FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 dec 2012, 22:48

Zoom088 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la: Da li naši igrači imaju neke ugovore i da li postoji kakav "pravilnik" za te igrače koji bez ičeg idu na probe drugih klubova?
Ugovori postoje, naravno. S tim da su neki potpisali na godinu dana (jedna takmicarska sezona), a drugi za polusezonu.

Enes Brckalic je jedan od onih koji su potpisali na pola sezone. Pored njega, takvu vrstu ugovora imaju jos Salihovic i Slomic i oni vec sada mogu ici, ako zele naravno, i traziti angazman u drugom klubu bez obestecenja.

Svi ostali imaju ugovore do zavrsetka tekuce takmicarske sezone i u slucaju da zele preci u drugi klub, to mogu uraditi samo uz dozvolu FK Radnicki, odnosno uz odredjeno obestecenje.
Eh, pa i nije toliko loše, nisam znao za ovo.

Ugl. pokušat zadržati postojeći igrački kadar uz 3 eventualno 4 pojačanja i ostat u vrhu do kraja.

P.S. Zoom, ukoliko bude kakvih novosti oko kluba, piši nam ovdje, pozdrav.
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 04 dec 2012, 11:47

sodagrad je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Evo znači gotovo pola naredne proljetne sezone u Premier ligi BIH igrat će klub pod imenom FK SLOBODA OLIMPIC, a od naredne sezone Premier lige 2013/2014 FK SLOBODA 1919, tako je dogovor pao, znači imamo po ovome 23 boda briše nam se pobjeda od 1-0 protiv ove trenutne Slobode, Vitez najbolje prođe ode nama na +12, pored Brčkalića mislim daće i Slomić da ode govorio je da će biti tu samo 2 mjeseca, sad opet ne znam pred nama je ostaje da se vidi, jesu li momci da odmoru već ili još onako lagano treniraju i da li se zna početak priprema i da li će gdje da se ide ili će to biti ovdje u Lukavcu odrađeno sve......:)
da će pardon hehehe
Ma joj sto se tice bodova isto ti ga dodje..A brisali se a ostali..

A sto se tice i Brckalica i Slomica nek idu..Slomic je dobar igrac, pri kraju polusezone je poceo da igra kako treba..Al eto treba gledat naprijed, uvijek se moze nac zamjena za takve igrace ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 dec 2012, 12:43

sodagrad je napisao/la:pored Brčkalića mislim daće i Slomić da ode govorio je da će biti tu samo 2 mjeseca, sad opet ne znam pred nama je ostaje da se vidi, jesu li momci da odmoru već ili još onako lagano treniraju i da li se zna početak priprema i da li će gdje da se ide ili će to biti ovdje u Lukavcu odrađeno sve......:)
Brčkalić je išao s Gradinom nešto u Sarajevo, kao i mali Faruk Kuduzović. To je sve hinjaluk Fuada Grbešića, samozvanog stručnjaka i trenera. Ali hajde, svakom njegovo. Ako Grbešić, u narodu poznatiji kao "uh-pojačal-se-ekipa-tuzle-biće-z*****", misli da će tako napakostiti Radničkom, grdno se vara. 8-)

Šta ono pođoh napisati (ebeš fudu :D). Aha...Brčkalić ako misli da će mu biti bolje u Gradini može da ide, kao i Kuduzović kojem je Fudo napunio glavu nekim nebulozama, isto tako (on je tek izašao iz kadeta i ušao u juniore, a kako sam čuo postavlja ultimatume "ili će igrati u prvom timu Radničkog ili odlazi iz kluba).

Slomić je ljudina...prvi je izrazio želju da razgovara s upravom o eventualnom produžetku saradnje.

Pripreme idu sredinom januara. Naknadno će biti objavljeno gdje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 04 dec 2012, 12:56

Zoom088 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:pored Brčkalića mislim daće i Slomić da ode govorio je da će biti tu samo 2 mjeseca, sad opet ne znam pred nama je ostaje da se vidi, jesu li momci da odmoru već ili još onako lagano treniraju i da li se zna početak priprema i da li će gdje da se ide ili će to biti ovdje u Lukavcu odrađeno sve......:)
Brčkalić je išao s Gradinom nešto u Sarajevo, kao i mali Faruk Kuduzović. To je sve hinjaluk Fuada Grbešića, samozvanog stručnjaka i trenera. Ali hajde, svakom njegovo. Ako Grbešić, u narodu poznatiji kao "uh-pojačal-se-ekipa-tuzle-biće-z*****", misli da će tako napakostiti Radničkom, grdno se vara. 8-)

Šta ono pođoh napisati (ebeš fudu :D). Aha...Brčkalić ako misli da će mu biti bolje u Gradini može da ide, kao i Kuduzović kojem je Fudo napunio glavu nekim nebulozama, isto tako (on je tek izašao iz kadeta i ušao u juniore, a kako sam čuo postavlja ultimatume "ili će igrati u prvom timu Radničkog ili odlazi iz kluba).

Slomić je ljudina...prvi je izrazio želju da razgovara s upravom o eventualnom produžetku saradnje.

Pripreme idu sredinom januara. Naknadno će biti objavljeno gdje.
...Da samo kazem, sto se mene tice ne trebaju nam nikakva pojacanja to je dzaba gubljenje para za sad..U ovoj sezoni cemo ostat u ovoj ligi, to je 100% sigurno, ja garantujem, a to sto nam treba su jake pripreme, negdje na dobrom mjestu gdje ce ekipa razmisljat samo o tome i usredotocit se na sezonu..Trebaju jaki protivnici u prijateljskim mecevima...Jer ova se ekipa tek "uigrala" a moze i puno bolje sa vise kondicije ;)

Tako da sretno nam dalje :)

A ovom TM87 druze i mi bi volili nekad uc u PL, za sad je i ova liga i mjesto extra, tek se pocinjemo uigravat, a i kad bi usli ne bi sigurno volili istu situaciju kao i u Gradini i tako..Sve s vremena na vrijeme, uprava je dobra nadam se da ce ovako nastaviti sa radom, ja sam prezadovoljan :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 dec 2012, 15:06

Može jedna pomoć momci trebao bi mi primjer žalbe u vezi konkursa za posao, kako da to sastavim i pošaljem, znam da nije tema ovdje to ali eto ako može mala pomoć hvala vam unaprijed.....;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 04 dec 2012, 15:25

VolimRadnicki je napisao/la:Jel kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju?
Nadam se da se ova ekipa neće "osuti" kako bi mogli nešto očekivati sljedeće polusezone (gornji dio tabele).
Brčkalić je, po meni, pravo dobar za ovu ligu, i ukoliko ostane u Srebreniku, oslabit će ekipu/konkurenciju ukoliko neko ne dođe.

P.S. Zar je bolje u Gradini? Bez obzira što su u PL, oni su već jednom nogom ispali (volio bih da se izvuku) ali teško da se može ponoviti Slavija kao prošle godine, ekipa mjenja trenera, igrače, čitam da su nezadovoljni itd..
Ja mislim da je bolje za igrača da igra PL nego federalku,bez obzira što je to u pitanju Gradina koja se nalazi na začelju..U federalki može da igra Mesi a da nebude primijećen a u PL ako bude šta pokazao može bit primijećen..Nije isto za igrače igrat utakmice protiv Želje,Sarajeva,Borca i igrat utakmice protiv Podrgmeča,Troglava itd..
OFK Gradina Srebrenik

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 dec 2012, 13:59

Igrači Radničkog zapanjili glavni grad. :D

Pobjeda nad Visočkom Bosnom 2:0, oba gola je postigao Brčkalić. :D

@Maniaacs; izgleda da je pročitao tvoj post pa htio da ti dokaže da si u krivu za njega. :lol:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 05 dec 2012, 14:31

Casp3r je napisao/la:Igrači Radničkog zapanjili glavni grad. :D

@Maniaacs; izgleda da je pročitao tvoj post pa htio da ti dokaže da si u krivu za njega. :lol:
Cestitke mu :ugeek:
A ko je to igr'o? i gdje? :? :?:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 dec 2012, 15:14

Maniaacs je napisao/la:

Uskoro opširnije. :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 05 dec 2012, 15:22

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

Uskoro opširnije. :D
Bjezi baaaaa :lol:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 05 dec 2012, 17:14

Čekam Zoom da se uključi. Ono što ja znam tj. on što mi je prenjeo jeste da je golovima Brčkalića (koji je ušao naknadno u igru) u skraćenoj utakmici, na Koševu, Radnički naružio Visoko sa 2:0. Rezultat bi bio sigurno ubjedljiviji da se igrala puna utakmica.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 05 dec 2012, 17:31

Casp3r je napisao/la:Čekam Zoom da se uključi. Ono što ja znam tj. on što mi je prenjeo jeste da je golovima Brčkalića (koji je ušao naknadno u igru) u skraćenoj utakmici, na Koševu, Radnički naružio Visoko sa 2:0. Rezultat bi bio sigurno ubjedljiviji da se igrala puna utakmica.
Oho, ako je tako onda lijepo :) Pa on tamo vamo, zar nije u Gradini jos uvijek na probi :?

Ajde, cekamo Zoom-a :mrgreen:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 05 dec 2012, 23:04

Prikazanom igrom i pobjedom u prijateljskom susretu nad NK Bosna (Visoko) od 2-0 , fudbaleri FK Radnicki danas su odusevili brojne fudbalske strucnjake iz BiH i regiona. Susret je odigran na pomocnom igralistu stadiona Kosevo u Sarajevu.
slika

Svaka čast plavo-bijeli, gdje nam je kapiten? Ko je ovaj čovjek između Gogića i Jusufovića?
Ko je još bio na klupi, i otkud ta prijateljska, čak u Sarajevu?
Čestitke upravi na čelu sa Lovićem, vidi se da se radi u klubu.
NIKO KAO RADNIČKI SODA
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 dec 2012, 00:14

Ovako,
Danas je ekipa (nepotpuna) isla u Sarajevo gdje je bila ucesnica seminara za licenciranje trenera iz BiH i regiona za trenersku profi licencu.

Radnicki je dobio poziv jer se o nasem klubu, vjerovali ili ne, prica u superlativu (sve najbolje) u cijeloj BiH. Licno sam bio pozitivno iznenadjen rijecima hvale koji su na racun nase ekipe iznijeli brojni fudbalski strucnjaci iz BiH i Srbije, medju njima i sef strucnog staba Borca iz Banja Luke, zatim sef str. staba Slavije iz I. Sarajeva kao i treneri iz Prve lige F BiH, posebno sef strucnog staba jesenjeg prvaka - Viteza.

Na Radnickom je "diplomirao" i visoke ocjene komisije dobio Neško Milovanović iz Kragujevca, koji je vodio nase momke u utakmici s visockom Bosnom koju smo pobijedili rezultatom 2-0.

Sef strucnog staba Borca iz BL iskazao je interesovanje za Mirzu Bekrica - Gigu.

Evo i nekoliko fotki sa ovog susreta

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 051&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 06 dec 2012, 00:51

Zoom088 je napisao/la:Sef strucnog staba Borca iz BL iskazao je interesovanje za Mirzu Bekrica - Gigu.
Vjerovatno misliš na Mirzu Gigića - Bekriju.... :?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 dec 2012, 11:46

Zoom088 je napisao/la:Ovako,
Danas je ekipa (nepotpuna) isla u Sarajevo gdje je bila ucesnica seminara za licenciranje trenera iz BiH i regiona za trenersku profi licencu.

Radnicki je dobio poziv jer se o nasem klubu, vjerovali ili ne, prica u superlativu (sve najbolje) u cijeloj BiH. Licno sam bio pozitivno iznenadjen rijecima hvale koji su na racun nase ekipe iznijeli brojni fudbalski strucnjaci iz BiH i Srbije, medju njima i sef strucnog staba Borca iz Banja Luke, zatim sef str. staba Slavije iz I. Sarajeva kao i treneri iz Prve lige F BiH, posebno sef strucnog staba jesenjeg prvaka - Viteza.

Na Radnickom je "diplomirao" i visoke ocjene komisije dobio Neško Milovanović iz Kragujevca, koji je vodio nase momke u utakmici s visockom Bosnom koju smo pobijedili rezultatom 2-0.

Sef strucnog staba Borca iz BL iskazao je interesovanje za Mirzu Bekrica - Gigu.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 051&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek nam daju Krunića i Trivunovića, eto im Giga, ne moraju ništa doplaćivat, pošteno. :D
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 06 dec 2012, 13:24

Zoom088 je napisao/la:Ovako,

Koliko je Giga vezan za nas? Ako bi ga poveli sebi, naravno ako bi on pristo, bilo bi nesto para, nije velika suma, ali opet sta je tu je ;) Bolje ista nego nista .. (Al cisto sumnjam da ce otic u Borac, imam taj neki osjecaj :mrgreen:)

Svaka cast momcima na pobjedi, ovako da nastavimo i na ljeto..

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 06 dec 2012, 13:30

Ugovorom vezan do kraja sezone.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 dec 2012, 13:39

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport-lukav ... bosnu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 06 dec 2012, 15:13

Ipak će Sloboda ostati u ovoj ligi još pola sezone, neće se brisati bodovi super, a FK Sloboda Olimpic nastvalja pod novim imenom i igra Premier ligu na Tušnju proljetni dio, da bi od naredne sezone Premier lige dakle sezona 2013/2014 se spojili i igrali pod imenom FK Sloboda 1919, Enes golgeter hehehe, a Radnički pa koja je to utakmica u nizu bez poraza ne znam ni ja više, prestao sam da brojim nije više zanimljivo.....;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.