nego imal' istine u ovom sto Marc(K -.-)a pise

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Hahahaha, ja ti kazem da niko ne moze tvrditi da Burgos misli da je Tito pizda, jer moze se odnositi i na suprotno, da misli kako je Tito miran povucen i da nece belaje. Znaci, ne moze se tvrditi ni jedno a ni drugo. Ovo sto sam ja napisao, takodjer je mogucnost, tako da je smijesno bilo sta tvrditi, niko od nas nije Burgos, da znamo sta se desavalo u njegovoj glavi.Sveti je napisao/la:opet kažem nisam zagovornik ni jedne tvrdnje, da ne bude zabune. Kako vidim teoriju temeljiš na tome da su burgos i tito prijatelji? jer ja lično znam, da kad bih ja otišao nekom liku i rekao mu, ej nisam ti ja xy, a pritome da mi xy nije prijatelj, značilo bi, nisam ti ja pi-zdurina ko xy, ja ću tobom pod obrisat, a ne okretat glavu kao xy.
A sad, da li bi burgos polomio murinja, to ne znam. Korpulentiji jeste, a možda murinjo trenira kakve borilačke
A 4+ recimo? To me mami....D10S je napisao/la:Slobodno igraj keca, igrat ce RonaldoIlPrincipe je napisao/la:Pozvani za Ajax ?
Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?
Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
L_blancos je napisao/la:Bolje s Marsa nego na godinu .bparena je napisao/la:Odakle ti ?L_blancos je napisao/la:**** majqu oko cega se raspravljaju
Pa jestel vi ikad igrali termin ?![]()
Pao s Marsa ?
Karlo ima 2 LS kao trener i mislim jednu kao igrač... Ne možeš njega omalovažiti...Sveti je napisao/la:Oj ancelotipa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.