waikiki, do kabina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jesil to ruzan kad ti kosa pocrveni?HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal kod da se farba ovdje![]()
Meni je malo cudna kosa , zimi bude smeđa ,a ljeti pocrveni
Od sunca vjerovatno... U tom slucaju uzmem šampon farbu i vratim je u normalu , doduše bude malo tamnija od prirodne , haman crna i sto je najgore tamno smeđa(opet kazem haman crna) mi bolje stoji od prirodne smeđe.
Ma ruzan sam i ovako i onakotyler durden je napisao/la:Jesil to ruzan kad ti kosa pocrveni?HZ_ilidzaa je napisao/la:Imal kod da se farba ovdje![]()
Meni je malo cudna kosa , zimi bude smeđa ,a ljeti pocrveni
Od sunca vjerovatno... U tom slucaju uzmem šampon farbu i vratim je u normalu , doduše bude malo tamnija od prirodne , haman crna i sto je najgore tamno smeđa(opet kazem haman crna) mi bolje stoji od prirodne smeđe.
FIS Rajlovac, 7KM obična, 12KM polo...blacknoke je napisao/la:gdje u sarajevu kupit obicnu crnu majicu kratkih rukava? jeli neko vidao? ajde pomozite da ne obilazim sve po graduu)
Do kad su snizenja ?? Ako znas.azTer je napisao/la:u azelu su vam sniženja, da znatekošulje po 17 km, džemperi po 20-30, ima dobrih kapa za 7 km.
Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Vi što ne idete šta bi ste obukli?
Pitam jer rijetko idem na koncerte, a sad me jedna osoba pegla.
U Zetrisoxx je napisao/la:Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Zetrasoxx je napisao/la:Posto ne znam, gdje je koncert? Jel na nekom polju, dvorani il mozda u nekoj hebenoj diskotecigojzerica je napisao/la:Sad će ovaj koncert Ace Lukasa, vi koji idete šta namjeravate obući?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 117 gostiju.