nego imal' istine u ovom sto Marc(K -.-)a pise
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@adriano sta ako Joey Barton postane trener ? Ostali nece smjet izac na stadion
opet kažem nisam zagovornik ni jedne tvrdnje, da ne bude zabune. Kako vidim teoriju temeljiš na tome da su burgos i tito prijatelji? jer ja lično znam, da kad bih ja otišao nekom liku i rekao mu, ej nisam ti ja xy, a pritome da mi xy nije prijatelj, značilo bi, nisam ti ja pi-zdurina ko xy, ja ću tobom pod obrisat, a ne okretat glavu kao xy.
A sad, da li bi burgos polomio murinja, to ne znam. Korpulentiji jeste, a možda murinjo trenira kakve borilačke
A sad, da li bi burgos polomio murinja, to ne znam. Korpulentiji jeste, a možda murinjo trenira kakve borilačke
naprijed rejal
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahaha, ja ti kazem da niko ne moze tvrditi da Burgos misli da je Tito pizda, jer moze se odnositi i na suprotno, da misli kako je Tito miran povucen i da nece belaje. Znaci, ne moze se tvrditi ni jedno a ni drugo. Ovo sto sam ja napisao, takodjer je mogucnost, tako da je smijesno bilo sta tvrditi, niko od nas nije Burgos, da znamo sta se desavalo u njegovoj glavi.Sveti je napisao/la:opet kažem nisam zagovornik ni jedne tvrdnje, da ne bude zabune. Kako vidim teoriju temeljiš na tome da su burgos i tito prijatelji? jer ja lično znam, da kad bih ja otišao nekom liku i rekao mu, ej nisam ti ja xy, a pritome da mi xy nije prijatelj, značilo bi, nisam ti ja pi-zdurina ko xy, ja ću tobom pod obrisat, a ne okretat glavu kao xy.
@MElloo, mogao si naci neki bolji primjer, onakvi k'o Joey mogu da se zahvaljuju dragom Bogu, ako u zatvoru ne zavrse
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- tyler durden
- Kontakt:
Pa Simeone moze bit prgav koliko god hoce, al kad se ispred njega pojavi mrcina ,ima da olize djon
isto ko i ovaj patetikovac.
Al smijesno je kad dode ovako neki ljakse ko ovaj Burgos , gospodinu specijalnom da prijeti
jadnik se shebo kad je vidio da je Mou cooler level alien
Al smijesno je kad dode ovako neki ljakse ko ovaj Burgos , gospodinu specijalnom da prijeti
jadnik se shebo kad je vidio da je Mou cooler level alien
**** majqu oko cega se raspravljaju 
Pa jestel vi ikad igrali termin ?
A 4+ recimo? To me mami....D10S je napisao/la:Slobodno igraj keca, igrat ce RonaldoIlPrincipe je napisao/la:Pozvani za Ajax ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pao s Marsa ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
Kako su mi ovi Realovci smijesni
Ne svi naravno,nego samo ovi koji u svakom potezu Mou vide neku extra dobru i veliku osobinu.
Kad je gurnuo prst u oko Titu,onda se borio za svoj klub,igrace,bla,bla,bla,sta sve se nije pisalo....
A sad kad se poklopi kao pickica i sjedi mirno na klupi dok mu ovaj prijeti,opet je neka velicina,nece probleme,iskulira i slicno
Kad je gurnuo prst u oko Titu,onda se borio za svoj klub,igrace,bla,bla,bla,sta sve se nije pisalo....
A sad kad se poklopi kao pickica i sjedi mirno na klupi dok mu ovaj prijeti,opet je neka velicina,nece probleme,iskulira i slicno
Kad sam već pomislio da je UEFA došla sebi, kad ono Mascherano u izboru za tim godine

L_blancos je napisao/la:Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za meč protiv Holandeza

Florentinovi kandidati, prema Marci

Florentinovi kandidati, prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nemoj samo ancelottija 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Oj anceloti
pa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
naprijed rejal
Karlo ima 2 LS kao trener i mislim jednu kao igrač... Ne možeš njega omalovažiti...Sveti je napisao/la:Oj ancelotipa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.
Prije svega mislim na Kontea
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.
- tyler durden
- Kontakt:
Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Heynckes bi mogao bit dobar izbor.
cime se vi bavite
nista ovo ono najbolji ?
nista ovo ono najbolji ?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.