Rezultat je 1:1.
Prije nego sto je Asmir stao na gol, Ispwich je vadio loptu 3-4 puta po utakmice.
bravo Asmire

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
mora da im je paraplegicar braniosoko je napisao/la:Evo Asmir je branio i danas. Znaci vec tri utakmice u 7 dana.
Prije nego sto je Asmir stao na gol, Ispwich je vadio loptu 3-4 puta po utakmice.
bravo Asmire
Treba sram i stid da te bude sto spominjes i ismijavas tu populaciju(paraplegicare)ocito nemas nikoga u faliji ko je paraplegicar pa se tako ponasas.noah je napisao/la:mora da im je paraplegicar braniosoko je napisao/la:Evo Asmir je branio i danas. Znaci vec tri utakmice u 7 dana.
bravo Asmire
bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Asmire,ovaj momak treba braniti protiv Portugala,u najboljoj je formi od nasa 3 golmana!
hahahahahaah...cuj paraplegicar...hahahahahah oplakah'Ponos Torina je napisao/la:Treba sram i stid da te bude sto spominjes i ismijavas tu populaciju(paraplegicare)ocito nemas nikoga u faliji ko je paraplegicar pa se tako ponasas.noah je napisao/la:mora da im je paraplegicar braniosoko je napisao/la:Evo Asmir je branio i danas. Znaci vec tri utakmice u 7 dana.
bravo Asmire
Bravo Asmire nadam se da ce jos vise napredovati.
ne govore to samo ljudi na forumu vec to mozes svagdje cutiPonos Torina je napisao/la:Treba sram i stid da te bude sto spominjes i ismijavas tu populaciju(paraplegicare)ocito nemas nikoga u faliji ko je paraplegicar pa se tako ponasas.
Bravo Asmire nadam se da ce jos vise napredovati.
hahahahahaah...cuj paraplegicar...hahahahahah oplakah'
Nije nimalo smijesno to al eto vidim kakvih sve ljudi ima na ovom forumu ŽALOSNO!!!
Haj sta pametujes imam 2 paraplegicara u fameliji i mati mi je invalid pa imaju vise smisla za humor od tebe..Ponos Torina je napisao/la:
Nije nimalo smijesno to al eto vidim kakvih sve ljudi ima na ovom forumu ŽALOSNO!!!
noah je napisao/la:Haj sta pametujes imam 2 paraplegicara u fameliji i mati mi je invalid pa imaju vise smisla za humor od tebe..Ponos Torina je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Svaka cast Asmire,ovaj momak treba braniti protiv Portugala,u najboljoj je formi od nasa 3 golmana!
Kao protiv Turske-jeldeCartman je napisao/la:Ova dvojica ne brane i zato bi najrealnije bilo Begovicu dat priliku. Iako me ne bi iznenadilo ni da Supic stane na gol. Tu bi nam bio i kraj.
Da si pogledao koju utakmicu pa vidio kako brani Buric nebi tako pisao!!!!Cartman je napisao/la:Cuj nema stelu. E stvarno kakva smo mi reprezentacija ako se nakon dvije utakmice u Poljskoj zaigra za nju?
Gledo sam ga protiv Scivarske za mlade, i znam da ima dobre reflekse, ali nema veze s vezom sad ga zvat.gringo1 je napisao/la:Da si pogledao koju utakmicu pa vidio kako brani Buric nebi tako pisao!!!!Cartman je napisao/la:Cuj nema stelu. E stvarno kakva smo mi reprezentacija ako se nakon dvije utakmice u Poljskoj zaigra za nju?
Mene je pozitivno iznenadio i definitivno mozemo se na njega osloniti...
Ocito da se dobro razumijete...Prije nego sto je dosao Asmir na golu je bio Richard Wright (31), nekadašnji golman Arsenala i Evertona, bivši reprezentativac Engleske i legenda Ipswicha za koji je branio u preko 300 utakmica.noah je napisao/la:mora da im je paraplegicar braniosoko je napisao/la:Evo Asmir je branio i danas. Znaci vec tri utakmice u 7 dana.
bravo Asmire
Cartman je napisao/la:Cuj nema stelu. E stvarno kakva smo mi reprezentacija ako se nakon dvije utakmice u Poljskoj zaigra za nju?