oldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Piše lik kojem na avataru stoji RMCF grb! Nice one
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
oldtown je napisao/la:kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih
Piše lik kojem na avataru stoji RMCF grb! Nice one
Brate samo ga na ignor svaki post mu je pun pogrdnih riječi o našem klubu i navijačima.Padobranac ba
Fala bogu da je sveti dres i meni ce moj klub uvjek biti najbolji i na broju 1!
Ti se ufati Real Madrida a nas ostavi na miru
Trenutno je na broju 2.
Procitaj ponovo sta sam napisao i okani se lupetanja glupost i pisanja da bi se nesto napisalo.
Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros? , nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
Nego sta ima novo u klubu?
Pzdrav sa svu bracu najvise za:@sekac, hilmo posto sa njima najvise se ''druzim'' ovdje.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
DevilS je napisao/la:Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros? , nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
Pzdrav sa svu bracu najvise za:@sekac, hilmo posto sa njima najvise se ''druzim'' ovdje.
Pozdrav druze, ja se bas pitao gdje si ti nestao....
A u klubu su trenutno aktuelni odlasci, a o dolascima samo spekulacije, novinaska naglabanja i navijacke zelje!
@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.
Ti dobar gdje je sekac?
DevilS je napisao/la:@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.
Ti dobar gdje je sekac?
Mora da si pisao na "anam onoj" temi, ja sam se toga odrekao pišem najviše na ovoj!
I @sekac se ušutio nema ga dva dana, bojim se da nije i on svratio do banovića
Nego vidiš li ti našeg kapitena, u gangham style fazonu...
Ma pisali smo mozda ti nisi boze moj ljudima sam ja zapeo za oko ali hajde.
Moguce da je sekac malo otisao sad da me zamjeni...., a kapiten je kralj na ovom klipu.
Ali divi samo Suljica e majko draga 15kg sa krevetom i on fol zadaje.
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 04 dec 2012, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
DevilS je napisao/la:Vozdra mala raja sta ima kod vas jutros? , nije me bilo radi putovanja opet samo sam njihova redovna musterija izgleda za ban.
Pozdrav devils burazeru kako si **** te falio si mi nekako nije kao kad si tu ali ima fakat fine raje
DevilS je napisao/la:@hilmo druze ponovo bio na hladjenju radi trollanja ma ja sam njihova redovna musterija jedini ja puno pisem i spamam, a druge pokrivaju clanove.
Ti dobar gdje je sekac?
Mora da si pisao na "anam onoj" temi, ja sam se toga odrekao pišem najviše na ovoj!
I @sekac se ušutio nema ga dva dana, bojim se da nije i on svratio do banovića
Nego vidiš li ti našeg kapitena, u gangham style fazonu...
Nisam u "banovićima" ali sam na putu non stop evo sad ali baš sad sam iz Bihaća!Pozdrav i tebi brate i svoj bordo braći!