Joj koja je to scena bila ... u nevjerici sam bio. Frajer u poznim godinama, a u 90-oj šprint istrča od 16-erca do 16-erca ko iz pič*ePogba je napisao/la: Ono istrčavanje kontre protiv Rome mu nikada neću zaboraviti, jedan stoper u 90 minuti pretrči čitav teren u sprintu i asistira za gol, doktor, kako sam ga i nazvao.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlCapitano
- Kontakt:
Evo mojih:Pogba je napisao/la:Da dodam, obavite građansku dužnostPogba je napisao/la:Kandidati za Uefin tim godine 2012: Buffon, Barzagli, Pirlo i Marchisio., kratka je registracija i glasajte za naše.
http://en.toty.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.toty.uefa.com/friends-team=C6 ... 02D8F.html" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Moj izbor 3-5-2 formacija 

Barzagli je doktor, čovjek je jednostavno podcijenjen od neki "stručnjaka", koji ne prate mnogo Juventus, a on je jedan od igrača koji faktički nije imao kiksa kako je stigao u Juventus, a igra konstantno.

Barzagli je doktor, čovjek je jednostavno podcijenjen od neki "stručnjaka", koji ne prate mnogo Juventus, a on je jedan od igrača koji faktički nije imao kiksa kako je stigao u Juventus, a igra konstantno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Juventusove pristalice u jednom trenutku utakmice izvjesile su transparent na kojem je bila poruka "Mi smo ponos i slava Torina, a vi ste samo nesreća". Bila je to aluzija na avionsku nesreću u kojoj je 1949. godine smrtno stradala gotovo cijela ekipa Torina.
Nije valjda...

Nije valjda...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jeste, pisao sam odmah nakon utakmice o tome ... sramota.DevilS je napisao/la:Juventusove pristalice u jednom trenutku utakmice izvjesile su transparent na kojem je bila poruka "Mi smo ponos i slava Torina, a vi ste samo nesreća". Bila je to aluzija na avionsku nesreću u kojoj je 1949. godine smrtno stradala gotovo cijela ekipa Torina.![]()
Nije valjda...
Al' bice ti navijaci dobro kaznjeni. Steta samo sto klub ispasta zbog toga.
btw. sanjao sam da smo izgubili od Šahtara 3-0

★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sjecam se da sam ja krajem prosle i pocetkom ove sezone ocekivao da on padne sa ovog nivoa te da ce nam trebati umjesto njega neko ali kako me covjek samo demantovao nevjerovatno. Samo da nastavi ovako, steta sto za njegove godine ali ima on jos sezona ispred sebe.Pogba je napisao/la:Ja se sjećam da je na forumu išla priča kako je prošla sezona Barze puka slučajnost i kako će se ove sezone to pokazati.
A upravo je suprotno, Barza je još u Palermu bio klasan stoper, a u Wolfsburgu u prvoj sezoni (šampionskoj) također odličan, a onda je taj tim potpuno pao što je i normalno za male klubove.
Ali je nevjerovatno da ga pojedinci samo po tome pamte, iako sumnjam da su pomno pratili Wolfsburg kada je bio u raspadu, ali eto.
Alessandro Del Piero !

Jedva cekam sutrasnju utakmicu, imam osjecaj da ce biti dosta golova

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Šahtar je strašna ekipa još pogotovo na domaćem terenu..ugl sretno Juventini...ovo vam je pravi ispit..ako ga prođete možete otići do kraja
embrace the chaos
Shakhtarov trener Lucescu:"Volim jesti 'biscotti' ali zavisi od toga kako je spremljen.(ovo se odnosi na namještanje utakmice) Juventus je veoma konkurentan i vrlo motiviran, sutra će biti veliki ispit za nas sa profesorom Juventusovom. Juve ima historiju, prestiž, tradiciju, šampione i političku/sportsku moć - ovo nije normalan meč. Ne marim za Engleze, ali sam vezan ta Talijane. Moramo pobjediti kako bi pomogli ukrajinskom fudbalu i Shakhtarovoj slici. Ja cijenim Conteov stil. Ali on mora naučiti kako odgovoriti na neke stvari, on je još mlad, naučit će u 20 godina. Juventusu je dosta pomogao Glikov crveni karton, teško bi pobjedili da ga Torino nije dobio. Juve je tim koji igra samo na jedan način, vježbaju iste šeme. Ali i Barcelona je predvidljiva. Chiellini je važan kao svaki starter, nadam se da nece igrati. Marchisio je veoma važan za Juventus i njegovo odsustvo će natjerati Contea da napravi određene taktičke promjene . Niko u Juventusu ne može raditi ono što radi Marchisio."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Chiellini će biti spreman, a i Bonny takođe iako je imao neki problem, brine me što nam stoperi neće biti 100% spremni za sutra, a i Lucio je povrijeđen, Caceres kao i Chiello sigurno nije najbolje spreman.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Šta se bojite, tricu ćemo im složit aBd. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma stvarno ne znam sta da mislim o sutrasnju tekmu, moze svasta biti. Samo nedaj boze da ispadnemo
...
Bitno je da se Chiellini vratio i izgleda da ce biti spreman.. Posto nema Marchisia nadam se da ce Vidal to uzet u svoje ruke i donijeti nam pobjedu..

Bitno je da se Chiellini vratio i izgleda da ce biti spreman.. Posto nema Marchisia nadam se da ce Vidal to uzet u svoje ruke i donijeti nam pobjedu..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- LateraleSinistro
- Kontakt:
http://www.canalathletic.com/noticias/2 ... 41522.html" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda dodje k nama.
valjda dodje k nama.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma dojadilo ovo vise citati oko LIorenta,,doso il ne doso svedno mi ... Ima bolji opcija naljeto.. samo da je sutra proci i tu ce biti vise money money
SKy najavljuje..
Buffon
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah
Vucinic, Giovinco
SKy najavljuje..
Buffon
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah
Vucinic, Giovinco
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo mog tima.....

Sto se tice Ljorentea... Ima boljih opcija, al' ne ovako kvalitetnih a uz to besplatnih.....
Sutra ko da gledam utakmica 0:0 zavrsava.... I to mi nece biti mrsko....

Sto se tice Ljorentea... Ima boljih opcija, al' ne ovako kvalitetnih a uz to besplatnih.....
Sutra ko da gledam utakmica 0:0 zavrsava.... I to mi nece biti mrsko....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tomorrow the temperature at Donbass Arena for Shakhtar-Juve is expected to be 1 Celsius at game time (LaRepubblica)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- forza_juve
- Kontakt:
20:00 Košarka ABA LIGA: Crvena Zvezda - Siroki Arena sport 1Burberry46 je napisao/la:Sahtar-Juve prenos u srijedu na Areni sport 1 za nas U BiH
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;forza_juve je napisao/la:20:00 Košarka ABA LIGA: Crvena Zvezda - Siroki Arena sport 1Burberry46 je napisao/la:Sahtar-Juve prenos u srijedu na Areni sport 1 za nas U BiH
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:http://www.tvarenasport.com/channel/bih" onclick="window.open(this.href);return false;forza_juve je napisao/la:20:00 Košarka ABA LIGA: Crvena Zvezda - Siroki Arena sport 1Burberry46 je napisao/la:Sahtar-Juve prenos u srijedu na Areni sport 1 za nas U BiH
Aferim

❤️1946❤️
Trenutno korisnika/ca: J1897, JuventinoVero i 9 gostiju.