jbg..išao sam na to da će ipak uspjeti ostati neporaženi, al' izgleda da je Spaha bitniji Sevilji nego što to mnogi mislehodža je napisao/la:Sevilla X
Over 6,5 kartona
Crveni karton
kvota : 13,84

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jbg..išao sam na to da će ipak uspjeti ostati neporaženi, al' izgleda da je Spaha bitniji Sevilji nego što to mnogi mislehodža je napisao/la:Sevilla X
Over 6,5 kartona
Crveni karton
kvota : 13,84

)
)trebalo bi da prodje lagano,imam slican listic_karabaja_ je napisao/la:Ajde neka misljenja za ova 3 para, pogotov za igrace (da nisu sta bolesljivi)
Denver - Toronto(200,5) 1,80 Više
S.Curry (G.State) (19,5) 1,85 Više
A.Iguodala (Denver) (15,5) 1,85 Više
Uplata 12 KM
Isplata 72

Ja bi jos predlozio Monroe preko 16,5. U dobroj je formi i ovo bi lagano trebalo ic overmerdo21 je napisao/la:trebalo bi da prodje lagano,imam slican listic_karabaja_ je napisao/la:Ajde neka misljenja za ova 3 para, pogotov za igrace (da nisu sta bolesljivi)
Denver - Toronto(200,5) 1,80 Više
S.Curry (G.State) (19,5) 1,85 Više
A.Iguodala (Denver) (15,5) 1,85 Više
Uplata 12 KM
Isplata 72
 .
 . 
 u nba je sve moguće. san antonio protiv miamija bez duncana, ginobilija i parkera pa izgube 5 razlike a hendikep 5.5pintol_TM87 je napisao/la:Zanimljivoo u premieru povecali hendikep na Golden state..sada je granica 9.5 a danas je bila 7.5..hmm oni nama poklon daju ili?

kad se sjetim pretprosle sezone nisam siguran kad je Denver trejdovao haman 7,8 udarnih igraca tako nekako i padne kvota na protivnike s kojima su sutradan igrali a oni ladno uzmudijalog je napisao/la:u nba je sve moguće. san antonio protiv miamija bez duncana, ginobilija i parkera pa izgube 5 razlike a hendikep 5.5pintol_TM87 je napisao/la:Zanimljivoo u premieru povecali hendikep na Golden state..sada je granica 9.5 a danas je bila 7.5..hmm oni nama poklon daju ili?

Izgleda da nisam obracao paznju dal sam logovan ( logovao se prije a nisam refresovo stranicu duze vrijeme pa se vjerovatno izlogovao sam ),jer sad kad udjem na live kladjenje a da nisam logovan izbacuje mi minimalan ulog 20 evraTeaM87 je napisao/la:minimalna uplata zavisi od para (par)pintol_TM87 je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!
skonto te wwin da im pare uzimas hahaada ti zabrane kladjenje..sabotazaa
P.S. jos penal seviljaaaa
 To se samo meni moze desit,da sam sebe sabotiram
  To se samo meni moze desit,da sam sebe sabotiram  

mmmSplatt je napisao/la:Sutra kao iznenadjenje moze da bude Valjadolid.
Sevilji nedostaje Negredo i Manu zbog povrede. Spahic i Fazio u odbrani, Rakitic u sredini, svo troje zbog kartona.. Valjadolid je kompletan.
Ako nisi logovan a pokušaš nešta odigrati na live klađenju(slučajno ili namjerno) piše ti min uplata 20eura, a inače kad si logovan i normalno se kladiš min oplata je 0,10 centi. Provjeri jesi li logovanLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene

Dobro jutromadridista4ever je napisao/la:Ako nisi logovan a pokušaš nešta odigrati na live klađenju(slučajno ili namjerno) piše ti min uplata 20eura, a inače kad si logovan i normalno se kladiš min oplata je 0,10 centi. Provjeri jesi li logovanLisac je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la: 0,1 je minimalna uplata!il ja nesto nisam uradio kako treba ili je to samo kod mene

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.