Onako, bio je neka blaza verzija Higuite, znao je ici driblati do centra i tako to

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
[youtube][/youtube]
sjećam se i ja, bhrt prenosio.juznjak> je napisao/la: To je bio dobar derby,sjecam se ,mislim da je BHT prenosio , i dobro se sjecam da je Hibic bio kapiten Atletica. Utakmica je zavrsila 2-2 . A sjecam da je Albertini golazom iz slobodnjaka donio bod u 90+minuti
Istina,ali ja bi radije da Atleti igra protiv tih ekipa u kasnijoj fazi EL . Ovako Colo protiv neke ljeve ekipe tamo moze kombinovati ,izvesti saren sastav i proci u narednu fazu takmicenja . Zato treba obezbijediti prvo mjesto sutra .soe je napisao/la:Gledam ove ekipe veceras sto iz CL ulaze u EL,nista posebno i zabrinjavajuce mislim da bi Atleti sa svima mogao izaci na kraj.
[youtube][/youtube]azTer je napisao/la:
sjećam se i ja, bhrt prenosio.ja gledao sa rođakom utakmicu i govorio mu evo gola iz slobodnog... znam da se albertini nešto dugo namještao i paf golčina. tad mi postao drag, kasnije došao i u barsu.
Ako Silvio ode to ce znaciti da Atletico ostaje bez rezervnih bekova,ustvari ima onaj Cisma al on nije neki kvalitet,nije valjda da misle da ce Juanfran i Felipe odigrati citavu sezonu bez povreda i kartona :S.juznjak> je napisao/la:Istina,ali ja bi radije da Atleti igra protiv tih ekipa u kasnijoj fazi EL . Ovako Colo protiv neke ljeve ekipe tamo moze kombinovati ,izvesti saren sastav i proci u narednu fazu takmicenja . Zato treba obezbijediti prvo mjesto sutra .soe je napisao/la:Gledam ove ekipe veceras sto iz CL ulaze u EL,nista posebno i zabrinjavajuce mislim da bi Atleti sa svima mogao izaci na kraj.
Inace,kazu na AS-u da bi Leo Baptistao trebao biti prvo pojacanje za narednu sezonu . Mlad je ,igra odlicno u ovoj sezoni ,a moglo bi ga se dovesti za samo 4 miliona. Gledao sam ga par puta ove sezone . Ima solidnu brzinu, odlican sut, dribling i dobar je u situacijama 1na1 . Tako da nemamo sto izgubiti, a mozemo puno toga dobiti. Pogotovo ako imamo u vidu cinjenicu da su za j-benog Pizzia mogli izdvojiti 13 miliona .![]()
Moglo se i Michua dovesti za 2 miliona,ali po strucnjacima u upravi nije bio dovoljno dobar za Atletico ...Eno Michu najbolji strijelac Premier lige . Valjda sa Leom nece biti ista prica. Dodao bi jos da ce Silvio otici najvjerovatnije u Benficu na posudbu .
A cuj ,Silvio je kvalitetan bek ,ali u Atleticu tesko da ce igrati , za njega je bolje da ode negdje gdje moze povratiti staru formu . I,ako se dokaze u tom nekom klubu onda ce ga vjerovatno Atleti i vratiti . Ako ne ,onda moze uzeti nesto love za njega . Ovakav kakav je trenutno ,ne vrijedi ni pola onog iznosa koliko su platili kada su ga dovodili iz Brage . Sto se tice zamjena ,imaju deckici iz cantere Manquillo i Kadersoe je napisao/la:
Ako Silvio ode to ce znaciti da Atletico ostaje bez rezervnih bekova,ustvari ima onaj Cisma al on nije neki kvalitet,nije valjda da misle da ce Juanfran i Felipe odigrati citavu sezonu bez povreda i kartona
Obzirom da je postigao nekih 18 golova protiv Atletica nikako nebih volio da igra,a to da se nebi osjetio lazes samog sebeM4kaveli je napisao/la:-- Iniesta -- Villa -- Pedro --![]()
Da ne govorim ko je iza njih ..
Nece se ni primjetiti izostanak Messija.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.