Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
D, Kijev 2
Olimpijakos GG
Majami gdpu > 103.5
Hjuston up > 214.5
13.25
Olimpijakos GG
Majami gdpu > 103.5
Hjuston up > 214.5
13.25
- pintol_TM87
- Kontakt:
Lincoln - Woking (3+ ili pm3) @1.55 ili @1.94
Domacin ima 5 overa zaredom
Gost ima 8 overa u nizu
Domacin ima 5 overa zaredom
Gost ima 8 overa u nizu
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
@Bola Bolje odigraj ovo u sistemu,npr. 4/6
I mene vuce danas na golove ,pa sam i odigrao cisto da se ne kajem,izbacio sam jedino Schalke pa me ne bi cudilo da prodju golovi na poluvremenu

I mene vuce danas na golove ,pa sam i odigrao cisto da se ne kajem,izbacio sam jedino Schalke pa me ne bi cudilo da prodju golovi na poluvremenu

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Real - Ajax X
Dortmund - City X
Olympiacos - Arsenal 1
34,00
NBA jedan.
Houston - Lakers 1 2.2
Bryant OVER 1,85
Harden UNDER 1.85
7,19
Dortmund - City X
Olympiacos - Arsenal 1
34,00
NBA jedan.
Houston - Lakers 1 2.2
Bryant OVER 1,85
Harden UNDER 1.85
7,19
vidim neka raja Bryanta over igra a neka under, isto tako Harden jel moze neko recenicu nest da se odlucim 

LeBron James over 23,5
moze li preko?
moze li preko?
sto se tice utakmice
Dinamo Z. - Dinamo Kijev - dobit ce Dinamo ili ce bit nerješeno

Dinamo Z. - Dinamo Kijev - dobit ce Dinamo ili ce bit nerješeno

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Milano vs Bolzano (manje od 6 golova) @1.9
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ima ti i te.Pupi04 je napisao/la:@Bola Bolje odigraj ovo u sistemu,npr. 4/6![]()
Who dares, wins !
- Citizen-X
- Kontakt:
jbiga tamo gdje se ganja X ja bih prije ganjao 1/X 2/X jer su kvote po 15.00
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Real M. - Ajax(SP) 1 1.40
PSG - Porto(L8) 1X 1.45
MIlan - Zenit Gda 1.25
Dinamo Z. - Dinamo K. 2 2.05
Montpellier - Schalke Gda 1.20
Borussia D. - Man.City pik 1 1.75
Olympiakos - Arsenal Dda 1.17
Malaga - Anderlecht pik 1 1.55
Kvota: 19.80
Uplata: 1.00
Real M. - Ajax 3+ 1.35
odg/PSG - Porto 1 1.60
odg/Milan - Zenit 1 1.60
Dinamo Z. - Dinamo K. 3+ 1.65
odg/Montpellier - Schalke 1 1.60
Borussia D. - Man.City 3+ 1.55
Olympiakos - Arsenal pik 1 1.65
Malaga - Anderlecht 3+ 1.70
Kvota: 42.05
Yeovil - Wycombe 3+ 1.55
Coventry - Sheffield U. 3+ 1.85
Bury - Preston 3+ 1.70
Port Vale - Bradford 3+ 1.65
Tamworth - Kidderminster 3+ 1.80
Macclesfield - Hyde 3+ 1.55
Gateshead - Grimsby 3+ 1.70
Alfreton - Wreyham 3+ 1.60
Kvota: 64.70
PSG - Porto(L8) 1X 1.45
MIlan - Zenit Gda 1.25
Dinamo Z. - Dinamo K. 2 2.05
Montpellier - Schalke Gda 1.20
Borussia D. - Man.City pik 1 1.75
Olympiakos - Arsenal Dda 1.17
Malaga - Anderlecht pik 1 1.55
Kvota: 19.80
Real M. - Ajax 3+ 1.35
odg/PSG - Porto 1 1.60
odg/Milan - Zenit 1 1.60
Dinamo Z. - Dinamo K. 3+ 1.65
odg/Montpellier - Schalke 1 1.60
Borussia D. - Man.City 3+ 1.55
Olympiakos - Arsenal pik 1 1.65
Malaga - Anderlecht 3+ 1.70
Kvota: 42.05
Yeovil - Wycombe 3+ 1.55
Coventry - Sheffield U. 3+ 1.85
Bury - Preston 3+ 1.70
Port Vale - Bradford 3+ 1.65
Tamworth - Kidderminster 3+ 1.80
Macclesfield - Hyde 3+ 1.55
Gateshead - Grimsby 3+ 1.70
Alfreton - Wreyham 3+ 1.60
Kvota: 64.70
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
ova catanija bi mogla proci evo gubi od citadeleharry_90 je napisao/la:Singlovi od mene :
Catania - Cittadela 2/1
Hrvatska - Madjarska 1 zenski rukomet
Real - Ajax 7+

- Citizen-X
- Kontakt:
drzimo harisonu fige da mu prodje jos jedan over 20.00 KV prelaz 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
dajte sigurno sta
kvota 3

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
moze li neko da stavi link gdje pise ono ko fali kojem timu, vidio sam to cini mi se neki dan na ovoj temi ali nemogu sad naci............
http://www.betinfo.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;eldo je napisao/la:moze li neko da stavi link gdje pise ono ko fali kojem timu, vidio sam to cini mi se neki dan na ovoj temi ali nemogu sad naci............
Evo neka moja razmišljanja za ligu prvaka:
Milan - Zenit
Računica je jednostavna. Milan je drugi i ne može niti gore niti dolje. Malaga je sigurno prva radi boljeg međusobnog omjera. S druge strane Zenitu treba bolji rezultat nego što će imati Andrlecht u susretu s Malagom. Za Milan će to biti jedna opuštena utakmica, vjerovatno će odmarati pojedine igrače za nedjeljni susret s Torinom. Igrati će igrači koji imaju manje prilike igrati i dat će sve od sebe da se dokažu. Mišljenja sam da će Milan zabit gol, na kraju krajeva Zenit je primio u zadnjih sedam utakmica. No, isto tako ne vjerujem da će momčad u koju je uloženo mnogo novca ostati bez Europske lige, kad već nisu uspjeli ići dalje u ligi prvaka. Inače, momčadi s istoka više cijene Europsku ligu, nego npr. Englezi.
Tipovi: 2 @ 2,70 -- over @ 1,75 --- pm2 @ 3,80 (pobjeda gosta i 3+)
Dortmund - Man. City
Kao što gore napisah, i kao što je već netko ovdje na forumu napisao, Man City nema neku preveliku želju da igra u Europskoj ligi, i ako ostvare plasman u nju da će igrati s rezervnom momčadi. Stoga ovdje očekujem jednu opuštenu utakmicu, te da će obje momčadi igrati s slabijim sastavima. City zbog navedenog razloga, a Dortmund jer je osigurao prvo mjesto (bolji međusobni omjer s Real M). Dortmund je dao i primio gol u zadnjih sedam utakmica, a u LP je zabio u svakoj, nije primio samo u prvom kolu. City je u svim utakmicama u LP prvaka i postigao i primio najmanje po jedan gol. Očekujem otvorenu utakmicu.
Tipovi: odg @ 1,50 -- over @ 1,57 -- pm3 @ 1,80
Dinamo Z. - Dinamo K.
Za ovu utakmicu imam dva tipa koji se baš ne slažu jedan s drugim, jer iskreno ne znam ni sam što bih igrao. Kijev je sigurno jači, bez imalo razmišljanja, treba mu pobjeda da bude nositelj u Europskoj ligi, dobit će premije pobjede li Zagrepčane, na klupi Zagrepčana je Jurčić koji je po mom mišljenju jako nekvalitetan trener, beskičmenjak (dva put ga Mamić odj... i izgadio, on se vratio i treći put), preferira tzv "kontrolirani nogomet" i igranje romba. Vjerujem da ni on sam ponekad ne zna što laprda. S druge strane Zagrepčani su napaljeni da bar zabiju taj gol. Protiv Porta (koji je jači od Kijeva) bili su dva puta jako blizu da zabiju (Samirova stativa i skidanje s crte), pa bi se i ovdje mogao dogoditi neki krumpir koji će završiti u mreži Kijevljanja na sveopće oduševljenje prepunih tribina
No i ako se dogodi takav neki krumpir, mislim da Kijevljani neće dopustit sebi da ne dobiju najlošiju momčad LP.
Tipovi: 2 @ 2,05 -- Domaćin daje gol @ 1,35
Real M - Ajax
Real je na udaru svojih navijača jer im Barca u prvenstvu bježi 11 bodova, u LP su tek drugi u skupini, a Cristiano nije u formi kakvoj bi oni htjeli (čitaj dao je manje golova nego Messi). Sigurno će biti napaljeni da dobiju Ajaxa, da dokažu da se penju u formi, pogotovo nakon pobjede protiv Atletica. Negdje sam pročitao da Iker ne brani za Real, što otvara mogućnost da Ajax zabije bar jednog, a pogotovo jer mu treba pobjeda za EL, u slučaju da City dobije Borussiu. Oba tima su igrali jako efikasne utakmice u LP, dva puta su obje išle 5+ (jednom međusobno), te očekujem da će i u ovoj utakmici biti tako. Očekujem otvoren nogomet, jer ne vjerujem da su Nizozemci tako ludi da se idu braniti protiv napaljenog Reala.
Tip: 5+ @ 2,80
Sretno ako tko išta od ovog isprati.
Od ostalog sam mislio predložiti Lincoln - Woking over @ 1,55 ali vidim Pintol je to već odradio

Milan - Zenit
Računica je jednostavna. Milan je drugi i ne može niti gore niti dolje. Malaga je sigurno prva radi boljeg međusobnog omjera. S druge strane Zenitu treba bolji rezultat nego što će imati Andrlecht u susretu s Malagom. Za Milan će to biti jedna opuštena utakmica, vjerovatno će odmarati pojedine igrače za nedjeljni susret s Torinom. Igrati će igrači koji imaju manje prilike igrati i dat će sve od sebe da se dokažu. Mišljenja sam da će Milan zabit gol, na kraju krajeva Zenit je primio u zadnjih sedam utakmica. No, isto tako ne vjerujem da će momčad u koju je uloženo mnogo novca ostati bez Europske lige, kad već nisu uspjeli ići dalje u ligi prvaka. Inače, momčadi s istoka više cijene Europsku ligu, nego npr. Englezi.
Tipovi: 2 @ 2,70 -- over @ 1,75 --- pm2 @ 3,80 (pobjeda gosta i 3+)
Dortmund - Man. City
Kao što gore napisah, i kao što je već netko ovdje na forumu napisao, Man City nema neku preveliku želju da igra u Europskoj ligi, i ako ostvare plasman u nju da će igrati s rezervnom momčadi. Stoga ovdje očekujem jednu opuštenu utakmicu, te da će obje momčadi igrati s slabijim sastavima. City zbog navedenog razloga, a Dortmund jer je osigurao prvo mjesto (bolji međusobni omjer s Real M). Dortmund je dao i primio gol u zadnjih sedam utakmica, a u LP je zabio u svakoj, nije primio samo u prvom kolu. City je u svim utakmicama u LP prvaka i postigao i primio najmanje po jedan gol. Očekujem otvorenu utakmicu.
Tipovi: odg @ 1,50 -- over @ 1,57 -- pm3 @ 1,80
Dinamo Z. - Dinamo K.
Za ovu utakmicu imam dva tipa koji se baš ne slažu jedan s drugim, jer iskreno ne znam ni sam što bih igrao. Kijev je sigurno jači, bez imalo razmišljanja, treba mu pobjeda da bude nositelj u Europskoj ligi, dobit će premije pobjede li Zagrepčane, na klupi Zagrepčana je Jurčić koji je po mom mišljenju jako nekvalitetan trener, beskičmenjak (dva put ga Mamić odj... i izgadio, on se vratio i treći put), preferira tzv "kontrolirani nogomet" i igranje romba. Vjerujem da ni on sam ponekad ne zna što laprda. S druge strane Zagrepčani su napaljeni da bar zabiju taj gol. Protiv Porta (koji je jači od Kijeva) bili su dva puta jako blizu da zabiju (Samirova stativa i skidanje s crte), pa bi se i ovdje mogao dogoditi neki krumpir koji će završiti u mreži Kijevljanja na sveopće oduševljenje prepunih tribina

Tipovi: 2 @ 2,05 -- Domaćin daje gol @ 1,35
Real M - Ajax
Real je na udaru svojih navijača jer im Barca u prvenstvu bježi 11 bodova, u LP su tek drugi u skupini, a Cristiano nije u formi kakvoj bi oni htjeli (čitaj dao je manje golova nego Messi). Sigurno će biti napaljeni da dobiju Ajaxa, da dokažu da se penju u formi, pogotovo nakon pobjede protiv Atletica. Negdje sam pročitao da Iker ne brani za Real, što otvara mogućnost da Ajax zabije bar jednog, a pogotovo jer mu treba pobjeda za EL, u slučaju da City dobije Borussiu. Oba tima su igrali jako efikasne utakmice u LP, dva puta su obje išle 5+ (jednom međusobno), te očekujem da će i u ovoj utakmici biti tako. Očekujem otvoren nogomet, jer ne vjerujem da su Nizozemci tako ludi da se idu braniti protiv napaljenog Reala.
Tip: 5+ @ 2,80
Sretno ako tko išta od ovog isprati.
Od ostalog sam mislio predložiti Lincoln - Woking over @ 1,55 ali vidim Pintol je to već odradio

BvB-Man City zp 2+ 2,15
Montpeleir-Schalke zp 1+ 1,35
Dinamo Zagreb-Dinamo Kyev zp1+ 1,35
Olympiakos-Arsenal više od 9,5 kornera 1,75
Real-Ajax 1 1,35
Paris-Porto paran broj golova 1,9
Zenit daje gol 1,3
Kvota 23 tu negdje
Montpeleir-Schalke zp 1+ 1,35
Dinamo Zagreb-Dinamo Kyev zp1+ 1,35
Olympiakos-Arsenal više od 9,5 kornera 1,75
Real-Ajax 1 1,35
Paris-Porto paran broj golova 1,9
Zenit daje gol 1,3
Kvota 23 tu negdje

ova catanija bi mogla proci evo gubi od citadelemirza_it je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Singlovi od mene :
Catania - Cittadela 2/1
Real - Ajax 7+

nebi me cudio jos jedan crveni za citadelumirza_it je napisao/la:ova catanija bi mogla proci evo gubi od citadelemirza_it je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Singlovi od mene :
Catania - Cittadela 2/1
Real - Ajax 7+i crveni za citadelu
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.