Прво за ово "..." " рођен у % " " $ ове $. А " & $ " " у ' " " ?,% право ",јер за то се ? ја ' " ". $ то & ? " " заправо сујетан " несретан. $ ' " не % "... $ се $ у Сарајево " $ " ",",Н.Пазара,?,?," ? & $ ?...Јер " $ твој став о % & " $.samir_tm87 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Prigradski? Sigurno da sam u vecem centru nego ti(ali kao da je to bitno, neke druge stvari su bitne), i tvoji siptari. Ivicu uopste ne spominjem u svom zivotu, taj nije bitan, a i Sarajevo se nesto ne gradi(Grbavica i dalje kokosinjac) dakle nemam briga o tome. Ovdje smao govorim istinu, sto vama ne odgovara, to nije moja stvar.
@TMmanija Ne znam jesi li provjerio, ali Sarajevo je zagadjenije nego Cernobil(zenica). Ja bih se malo zabrinuo na tvom mjestu, jer ako je ovo posljedica Zenice, kakve su tek onda posljedice Sarajeva? A da Ivica i Amar.
1. gosti imaju pravo na pobjedu....
2. BH sudije sude u evropskim takmicenjima
3. BH repka ima pravo nastupa
4. nemoj pricat o namjestanju mlatnuli smo vas 3 0 usred zenice u finalu kupa.. obrukali vas i aj sad vozdra
@mehmedovic il kako vec... ugl seljacina neka..
jel ti mislis da susis i dzeko placaju putovanje u alzir,grcku,francusku il gdje vec....
imal jos neko pametan... ?
bolan osim nije zelio da namjesti tekmu da pitari izgube titulu.. Covjeka postuju u japanu ko da je njihov.. i on ce doci u BiH da namjeste tekme.. aloooo.. jeste normalni seljacii ?
$, & % ' - &, " о " је " " & " све у овој $,? је % на тај " $ $ & на " " " ",а $ су " $ не ? " " ?,' " ? - вјероватно " то " %," % "...
" ' $ " " су $ се $ 2007. " % се $ ? $ & ",јер $ ' се не ' " - ? " $.
? &, " " ? та " " ? $ " ', $ $ у " $ на " ",права $ свега овога - " ? ' $ $. ", ? је посјета,$ " " на ", $ " ? "...
% се & " ? " ? ' она ствар & $,/ $ " " Савеза то јест " ? путне %...