[quote="velez_mostar"]Najveci primjer kako ti "kasika moze upasti u med" ni krivom ni duznom je Roberto Mancini, pa taj frajer ima manje znanje od naseg selektora!
Neki je dan izjavio da se mora pojacati, haha, 300 mil eura sastav, i mora se pojacati, mozda da kupi Messija, i Ronalda?Pa, mozda bi tako i mogao nesto uraditi, jer njegova uloga u sastavljanju dobrog kolektiva je ravna nuli, to je najgori trener sa jednim od najjacih sastava na svijetu...samo jos glupi Arapi to pushe.
Da kojim slucajem Edin Dzeko igra u Manchester Unitedu, zabijao bi preko 25 golova u sezoni, jer bi imao jako puno kvalitetnih lopti sa strana, i kroz sredinu, a i sa drugim napadacem bi dobro suradjivao..da ne spominjem koji uticaj bi Ferguson imao na njegovu igru.
Na kraju krajeva, ne interesuje me uopce kako Dzeko igra za CIty, drago mi je kad postigne gol, ali da sada nesto balim na to kao vecina ovdje na forumu, ne pada mi na pamet
Bitno je samo kakav je Edinov ucinak u reprezentaciji, koliko ce doprinjeti nasem odlasku na SP, i to je sve,[/q Ovo je milion posto ovako sramota jeda ekipa sa onakvim pojednicima igra onako lose da nema sanse protiv Ajaxa ili prosle godine Bilbao !U ovom glubu je sve na guzove grupa sebicnih egoista i nist avise placenici kakose kaze samo nas Dijamant da loptu kad god moze!!