SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

pintol_TM87
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 dec 2012, 23:21

don_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
kakvih ima namjerno bi gubili samo da taj tim ispadne :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 dec 2012, 23:23

don_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
Idealan prijedlog. Po završetku ove sezone na osnovu plasmana klubova odrediti nove nazive.

Npr. Pjetlovi su prvi, a po UEFI vodeći tim je Barca. Drugi su Topnici, a po UEFI Bayern, itd... .
FK Pjetlovi

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 dec 2012, 23:26

reds je napisao/la:
Idealan prijedlog. Po završetku ove sezone na osnovu plasmana klubova odrediti nove nazive.

Npr. Pjetlovi su prvi, a po UEFI vodeći tim je Barca. Drugi su Topnici, a po UEFI Bayern, itd... .
daj mi zelju da ginem na terenu ..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 dec 2012, 23:27

123456 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma jok, ja bi više da se napravi neka Liga Prvaka, da prva tri iz 1 i 2 lige i 2 iz treće, da se naprave dvije grupe, pa nokaut faza itd. itd.
A kada bi se igrale te utakmice :?:
Ne znam, smislićemo nešto :P

Ako budete određivali ta imena, mene hoću da zapadne neki gradski derbi sa Edinom, npr. Roma-Lazio, Betis-Sevila, Celtic-Glasgov

Tako ti opasni derbiji, koji su utakmice visokog rizika :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 dec 2012, 23:34

auuu ova je dobra,treba uganjat klubove koji imaju rivalitet tipa Liverpool-ManU,Arsenal-Totenham,Milan-Inter itd :lol: :lol: :lol: bit ce ludnica
PS Ocel bit te tabele više :evil:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 dec 2012, 23:52

nije losa ta ideja za klubove :)

a za tebelu se izvinjavam trebao sam to postaviti davno ali citav dan sam skoro zauzet, nisam mogao nikako stici
sutra cu to sto prije sve srediti

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 dec 2012, 23:55

pintol_TM87 je napisao/la:
kakvih ima namjerno bi gubili samo da taj tim ispadne :D
Zato neka se ništa ne mijenja do kraja sezone. I onda na kraju se samo donese ova odluka. ;)
FK Pjetlovi

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 dec 2012, 00:29

A šta ako ja igram u Manchester Unitedu, a tipujem kontra Manchester Uniteda? :mrgreen:

Meni se ideja ne sviđa. Kao da ćeš bolje popamtiti gdje k'o igra...
Čelik Zenica 1945

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 dec 2012, 00:35

I meni se sviđa ta ideja, samo je tesko uraditi...

Cuj kloca liga prvaka :lol: :lol: :lol:

Milwall - West Ham cemo se zvati...

Ili jos bolja ideja, da to budu klubovi samo iz nase lige? Premier liga i Prva liga Federacije ili RS-a ko kako hoce i udri :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 dec 2012, 00:40

Edin TM87 je napisao/la: Ili jos bolja ideja, da to budu klubovi samo iz nase lige? Premier liga i Prva liga Federacije ili RS-a ko kako hoce i udri :mrgreen:
Jest, strašna ti je ideja. Protiv Čelika se ne bih mogao ponašati profesionalno, iako je samo imaginaran. Morao bih puštati utakmice. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 dec 2012, 09:33

Protiv! Liga bi samo izgubila na originalnosti, a varate se ako bi prije zapamtili imena (bila bi još veća zabuna :lol: ). Bolje organizovati još neko dodatno takmičenje k'o što reče @legenda, da privuče aktiviste u ligi, nego ovu potpuno nebitnu stvar. Ukoliko Pjetlovi osvoje titulu, još više ću se protiviti toj ideji jer time brišemo sve što smo postigli i stavljamo neku lijevo ime. :roll: Džaba ljudima iz Saveza pravit' pos'o i zamarati ih tonom gluposti i editovanja Arhive, trofeja, historije itd. :roll:

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 04 dec 2012, 11:09

Pitaj sekretara ili ljude u savezu koji svake sedmice pa i cesce postavljaju parove,ili mene znam li ime klubova koji se takmice,kako necu znati....svi znaju za Delfine jer su ljudi imali najvise uspjeha,umjesto da mjenjamo imena svih timova nebil ih ti zapamtio i ko gdje igra,treba uciniti na tome da mi svi zapamtimo ime tvog ili mog kluba,a kako drugo nego rezultatima,a ne spamanjem i svadjanjem po ovoj temi(ovo nije tebi namjenjeno nego sam vidio da ima dosta gluposti napisano u fazonu nekog rivalstva),jos da se zainteresuje ovaj portal za ovo takmicenje bilo bi to jos bolje...ko se sjeca,nekad davno je ovaj portal imao par tekstova o ovoj ligi i tako je promovirao,nedo Bog jos da sta poguraju u vidu simbolicnih majica (opet sa njihovim logom-besplatna reklama)koje bi dobio prvak ili pobjednik kupa....majke mi isto ko da se sezona igra svake sedmice pa im je to trosak,ovako je to dvije sezone u godini.

Ali to je ona nasa prica,mi smo najcitaniji i daj da to bude samo od sebe.Ko se konta u te posjete stranicama,po cemu se valjda i vrednuju,samo za ovu ligu raja im odardi nekoliko stotina klikova-posjeta,ja znam uci dnevno 10-ak puta a samo zbog ovog.Nemaju oni Bog zna kakve vijesti,vise po forumima saznas...blah ispisa se :x pozz
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 04 dec 2012, 11:20

hajd kad sam se vec raspisao....ima pravilo po kojem kapiten i jos jedan mogu promijeniti ime kluba i sve to ti niko ne brani,isto tako ne postoji savez koji ce promjeniti ime mom klubu bar dok sam ja kapiten.toliko o tome.

eh sad vezano za tu ligu prvaka,ja sam imao ideju a imam je i sad samo sto je to ogroman posao,da uvezem najmanje dva foruma gdje se igra slicna igra koji ce se na posebno dizajniranoj stranici takmiciti za zvanje neko u fazonu lige prvaka.....ja znam za jedan jos forum koji ovako igra....ALI treba uskladiti sezone snjima,pa prvo ustvari stupiti u kontakt s ljudima,pa onda zamislite koliko je to pametnjakovica,pa onda neku stranicu napraviti jer ova ne zasluzuje takvo takmicenje pod njenim okriljem(vezano za ono maloprije i macehinski odnos prema ovoj ligi)...ja licno sam odustao od toga, mozda se nekad nalozim opet ali eto vam ideja a ona je pola posla :P al u k...cu :lol:
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 dec 2012, 12:02

deyo je napisao/la:Pitaj sekretara ili ljude u savezu koji svake sedmice pa i cesce postavljaju parove,ili mene znam li ime klubova koji se takmice,kako necu znati....svi znaju za Delfine jer su ljudi imali najvise uspjeha,umjesto da mjenjamo imena svih timova nebil ih ti zapamtio i ko gdje igra,treba uciniti na tome da mi svi zapamtimo ime tvog ili mog kluba,a kako drugo nego rezultatima,a ne spamanjem i svadjanjem po ovoj temi(ovo nije tebi namjenjeno nego sam vidio da ima dosta gluposti napisano u fazonu nekog rivalstva),jos da se zainteresuje ovaj portal za ovo takmicenje bilo bi to jos bolje...ko se sjeca,nekad davno je ovaj portal imao par tekstova o ovoj ligi i tako je promovirao,nedo Bog jos da sta poguraju u vidu simbolicnih majica (opet sa njihovim logom-besplatna reklama)koje bi dobio prvak ili pobjednik kupa....majke mi isto ko da se sezona igra svake sedmice pa im je to trosak,ovako je to dvije sezone u godini.

Ali to je ona nasa prica,mi smo najcitaniji i daj da to bude samo od sebe.Ko se konta u te posjete stranicama,po cemu se valjda i vrednuju,samo za ovu ligu raja im odardi nekoliko stotina klikova-posjeta,ja znam uci dnevno 10-ak puta a samo zbog ovog.Nemaju oni Bog zna kakve vijesti,vise po forumima saznas...blah ispisa se :x pozz

U 99% se slazem sa deyom.Ima pravilo da se promjeni ime kluba.Ko zeli to moze odrediti.No..Ja sam samo igrac Delfina i kapiten je tu da odlui o takvim stvarima.No licno meni ova liga nebi bila to sto jeste da promjenimo ime Delfin u naprimjer Real.To oko toga gdje ko igra i dal znas je relevantno.Evo svako sedam dana postavljam parove udjem u svaki klub to jeste njihov sastav al i dalje nebi mogao sastaviti 5-6 timova i njihov sastav.Puno se vrsi izmjena ljudi napustaju ligu jer su banovani jer im nije zanimljiva ili iz nekog treceg razloga.Tako da se i sastavi mjenjaju.Ima dosta igraca koji su tu od samoga osnivanja lige ili 2-3 sezone i njuh vecinom znam u kojem su klubu.Za mene dovoljno.

O promociji same lige na ovom portalu deyo je rekao sve.Mislim da zasluzuju da se bar na kraju sezone nadje na naslovnici ovoga portala.O nagradama da i ne govorimo.Te neke maice ili sta znam vec sta bile bi jedan dodatni motiv samim igracima al i nama u savezu.No bilo kako bilo mi idemo dalje.Mala kriza saveza od pocetka ove sezone je savladana tako da je sada sve OK i da ce i ova osma sezona proteci u skladu sa ovim predhodnim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2012, 12:29

pa eto ostavi onda mogucnost da kapiteni promjene ime, ja cu ga prvi promjeniti. bolje pola lige onda sa normalnim nazivima, nego citava sa ovim od gonga do životinja :mrgreen:
nema potpisa

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 04 dec 2012, 12:39

Admir_Sa je napisao/la:pa eto ostavi onda mogucnost da kapiteni promjene ime, ja cu ga prvi promjeniti. bolje pola lige onda sa normalnim nazivima, nego citava sa ovim od gonga do životinja :mrgreen:

Iz pravilnika ss.ba lige ;)

Clan 17.

Ime kluba se smije mijenjati samo ako 2 od 3 igrac tog kluba budu za promjenu a od ta 2 igrac jedan mora biti kapiten.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2012, 12:51

super, nadam se da ce i vecina ostalih kapitena-igraca biti za promjene
nema potpisa

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 04 dec 2012, 13:05

Admir_Sa je napisao/la:super, nadam se da ce i vecina ostalih kapitena-igraca biti za promjene
super eto nadji jos jednog od svojih igraca da potvrdi to mjenjanje pa mjenjajte ime svog kluba u SlobodaOlimpic :lol:
Zadnja izmjena: deyo, dana/u 04 dec 2012, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2012, 13:06

na kraju sezone
nema potpisa

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 04 dec 2012, 13:11

Meni je super naše ime (Spartanci), i ne bih ga mijenjao samovoljno, naravno da bih kad bi svi klubovi bili Barcelona, Arsenal etc., i ja bio za tu vrstu promjene, ali u ovim uslovima mi je prejako ime :D . I mislim da je bolje da ostane ovako, sad ako neko misli da je njihovo ime bezveze, kao što je naše bilo (Klošari :roll: ), neka mijenja.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.