**** ga...znam da je neka mladost...imaju dvije mislio sam da je ovarudarprijedor je napisao/la:Mladost Donja Slatina...a ne Bogutovo selo al Mladost je Mladost...
Sviju su do sad gazili 5:0,4:0...ko ce ti ga znatiGrad je nas DS je napisao/la:A u kupu RS bi se moglo daleko dogurati. Nema Borca koji je najači, realno. Tu bi trebali tražiti svoju šansu. Ova Mladost mi ne zvuči kao neko opasan. Ali, ko će znati...
i ranije sam posjecivao ovu stranicu,al samo citao vjesti gledao slike i to,a od sinoc sam na forumu..pa uzeo vece pred sebe i polakao citao sve redomGrad je nas DS je napisao/la:radebl, brate rodjeni, otkud ti sa tom temom?!Čitavo vrijeme kontam da sam otvorio neku prethodnu stranu.Vidi se da nisi prisustvovao agoniji na forumu koja je trajala prije i poslije utakmice.
Da jesi, ne bi spominjao tu priču.
Za karte nisam bio upućen. Ova naselja u PD-u si pogodio, svaka čast
Cestitam svaka castrudarprijedor je napisao/la:aaaaa pobijedismo 1-0 s igracem manje....)) ufff utakmica onako sa dosta prilika Rudar imao i precku i napadao a Modrica cekala kontre.....
![]()
![]()
hvala Hordas..FK Sarajevo je napisao/la:Cestitam svaka castrudarprijedor je napisao/la:aaaaa pobijedismo 1-0 s igracem manje....)) ufff utakmica onako sa dosta prilika Rudar imao i precku i napadao a Modrica cekala kontre.....
![]()
![]()
jel vam barem ispravno ponisten gol?gogineman je napisao/la:Prejaka tekma...1:0 al je bilo puno puno sansi...modrica imala 2-3 suta al neopasna...mi cijelo vrijeme napadali...da ne bude da je namjestena tekma,ponisten nam gol,crveni,...ugl sudjenje nije bas za pohvalit al je bilo ok...modrica nista nije pokazala al se veoma dobro branila...ali mi smo uzeli bodove
pa sad bilo je na granici ofsajda ali to se moglo i pustiti...xavi26 je napisao/la:jel vam barem ispravno ponisten gol?gogineman je napisao/la:Prejaka tekma...1:0 al je bilo puno puno sansi...modrica imala 2-3 suta al neopasna...mi cijelo vrijeme napadali...da ne bude da je namjestena tekma,ponisten nam gol,crveni,...ugl sudjenje nije bas za pohvalit al je bilo ok...modrica nista nije pokazala al se veoma dobro branila...ali mi smo uzeli bodove
tacno,ima vrbanja ima lijevo novoselija al to su ljudi stariji,preko 6- godina sve penzioneri...a ima ih toliko da mogu stati u 4 busa... mozda ljeti malo vise,kad dodju sinovi-kceri i to...al ovako..jako malo..bas malo...FK Sarajevo je napisao/la:Redebl
Ima i u Banja Luci Vrbanja ako se neveram da se tako zove pa opet nevolim Borac
Pa ne znam sad bas...vjerovatno jeste...nisam bas dobio vidio al mislim da jeste ispravno ponisten...xavi26 je napisao/la:jel vam barem ispravno ponisten gol?
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 27 gostiju.