kakvih ima namjerno bi gubili samo da taj tim ispadnedon_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
kakvih ima namjerno bi gubili samo da taj tim ispadnedon_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
Idealan prijedlog. Po završetku ove sezone na osnovu plasmana klubova odrediti nove nazive.don_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
daj mi zelju da ginem na terenu ..reds je napisao/la:Idealan prijedlog. Po završetku ove sezone na osnovu plasmana klubova odrediti nove nazive.don_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
Npr. Pjetlovi su prvi, a po UEFI vodeći tim je Barca. Drugi su Topnici, a po UEFI Bayern, itd... .
Ne znam, smislićemo nešto123456 je napisao/la:A kada bi se igrale te utakmicelegenda reala je napisao/la:Ma jok, ja bi više da se napravi neka Liga Prvaka, da prva tri iz 1 i 2 lige i 2 iz treće, da se naprave dvije grupe, pa nokaut faza itd. itd.
Zato neka se ništa ne mijenja do kraja sezone. I onda na kraju se samo donese ova odluka.pintol_TM87 je napisao/la:kakvih ima namjerno bi gubili samo da taj tim ispadnedon_burza je napisao/la:Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
Jest, strašna ti je ideja. Protiv Čelika se ne bih mogao ponašati profesionalno, iako je samo imaginaran. Morao bih puštati utakmice.Edin TM87 je napisao/la: Ili jos bolja ideja, da to budu klubovi samo iz nase lige? Premier liga i Prva liga Federacije ili RS-a ko kako hoce i udri
deyo je napisao/la:Pitaj sekretara ili ljude u savezu koji svake sedmice pa i cesce postavljaju parove,ili mene znam li ime klubova koji se takmice,kako necu znati....svi znaju za Delfine jer su ljudi imali najvise uspjeha,umjesto da mjenjamo imena svih timova nebil ih ti zapamtio i ko gdje igra,treba uciniti na tome da mi svi zapamtimo ime tvog ili mog kluba,a kako drugo nego rezultatima,a ne spamanjem i svadjanjem po ovoj temi(ovo nije tebi namjenjeno nego sam vidio da ima dosta gluposti napisano u fazonu nekog rivalstva),jos da se zainteresuje ovaj portal za ovo takmicenje bilo bi to jos bolje...ko se sjeca,nekad davno je ovaj portal imao par tekstova o ovoj ligi i tako je promovirao,nedo Bog jos da sta poguraju u vidu simbolicnih majica (opet sa njihovim logom-besplatna reklama)koje bi dobio prvak ili pobjednik kupa....majke mi isto ko da se sezona igra svake sedmice pa im je to trosak,ovako je to dvije sezone u godini.
Ali to je ona nasa prica,mi smo najcitaniji i daj da to bude samo od sebe.Ko se konta u te posjete stranicama,po cemu se valjda i vrednuju,samo za ovu ligu raja im odardi nekoliko stotina klikova-posjeta,ja znam uci dnevno 10-ak puta a samo zbog ovog.Nemaju oni Bog zna kakve vijesti,vise po forumima saznas...blah ispisa sepozz
Admir_Sa je napisao/la:pa eto ostavi onda mogucnost da kapiteni promjene ime, ja cu ga prvi promjeniti. bolje pola lige onda sa normalnim nazivima, nego citava sa ovim od gonga do životinja
super eto nadji jos jednog od svojih igraca da potvrdi to mjenjanje pa mjenjajte ime svog kluba u SlobodaOlimpicAdmir_Sa je napisao/la:super, nadam se da ce i vecina ostalih kapitena-igraca biti za promjene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.