Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringobih
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 22:48

emir79 je napisao/la:Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
Pa kad su prika moj Hajrovici dobili i odbili nas poziv molim lijepo???? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2012, 22:51

gringobih je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Sta ,nije ni odigrao,odma u A selekciju,jadna je ta selekcija koju bi vi iskupusali. Hajrovice **** moras da molis,a mali iz AC Milana Andrej Modic odma se odazvo. Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
Pa kad su prika moj Hajrovici dobili i odbili nas poziv molim lijepo???? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Kako ces dobiti poziv ako uopste nemas promijenjeno sportsko drzavljanstvo,o kojem je i sam Hajrovic zborio.
Niti ti pada na pamet da ga mjenjas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 22:56

harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Kako ces dobiti poziv ako uopste nemas promijenjeno sportsko drzavljanstvo,o kojem je i sam Hajrovic zborio.
A da to pitanje vratimo u normalne tokove:
Kako ce neki Svicarac promijeniti Svicarsko sportsko drzavljanstvo u Bosansko bez poziva iz BiH?????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2012, 23:01

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nabijem ja takvog igraca kojeg trebas moliti da igra za reprezentaciju.
A da to pitanje vratimo u normalne tokove:
Kako ce neki Svicarac promijeniti Svicarsko sportsko drzavljanstvo u Bosansko bez poziva iz BiH?????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[/quote]
Ok,da bi u normalne tokove doveo.Potrebno ti je da ucinis sto su ucinili Pjanic,Mujdza itd.ovaj je vec kontaktiran u februaru ove godine i jos se nije ni po guzici pocesao.Poziv nekom strancu koji uopste nije predao papire niti ih konta da ih preda je isto kao pozoves Marka Marina da zaigra za BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 03 dec 2012, 23:06

gringobih je napisao/la: A da to pitanje vratimo u normalne tokove:
Kako ce neki Svicarac promijeniti Svicarsko sportsko drzavljanstvo u Bosansko bez poziva iz BiH?????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Pa ne moze dobiti poziv,ako ne zeli da promjeni sportsko drzavljanstvo. Momak se fino zahvalio Dzeki i Spahi,i reko ja sam Svic. Znaci nije do poziva,nego do njega koji nije ni mastao da igra za BIH,a ako znas njemacki ,mogu ti postaviti i link,pa da se sam uvjeris.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 23:07

harishp je napisao/la:Ok,da bi u normalne tokove doveo.Potrebno ti je da ucinis sto su ucinili Pjanic,Mujdza itd.ovaj je vec kontaktiran u februaru ove godine i jos se nije ni po guzici pocesao.Poziv nekom strancu koji uopste nije predao papire niti ih konta da ih preda je isto kao pozoves Marka Marina da zaigra za BIH.
Sluzbeno pozvan ili su mu slani SMS-ovi...????
emir79 je napisao/la:
gringobih je napisao/la: A da to pitanje vratimo u normalne tokove:
Pa ne moze dobiti poziv,ako ne zeli da promjeni sportsko drzavljanstvo. Momak se fino zahvalio Dzeki i Spahi,i reko ja sam Svic. Znaci nije do poziva,nego do njega koji nije ni mastao da igra za BIH,a ako znas njemacki ,mogu ti postaviti i link,pa da se sam uvjeris.
Prika to su price sa zutih stranica....
Pozive ne salje ni Dzeko ni Spaha nego sluzba i to znas kako "sluzbenim putem"... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 03 dec 2012, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 03 dec 2012, 23:07

Ne kontam ja .. Znaci, poslati nekome poziv u klub, s tim mu dati do znanja da ga se zeli?? I tek onda pocinje proces promjene drzavljanstva.. Sto znaci da ce taj neko nekada jednom zaigrati, kroz godinu - dvije ... Mislim da to nije praska u svijetu. Ne znam zasto bi kod nas bila .. Kolega, sredi papire pa pređi granu. Jednostavno ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 23:11

samson je napisao/la:Ne kontam ja .. Znaci, poslati nekome poziv u klub, s tim mu dati do znanja da ga se zeli?? I tek onda pocinje proces promjene drzavljanstva.. Sto znaci da ce taj neko nekada jednom zaigrati, kroz godinu - dvije ... Mislim da to nije praska u svijetu. Ne znam zasto bi kod nas bila .. Kolega, sredi papire pa pređi granu. Jednostavno ..
A da si se zapitao samo koji su razlozi za promjenu sportskog drzavljanstva nebi ni postavljao tako stvari.... ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2012, 23:13

samson je napisao/la:Kolega, sredi papire pa pređi granu. Jednostavno ..
U par rijeci sve objasnjeno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 23:17

harishp je napisao/la:
Odlicna politika i pristup......................................................................................Ali za Vrsajevica.... ;)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 03 dec 2012, 23:17

gringobih je napisao/la:
samson je napisao/la:Ne kontam ja .. Znaci, poslati nekome poziv u klub, s tim mu dati do znanja da ga se zeli?? I tek onda pocinje proces promjene drzavljanstva.. Sto znaci da ce taj neko nekada jednom zaigrati, kroz godinu - dvije ... Mislim da to nije praska u svijetu. Ne znam zasto bi kod nas bila .. Kolega, sredi papire pa pređi granu. Jednostavno ..
A da si se zapitao samo koji su razlozi za promjenu sportskog drzavljanstva nebi ni postavljao tako stvari.... ;)
Poziv za tekmu sigurno nije. Ako neko istinski zeli zaigrati. Kod Hajrovica to nije bio slucaj..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2012, 23:18

gringobih je napisao/la: Prika to su price sa zutih stranica....
Pozive ne salje ni Dzeko ni Spaha nego sluzba i to znas kako "sluzbenim putem"... ;)
Jest, a da je Susic poslao poziv nekome ko nema nase sportsko drzavljanstvo imam neki gadan osjecaj da bi ga ti prvi popljuvao zbog toga. :D Kako nema pojma sta radi, gdje ce slati pozive nekom svicarcu koji nema pravo igrati za nas i slicno. Dobio je nezvanicni poziv od Dzeke i Spahica, malo li je?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2012, 23:19

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Odlicna politika i pristup......................................................................................Ali za Vrsajevica.... ;)
Zar ti prvi nisi bio za Vrsajevica,cak si napadao susica sto mu nije sredio vizu,da bi se sad sprdao sa momkom,jer je sve arhivirano sto se napise.Monej duplih arsina a bogami i dvolicnosti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 dec 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 03 dec 2012, 23:20

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:

... Pjanica, Mujdzu, Begovica, Medunjanina. Ima li jos ko? Bitno je "ruzno" spomenuti, to narod pamti ..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 dec 2012, 23:20

calcio je napisao/la:
Jest, a da je Susic poslao poziv nekome ko nema nase sportsko drzavljanstvo imam neki gadan osjecaj da bi ga ti prvi popljuvao zbog toga. :D Kako nema pojma sta radi, gdje ce slati pozive nekom svicarcu koji nema pravo igrati za nas i slicno. Dobio je nezvanicni poziv od Dzeke i Spahica, malo li je?
Kad se sjetim onolikih pritaljskih utakmica.......hmmmmm
A da je samo za jednu bio pozvan do sad bi imao sve nase papire.... ;)

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2012, 23:22

samson je napisao/la:

... Pjanica, Mujdzu, Begovica, Medunjanina. Ima li jos ko? Bitno je "ruzno" spomenuti, to narod pamti ..
Ma svi koji su iskreno htjeli igrati za nas su na kraju i zaigrali za nas. Ovi ostali su nas samo zavlacili i cekali bolje ponude. Ne znam zasto uopste pricamo o njima.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 dec 2012, 23:29

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Kad se sjetim onolikih pritaljskih utakmica.......hmmmmm
A da je samo za jednu bio pozvan do sad bi imao sve nase papire.... ;)
Od februara do danas je imao vremena da se makar raspita sta treba da uradi, ali jok.
Njegov je zivot Svicarska. Sa Jakupovicem ce im biti glavni igrac u Brazilu..... ako budu imali tu nesrecu da im se povrijedi najboljih 30-40 igraca :D

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 03 dec 2012, 23:50

Evo sta je Hajrovic izjavio poslije telefonskog razgovora sa Susicem: - Safet Sušić me nazvao nedavno dok sam bio u Španiji sa klubom na pripremama. Izuzetno smo ugodno razgovarali i naravno glavna tema bila je reprezentacija. Selektoru sam poručio da je, ukoliko me pozove, moj jedini izbor Bosna i Hercegovina, a on mi je obećao kako će doći u Cirih da vidi moje nastupe, te da obavimo konkretan razgovor. - govori Izet Hajrović.

Pape je dao izjavu da se ovaj u toj utakmici i nije nesto pokazao, naravno poziv mu nije obecao, a ovaj papire nije mjenjao.

Izjava brata Seada:
- On je i dalje član Grashopersa. Za sada ulazi sa klupe. Igra za prvi tim. Veliki je potencijal. Pitanje je dana kada će napustiti Švicarsku. Ipak, nije mi jasno zašto u BiH nisu primijetili njegov talenat. Bio je na okupljanju juniorske selekcije. Napravili su veliku nepravdu prema njemu. To zaista nije fer.

Jel se neko sjeca Emira Imsirovica? Evo i njegove izjave:

Ne mogu da vjerujem šta se dogodilo. Igrao sam prijateljski susret u Austriji, a bio sam sada i na pripremama. Sinoć mi je selektor Karačić dao do znanja da neću ići u Bugarsku, jer je umjesto mene došao neki anonimus iz Kozare.To je žalosno. Ne mogu vam opisati kako se trenutno osjećam. Jednostavno sam zgrožen oko ovih dešavanja i ne mogu da vjerujem da je potrebno platiti kako bi se igralo za reprezentaciju. I onda se pitaju zašto u BiH nema Hajrovića ili Seferovića, govori ogorčeni Emir Imširović uz dodatak:

Prcić, Bevab i Plakalo uz još ponekog zasluženo su u reprezentaciji. Ostalo je jasno kao dan da je posao odradio menadžerski lobi. Još uvijek sam u šoku. Trenutno sam na aerodromu u Ljubljani gdje čekam let kako bih se vratio kući.

Postavite se u poziciju Hajrovica, vec ste bili u juniorskoj selekciji, ali kazu niste kvalitet, a vi znate da ste od bar 70% okupljenih reprezentativaca bolji, ali djaba. Susic dodje na konkretan razgovor, ali ni njegove ambicije ne zadovoljis poslije samo jedne vidjene utakmice. I sta Hajrovic treba uraditi? Mjenjati drzavljanstvo? Uozbiljite se, molim vas.

Njemu Susic licno mora obecati poziv i to za prvu narednu utakmicu (jer taj poziv vec sad prema svim Susicevim standardima i zasluzuje), e onda ako odbije mozemo pljuvati po njemu i govoriti kako je on jedini krivac, kako nas zavlaci i sl.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 04 dec 2012, 00:13

ko u okolini aarau-a (svicarska) zivi taj zna da je emirov otac placo da mu mali nastupa za repku. on je daleko od kvaliteta reprezentacije. nema se on sta buniti nego se moze uvrstiti u kategoriju oni koji su platili za nastup.
nije dzaba u 3-4 ligi svicarske koja i bas nije poznata po nekoj jakoj ligi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 04 dec 2012, 01:06

Maestro je napisao/la:ko u okolini aarau-a (svicarska) zivi taj zna da je emirov otac placo da mu mali nastupa za repku. on je daleko od kvaliteta reprezentacije. nema se on sta buniti nego se moze uvrstiti u kategoriju oni koji su platili za nastup.
nije dzaba u 3-4 ligi svicarske koja i bas nije poznata po nekoj jakoj ligi.
Glavni razlog zasto sam postavio Imsirovica jest ta nekorektnost koju je dozivio, bas kao i Hajrovic. To je kao neki dokaz da ovo sto Sead prica nije laz, dapace, desavalo se i drugim.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 24 gosta.