Khm, predlažem da počneš da pratiš košarku. Pardon i to je uništeno a vi niste mrdnuli prstom da to spriječite. Nakon košarke ode i fudbal i ti od mene tražiš da ti objasnim koji je tvoj mentalitet ? Kako da ti objasnim kada ga ne bi prepoznao da te pozdravi na ulici. Zašto je to tako, ne znam. Zaista ne znam._dreamer_ je napisao/la:
Pa da su se celnici Celtica ili Siene javili gore pomenutim klubovima sa slicnim prijedlogom, mozda bi od toga nesto i bilo. Ne znam ja sta su pricali po kafama po Skotskoj i Italiji, mozda ti znas nesto sto mi ne znamo?
ja ti samo pokusavam objasniti crno na bijelo da se klub ne mora ugasiti kako ti tvrdis, iako sam - da budem iskren - i ja polazio od toga da ce se to desiti.
Hajde kruha ti objasni mi ti koji je to moj mentalitet, pa da i ja konacno progledam u zivotu...
Ipak ću pokušati

U Rangersu i Fiorentini postoje ljudi koji se zovu navijači sa mentalitetom i shvatanjem ( to je ono što vi nemate ) da ako je tvoj tim otišao u najnižu ligu treba da izbori, igranjem na terenu, povratak u prvu ligu te zemlje. To je Fiorentina uradila, to će i Rangers uraditi. Vi to niste uradili niti vam je palo na pamet ta opcija. Zato se Sloboda i ugasila, zato ste to i dopustili. Jednostavno nemate taj navijački mentalitet i privrženost klubu koji imaju navijači Želje i Sarajeva. Pitari su se nasmijali na prijedlog Gracića i **** ga, zbog mentaliteta. To bi isto uradili i navijači Želje da je prijedlog bio ozbiljan. Da ti klubovi dođu u situaciju u kakvoj je Sloboda krenulo bi se iz početka, najniže lige i lagano se vraćalo na staze stare slave praćeni navijačima.
Vi se tome radujete i to je vaša bruka i sramota zbog takvog načina razmišljanja. Nije mi jasno šta ti nije jasno u cijeloj priči.