ekipe malo razigrale i Dzeko se je vidio na terenu. Kod ovog rukometnog kruzenja nit pojedini forumasi ne bi stosta pokazali . .
Zadnja izmjena: samson, dana/u 04 dec 2012, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Njemacki komentator fali jedino Dzeku i donekle Teveza, kaze jedini Dzeko sto nesto pokusava u napadu, ostali katastrofa. Stvarno nemaju stila nikakvog, nije mi samo zao Dzeke, vec mije zao svih ovih vrhunskih igraca koje je ubio sa svojom igrom, ovakva igra se igra sa malo slabijim igracima, sa ovakvim igracima moras napadati a ne igrati sa 3 defanzivna igraca.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
[quote="schwarcgelbfantom"]kako će biti organiziran kad igraju protiv najbolje odbrane u europi i ekipe čija se filozofija bazira na njemačkoj disciplini pristupa zadatku NUR DER BVB[/quo
Da je to potpuni razlog, nije..jer im inače igra nije nešto organizovana...
Iako stoji da je Borusija odlična ekipa...
Da je to potpuni razlog, nije..jer im inače igra nije nešto organizovana...

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ne serischwarcgelbfantom je napisao/la:kako će biti organiziran kad igraju protiv najbolje odbrane u europi i ekipe čija se filozofija bazira na njemačkoj disciplini pristupa zadatku NUR DER BVB
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ironicno je sto City ima toliko para,a osim Silve nemaju playmakera kako treba.
Dzeko vise gleda da asistira,nego da zabije.
#miasanmia
Ili neko ko zna ubaciti visoku u kazneni. I tu je samo jedan, Maicon ..schweinsteiger je napisao/la:Ironicno je sto City ima toliko para,a osim Silve nemaju playmakera kako treba.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ja imam osjecaj da Dzeko malo mlitavo igra, treba mu one neke agresivnosti
Ja mislim da Balo ulazi umjesto Teveza,Dzeko ce rijesiti tekmu u to sam uvjeren.
Da si napadač u City-ju, imao bi para kao blata, ne bi ni sam znao otkud ti toliko, niti šta ćeš s njim. Da si, kojim slučajem napadač City-ja, mi bismo sad trošili duplo više živaca jer vjerovatno ni ti ne bi ništa napravio na terenu, a nama bi svi bili krivi osim tebe i suigrača ti Edina.samson je napisao/la:Da sam, ne daj boze, napadac u ovom City-ju - poludio bih .. Kakvo mlacenje lopte, koma ziva ..

Dakle, ovi neki koji za sve (opet) krive svakog drugog osim Edina, vrijeme je da budu realni. Jest, realno je da ne dobija redovne i kvalitetne lopte, ali realno i ne bori se koliko bi trebao za iste, a sa onima koje dobije ne uradi ništa previše pametno...
Mora bolje, Edine!
@sedra,
Daj Bože da bude tako!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ne moze se reci da ne dobija lopte u ovoj tekmi.
Hajde Edo uceraj je vise
Edit. Fkt cudno je ovo. City je u samom vrhu Pl, neki je zovu naboljom ligom svijeta, a tako tanko, slabo, militavo i bezidejno igraju u CL. Dortmund bez 5-6 prvotimaca im se useta u 16 metara, kad god hoce
Hajde Edo uceraj je vise

Edit. Fkt cudno je ovo. City je u samom vrhu Pl, neki je zovu naboljom ligom svijeta, a tako tanko, slabo, militavo i bezidejno igraju u CL. Dortmund bez 5-6 prvotimaca im se useta u 16 metara, kad god hoce

Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 04 dec 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ova Borusija ubi,samo da malo vise upru City je gotov.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ako jos popuse od Uniteda Manciniju se lose pise.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Al stvarno bruka ako ostane ovaj rezultat. S ovakvom ekipom i doci zadnji u grupi 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pa ne moze se boriti ako ekipa nije rastrcana po cijelom terenu. Sve lopte koje je dobio su pozicijske, a igrac ga prati u stopu .. Naravno da je brzo gubi. Sta treba da radi, da se lakta tek tako, u prolazu .. Nema ovdje igre za njega ..BaDa12 je napisao/la:Da si napadač u City-ju, imao bi para kao blata, ne bi ni sam znao otkud ti toliko, niti šta ćeš s njim. Da si, kojim slučajem napadač City-ja, mi bismo sad trošili duplo više živaca jer vjerovatno ni ti ne bi ništa napravio na terenu, a nama bi svi bili krivi osim tebe i suigrača ti Edina.samson je napisao/la:Da sam, ne daj boze, napadac u ovom City-ju - poludio bih .. Kakvo mlacenje lopte, koma ziva ..
Kada su se ekipe malo razigrale i Dzeko se je vidio na terenu. Kod ovog rukometnog kruzenja nit pojedini forumasi ne bi stosta pokazali . .![]()
Dakle, ovi neki koji za sve (opet) krive svakog drugog osim Edina, vrijeme je da budu realni. Jest, realno je da ne dobija redovne i kvalitetne lopte, ali realno i ne bori se koliko bi trebao za iste, a sa onima koje dobije ne uradi ništa previše pametno...
Mora bolje, Edine!
Eto,reziser bi u pravu...
[/b
Ovaj city stvarno los,sredina terena nula. Dzeko nista posebno odigro,ali losiji od njega su sigurno Garcia,Maicon,Nastasic,Bary
Ovaj city stvarno los,sredina terena nula. Dzeko nista posebno odigro,ali losiji od njega su sigurno Garcia,Maicon,Nastasic,Bary
Celik u srcu
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
To i bi od gledanja Citya 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.