KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Dobila je i Igokea Partizan,da li to šta mjenja?
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
A Igokea koja ne igra ništa dobila Partizana, i ne zaboravimo Evrokup tim u gostima... Je li to znači da bi ona igrala f4 evrolige i osvojila Evrokup? Pa Split je ponizio jedan Evrokup tim, drugog dobio, je li i on za EL? Sigurno jeste.... To je tako logično, onima koji ne znaju sport...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ništa osim stanja na tabeli. Opet ne vidim kakve to veze ima sa tvojom jako glupom pričom da postoje dva, tri tima iz Evrokupa koji mogu igrati Evroligu.Dubravko je napisao/la:Dobila je i Igokea Partizan,da li to šta mjenja?
Da, upravo to znači.DANTES je napisao/la:Je li to znači da bi ona igrala f4 evrolige i osvojila Evrokup?
Pa tako reci....braoolyo je napisao/la:Ništa osim stanja na tabeli. Opet ne vidim kakve to veze ima sa tvojom jako glupom pričom da postoje dva, tri tima iz Evrokupa koji mogu igrati Evroligu.Dubravko je napisao/la:Dobila je i Igokea Partizan,da li to šta mjenja?
Da, upravo to znači.DANTES je napisao/la:Je li to znači da bi ona igrala f4 evrolige i osvojila Evrokup?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kontao sam da je to jasno, mislim šta bi se drugo moglo zaključiti iz mog pisanja već da Igokea može osvojiti Evrokup i igrati F4 Evrolige...
To je tvoja logika, tome vodi...braoolyo je napisao/la:Kontao sam da je to jasno, mislim šta bi se drugo moglo zaključiti iz mog pisanja već da Igokea može osvojiti Evrokup i igrati F4 Evrolige...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Subotic.
Pisaj po sirotinji,kakva partija sunce ti.
Belezimo 11 pobedu u nizu,dajte Podgoricane molim.

Pisaj po sirotinji,kakva partija sunce ti.

Belezimo 11 pobedu u nizu,dajte Podgoricane molim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
11. u nizu! Loše prvo, odlično drugo poluvrijeme i rutinski odrađeno do kraja. Meč viner opet Subotić. Vrhunska partija! Njegovom serijom poena smo se i odlijepili i francuzi nas više nisu mogli stići. Moram priznat da sam se pribojavao završnice da se ne ponovi ono što se desilo u sevilli i na sardiniji kad smo gotovo ispustili već dobijene utakmice, ali očigledno je Vukoičić radio sa ekipom po tom pitanju.
Takođe moram reći da Zvezdu baš odavno nisam gledao u boljim izdanjima. Ne govorim samo o večerašnjoj utakmici već generalno od kad je došao Vukoičić. Tim je odlično posložen, pojačanja, a pogotovo Ameri, su pun pogodak, tu su i Rakočević, Savović, Katić, Vlado odlično vodi tim, trudi se da razigra sve igrače, imamo i dugu klupu u odnosu na protivnike. Recimo večeras je Subotić, kojeg pored ovakvih pojedinaca, niko ne uzima za ozbiljno, fantastično odigrao, sutra će to biti neko drugi.
Zašto nije igrao Brown?
Takođe moram reći da Zvezdu baš odavno nisam gledao u boljim izdanjima. Ne govorim samo o večerašnjoj utakmici već generalno od kad je došao Vukoičić. Tim je odlično posložen, pojačanja, a pogotovo Ameri, su pun pogodak, tu su i Rakočević, Savović, Katić, Vlado odlično vodi tim, trudi se da razigra sve igrače, imamo i dugu klupu u odnosu na protivnike. Recimo večeras je Subotić, kojeg pored ovakvih pojedinaca, niko ne uzima za ozbiljno, fantastično odigrao, sutra će to biti neko drugi.
Zašto nije igrao Brown?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lakša povreda.
Zvezda stvarno u sjajnoj formi,velika pobeda u Orleansu.
Subotić me pravo iznenadio,fantastično je odigrao... nema šta u sjajnoj ste formi,neverujem da ćete imati neki veliki problem da dobijete Budućnost....
Subotić me pravo iznenadio,fantastično je odigrao... nema šta u sjajnoj ste formi,neverujem da ćete imati neki veliki problem da dobijete Budućnost....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ma "nije video".
DANTES je napisao/la:Zar navijačke slike i klipovi nisu zabranjeni?
Tema Partizan,nesta ne vidim tvoj komentar posle toga ? Zasto ?od Dubravko u 06 Dec 2012, 14:27

Pitam cisto rekreativno,jesu navijacke slike i klipovi zabranjeni.

Utakmicu nisam gledao jbg EP u rukometu je u toku,utakmice uzivo uvek imaju prioritet.Poraz jbg,morao je nekada da se desi,dugo je trajala ova serija,ali bolje i sada nego da kiksnemo kuci u naredna tri meca.

@devile ne trebam ja govoriti već ti to trebas brisati... Šta je bilo sa dubravkovim postom?
Ja sam gledao utakmicu... Od početka do kraja Budućnost je domnirala, zaustavila do 32 minuta Zvezdu ispod 50 poena.... Imali su više skokova, bolji u odbrani i napadu, lijepo su branili Savovica i Katića... Čak je rezultat dobar kakav je mogao biti...
Ja sam gledao utakmicu... Od početka do kraja Budućnost je domnirala, zaustavila do 32 minuta Zvezdu ispod 50 poena.... Imali su više skokova, bolji u odbrani i napadu, lijepo su branili Savovica i Katića... Čak je rezultat dobar kakav je mogao biti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako cu ja da brisem kada nisam mod ovde ?DANTES je napisao/la:@devile ne trebam ja govoriti već ti to trebas brisati... Šta je bilo sa dubravkovim postom?
Ne znam ja sta je bilo,ti si tu da procenis zasto se nisi onda javio kada je bila slika navijaca,a sada jesi.

Moja greška... To nisam vidio, niti obratio pažnju, jer znam da su ažurni...Devil je napisao/la:Kako cu ja da brisem kada nisam mod ovde ?DANTES je napisao/la:@devile ne trebam ja govoriti već ti to trebas brisati... Šta je bilo sa dubravkovim postom?
Ne znam ja sta je bilo,ti si tu da procenis zasto se nisi onda javio kada je bila slika navijaca,a sada jesi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da ne bi trolovao na temi aba lige,evo odgovorice ti Andjus(vas navijac i jedan od najupucucenijih novinara u Srbiji) umesto coveka kome si postavio pitanje.Čekaj, čekaj, ti zaista misliš da je država dala 20 miliona? slika
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čovjek je napisao da je država DALA 20 miliona evra Zvezdi.
Anđus je jedna obična budala sa težnjom da postane psihijatrijski slučaj. Zaista ne znam zašto bi se bilo šta što on izgovori uzimalo kao neki argument. On nikakav Zvezdaš nije.
Ali ako se već on uzima kao neko ozbiljan, da nađem dijelove u kojima priča o tome kako Partizan namješta titule, kako je Đura srpski Masimo Morati i sl.?
Anđus je jedna obična budala sa težnjom da postane psihijatrijski slučaj. Zaista ne znam zašto bi se bilo šta što on izgovori uzimalo kao neki argument. On nikakav Zvezdaš nije.
Ali ako se već on uzima kao neko ozbiljan, da nađem dijelove u kojima priča o tome kako Partizan namješta titule, kako je Đura srpski Masimo Morati i sl.?
Pa ako je uz pomoc Djilasa(gradonacelnik i u to vreme clan stranke na vlasti) otpisan dug od 16,plus ova sezona za budzet uz pomoc Ace koliko je onda to?Matematika je jasna...
Andjus ima vise odgledanih utakmica Zvezde uzivo nego ti i ja zajedno Zvezde i Partizana....a na stranu to,pitaj Devila ako meni ne verujes koliko je on upucen u sve,ne samo u sport.
Sprski Morati je nadimak koji je dodelio onaj drugi,bese Jovanovic?A price oko namestanja Partizana iz njegovih usta,sa dokazima jos uvek nisam cuo...mozda sam nesto promasio.
Budala jeste,ali takve cenim-bez dlake na jeziku koji nisu nicije podguzne muve vec gadjaju pravo u srz.
Da je navijac Partizana pa i da imas opravdanje,ovako...
Da ne sirimo temu o tome...na koga Zvezda ide u drugom krugu EK?
Andjus ima vise odgledanih utakmica Zvezde uzivo nego ti i ja zajedno Zvezde i Partizana....a na stranu to,pitaj Devila ako meni ne verujes koliko je on upucen u sve,ne samo u sport.
Sprski Morati je nadimak koji je dodelio onaj drugi,bese Jovanovic?A price oko namestanja Partizana iz njegovih usta,sa dokazima jos uvek nisam cuo...mozda sam nesto promasio.
Budala jeste,ali takve cenim-bez dlake na jeziku koji nisu nicije podguzne muve vec gadjaju pravo u srz.
Da ne sirimo temu o tome...na koga Zvezda ide u drugom krugu EK?
Dug je otpisan kako je i nastao. Niko tu nikome nije dao neke milione.sasagmp je napisao/la:Pa ako je uz pomoc Djilasa(gradonacelnik i u to vreme clan stranke na vlasti) otpisan dug od 16,plus ova sezona za budzet uz pomoc Ace koliko je onda to?Matematika je jasna...
Znam koliko je upućen. Znam i da zna sav prljavi veš i iz Zvezde i iz Partizana, ali samo iz Zvezde iznosi, pravi od sebe nekog spasioca sa željom da uđe u klub. Očigledno mu to neko nije dozvolio (pretpostavljam Čović pa otuda odjednom i njegovo takvo pljuvanje).sasagmp je napisao/la: Andjus ima vise odgledanih utakmica Zvezde uzivo nego ti i ja zajedno Zvezde i Partizana....a na stranu to,pitaj Devila ako meni ne verujes koliko je on upucen u sve,ne samo u sport.
Aha... za Partizanovo namještanje trebaju dokazi, ali za ovo što priča o Zvezdi ne trebaju?
Prije svakog derbija (fudbalskog i košakaškog) je prognozirao pobjedu Partizana. Rekao je da ćete vi proći AEL a mi ipasti od Omonije. Pljuje Zvezdu, svakog njenog funkcionera, trenera, igrača, u svim sportovima (samo pogledaj šta kaže o Svetislavu Pešiću npr.). To Zvezdaš nije, pa makar na Marakani proveo više dana nego Šećerov u studio SOS kanala.
Nisam je ja ni počeo širiti. Lokomotiva, Uniks i Ulm/Šole (ili Šarloa, stalno ih miješam) najvjerovatnije.sasagmp je napisao/la: Da ne sirimo temu o tome...na koga Zvezda ide u drugom krugu EK?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.