tonii je napisao/la:tonii je napisao/la:može neko vaše mišljenje o utakmici Gateshead FC-Grimsby...koliko vidim može se naslutit neka suradnja,e sad dali će sutra doći 1 kako bi i bio red ili možda čak prepuste bodove gostima da bi izborili vrh tablice..
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... id=1380098" onclick="window.open(this.href);return false;
sta nitko se ne snalazi u 3za3 utakmica il nitko ne želi podjeliti svoje mišljenje?
malo prije sam slusao na OTV-u za taj par, kazu da je lokalni neki derby njihov, pa vrlo moguce je da bi mogla bit 2 ili x pa sad ne znam, ja sam odigrao na jednom tiketu 2

nisam imao pojma da je lokalni derbi,a onda mozda najbolje po meni izbjec ovaj par,a tebi sretno
  nisam imao pojma da je lokalni derbi,a onda mozda najbolje po meni izbjec ovaj par,a tebi sretno  

Mislim da ce se nalozit za ovu tekmu i da ce dat sve od sebe, imaju vise kondicije od GS i brzi su na parketu po meni. Mislim da ne bi trebali izgubit 8+ razlike. Al eto, kvota na H1 pada, ne znam zasto.
  Mislim da ce se nalozit za ovu tekmu i da ce dat sve od sebe, imaju vise kondicije od GS i brzi su na parketu po meni. Mislim da ne bi trebali izgubit 8+ razlike. Al eto, kvota na H1 pada, ne znam zasto. 

protiv Hrvatica kao siguricu, x2 na Norvežanke( ako ne nađem nešto sigurnije, jer ipak igraju protiv domaćina Srbije), ima li neko neki prijedlog za utakmicu Srbija-Norveška, ili još neku siguricu.
  protiv Hrvatica kao siguricu, x2 na Norvežanke( ako ne nađem nešto sigurnije, jer ipak igraju protiv domaćina Srbije), ima li neko neki prijedlog za utakmicu Srbija-Norveška, ili još neku siguricu.