Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Dajte ljudi link ako neki moze naci negdje,da vidimo golll...Vedo gopsodine samo naprije..
Ja nisam vidio prvi gol! kakav je bio?
- Principatus
- Kontakt:
Vedo ima kapacitet da dadne jos jedan, ako Hoffenheim pokrene bolje igru naprijed i ovi Nürnbergovci pocnu igrati umjesto da samo vucu i cupaju. Kakav lijep goal ovaj pred njim se razbi, kako ga prodje i onda tako hladno protiv goalmana. Jaaaa! 
Sada je sa Dzekom i Misimovicem sa 4 goala na trecem mjestu.

Sada je sa Dzekom i Misimovicem sa 4 goala na trecem mjestu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Naprijed Vedo kralju samo jos dva do kraja tekme i vec si prvi strijelac iz dvije tekme.
U ime Gospodara...
Preko 30 metara i 100% devedestka.Jedan od ljepsih golova ikad.svabo ga zabi samo tako.noah je napisao/la:Ja nisam vidio prvi gol! kakav je bio?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zmaj od Bosne... čestitke
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
tenk ju!!harishp je napisao/la:Preko 30 metara i 100% devedestka.Jedan od ljepsih golova ikad.svabo ga zabi samo tako.noah je napisao/la:Ja nisam vidio prvi gol! kakav je bio?

- Principatus
- Kontakt:
Super: Zuccolini je usao za Obasija.
Sada bih trebao da nastane pritisak nad Nürnbergom.
Edit: Sta sam rekao cim je usao odmah razbio nekom glavu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
dajte link da pratim i ja!Principatus je napisao/la:Super: Zuccolini je usao za Obasija.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- adnan_nanda
- Kontakt:
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Principatus
- Kontakt:
I zabiga Zucci 3:0 Hoffenheim.
Vedad ponovo lijepe prilike, otvara se, nabacuje, komentator ga hvali i kaze da se ocigledno vidi da se Ibisevic vraca u staru formu. I da ce posebno u sljedecoj polusezoni biti interesantno ga gledati.
Ovakvog Vedada trebali bih staviti na klupu protiv Portugala...ako bih to Portugalci odlucivali.
Vedad ponovo lijepe prilike, otvara se, nabacuje, komentator ga hvali i kaze da se ocigledno vidi da se Ibisevic vraca u staru formu. I da ce posebno u sljedecoj polusezoni biti interesantno ga gledati.
Ovakvog Vedada trebali bih staviti na klupu protiv Portugala...ako bih to Portugalci odlucivali.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 24 okt 2009, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bezobrazni Carlos Eduardo je komotno mogao uposliti Ibiševića da izađe sam na golmana. Tačnije, morao! Al' eto, zvijezda solira. Uz Grafitea najdovratniji igrač Bundeslige.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
bajern se sugavi opet cupa...joj sto ih mrzim....bravo vedo zmaju nas...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
U potpuno se slazem sa tobom kada je Eduardo u pitanju...gad jedan...ON LAFO I PENALE PUCA!! Jos ranije su Salihovic i Ibis rekli da mu malo titraju muda u klubu!Željovac je napisao/la:Bezobrazni Carlos Eduardo je komotno mogao uposliti Ibiševića da izađe sam na golmana. Tačnije, morao! Al' eto, zvijezda solira. Uz Grafitea najdovratniji igrač Bundeslige.
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 24 okt 2009, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Željovac je napisao/la:Bezobrazni Carlos Eduardo je komotno mogao uposliti Ibiševića da izađe sam na golmana. Tačnije, morao! Al' eto, zvijezda solira. Uz Grafitea najdovratniji igrač Bundeslige.
LOOOOL....Carlos Eduardo je svjetska klasa. Šta radi iz kola u kolo. Da ga hoće Bayern dovesti, idealna zamjena za Ze Roberta. Vi znate pretjerivati, Vedo ovo, VEdo ono. Malo objektivnosti molim.
vedo izasao odlicno je danas igrao i vidi se da polako vraca staru formu bravo majstore samo tako

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Je li ko osporijo njegove igracke kvalitete?! Znas li da citas ili samo pises da nakucas broj postova?! Ja i momak govorimo da nam je odvratan....u buduce prokontaj se malo kakve gluposti pises!Rz88 je napisao/la:Željovac je napisao/la:Bezobrazni Carlos Eduardo je komotno mogao uposliti Ibiševića da izađe sam na golmana. Tačnije, morao! Al' eto, zvijezda solira. Uz Grafitea najdovratniji igrač Bundeslige.
LOOOOL....Carlos Eduardo je svjetska klasa. Šta radi iz kola u kolo. Da ga hoće Bayern dovesti, idealna zamjena za Ze Roberta. Vi znate pretjerivati, Vedo ovo, VEdo ono. Malo objektivnosti molim.
Evo Ibis izasao na zasluzen odmor!
jarane izvini sto sam ovo uradio,ali da objasnim neke stvari.Principatus je napisao/la:I zabiga Zucci 3:0 Hoffenheim.
Rijec bih se koristi samo u prvom licu(tj. ja bih) a nemozes nikako "reci ako bih portugalci odlucivali",vec ako bi portugalci to odlucivali..To pola ovog foruma radi.
Necromacer je napisao/la:Je li ko osporijo njegove igracke kvalitete?! Znas li da citas ili samo pises da nakucas broj postova?! Ja i momak govorimo da nam je odvratan....u buduce prokontaj se malo kakve gluposti pises!Rz88 je napisao/la:Željovac je napisao/la:Bezobrazni Carlos Eduardo je komotno mogao uposliti Ibiševića da izađe sam na golmana. Tačnije, morao! Al' eto, zvijezda solira. Uz Grafitea najdovratniji igrač Bundeslige.
Odvratan si i ti meni. Osporava li to iko. Odvratan si mi još više što spominješ neke moje postove. Nemaš ti veze ni sekunde. Odvratan ti a dobar igrač. Zapitaj se što ti je odvratan. Što ne doda ili šta, što je od nekoga bolji ili šta ?
To je isto za Grafitea bilo. On i Edin majstori u napadu, čovjek malo u krizi i po njemu pljuju svi. Gluposti obične.
-
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Je li ko osporijo njegove igracke kvalitete?! Znas li da citas ili samo pises da nakucas broj postova?! Ja i momak govorimo da nam je odvratan....u buduce prokontaj se malo kakve gluposti pises!Necromacer je napisao/la:
Odvratan si i ti meni. Osporava li to iko. Odvratan si mi još više što spominješ neke moje postove. Nemaš ti veze ni sekunde. Odvratan ti a dobar igrač. Zapitaj se što ti je odvratan. Što ne doda ili šta, što je od nekoga bolji ili šta ?
To je isto za Grafitea bilo. On i Edin majstori u napadu, čovjek malo u krizi i po njemu pljuju svi. Gluposti obične.[/quote]
Sta ti Nercomacer glumis ,RZ88 ima 5000 postova i svi su mu na mjestu ,i ti dođes i napises 30 postova i pocnes vrijeđati legendu foruma !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.