NE.Naravno ako su redovni to jeste ako ne skupe tri izostanka.Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Dominacija ali sta drugo ocekivati kad su tu dva igraca Cityja.Stari vuk Tevezito i najveci talenat iz Hercegovine Cautinho.Idemo sad pokorit i prvu ligu.__Liedson__ je napisao/la:Prije svega hvala na čestitkama za ulazak u prvu ligu, a ako vam je baš stalo da osvojite ovu drugu ligu možemo se dogovoriti. Mi vama prepustimo titulu, vi nama šest bodova sljedeće sezone u prvoj ligi?Padovan je napisao/la:Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zluOtelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
I ja se nadam da nece biti problema.
Aha![]()
. Imamo zelju da osvojimo 2.ligu i tako komletiramo titule 3. i 2. lige i u budućnosti postanemo prva ekipa sa svim titulama
![]()
I čestitke mojim saigračima na dominantnom ulasku u viši rang!

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hvala @Admire, da ne bi tebe... Uh, ne smijem ni pomisliti šta bi se dogodilo.Admir_Sa je napisao/la:pa ovi ponove utakmicu nakon što sam rekao da su 4 puta domacini bili, a još bili izgubili i ev sad dobili![]()
najvjerovatnije da cemo na kraju sezone potražiti novog igraca, babinho je dobar al je previše puta izostao u važnim utakmicama

123456 je napisao/la:NE.Naravno ako su redovni to jeste ako ne skupe tri izostanka.Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()

hvala, sekretaru

@ Viper
eto ti sad

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
anonimni je napisao/la:123456 je napisao/la:NE.Naravno ako su redovni to jeste ako ne skupe tri izostanka.Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()
hvala, sekretaru![]()
@ Viper
eto ti sad

SAMO ČELIK !
jel ima tabele za predhodno kolo koje je odigrano ovog vikenda 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ajd sviju vam još jednom razmislite o promjeni ovih imena klubova u stvarne, pa da znam ko gdje igra, deset puta bi bilo sve to zanimljivije pratiti. majke mi mile evo sad nek mi neko da 100maraka i ugasi forum, a ja da se sjetim imena 5 klubova ove prve lige ebi mi mater ako bi znao. onaj edo mi je rekao 5 puta u kom timu igra i ja sad veze nemam, ko kad su nazivi od imena grada do nekog tramvaja i slicno
napravit listu od 30 klubova i random izvlaciti, pa koga koji zapadne.
nema potpisa
podrzavam to tvoje misljenjeAdmir_Sa je napisao/la:ajd sviju vam još jednom razmislite o promjeni ovih imena klubova u stvarne, pa da znam ko gdje igra, deset puta bi bilo sve to zanimljivije pratiti. majke mi mile evo sad nek mi neko da 100maraka i ugasi forum, a ja da se sjetim imena 5 klubova ove prve lige ebi mi mater ako bi znao. onaj edo mi je rekao 5 puta u kom timu igra i ja sad veze nemam, ko kad su nazivi od imena grada do nekog tramvaja i slicno
trebalo bi postaviti kakvu anketu i da glasaju samo clanovi liga i da vidimo sta ce biti
pa da bude kao sto si ti napisao 30 klubova i nek bude random i to je to

Admir_Sa je napisao/la:ajd sviju vam još jednom razmislite o promjeni ovih imena klubova u stvarne, pa da znam ko gdje igra, deset puta bi bilo sve to zanimljivije pratiti. majke mi mile evo sad nek mi neko da 100maraka i ugasi forum, a ja da se sjetim imena 5 klubova ove prve lige ebi mi mater ako bi znao. onaj edo mi je rekao 5 puta u kom timu igra i ja sad veze nemam, ko kad su nazivi od imena grada do nekog tramvaja i slicno

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- pintol_TM87
- Kontakt:
sto me trznu ja reko tabela123456 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:ajd sviju vam još jednom razmislite o promjeni ovih imena klubova u stvarne, pa da znam ko gdje igra, deset puta bi bilo sve to zanimljivije pratiti. majke mi mile evo sad nek mi neko da 100maraka i ugasi forum, a ja da se sjetim imena 5 klubova ove prve lige ebi mi mater ako bi znao. onaj edo mi je rekao 5 puta u kom timu igra i ja sad veze nemam, ko kad su nazivi od imena grada do nekog tramvaja i slicno
napravit listu od 30 klubova i random izvlaciti, pa koga koji zapadne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma on je treceligas i nije bitan za ovu ligu

opet ces se ti na spartance kladiti

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jao koja bi tu rasprave bila.Prvo bi se pobili oko liste od 30 klubova.Mislim da bi bilo najmanje 60 prijedloga
.Pa kada bi se to sredilo nastao bi haos ko ce uzeti koji klub.
E onda bi tek nastao posao za savez.Koliko bi izmjena morali uraditi
.Posto sada ide kraca pauza jer nova sezona krece vec u Januaru morali bi uzeti godisnji da to sve zavrsimo
No da cujemo sta ostali misle.

E onda bi tek nastao posao za savez.Koliko bi izmjena morali uraditi

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
eh evo da ti ja dam prijedlog sto se tice toga oko prijedloga 30 klubova123456 je napisao/la:Jao koja bi tu rasprave bila.Prvo bi se pobili oko liste od 30 klubova.Mislim da bi bilo najmanje 60 prijedloga.Pa kada bi se to sredilo nastao bi haos ko ce uzeti koji klub.
E onda bi tek nastao posao za savez.Koliko bi izmjena morali uraditi.Posto sada ide kraca pauza jer nova sezona krece vec u Januaru morali bi uzeti godisnji da to sve zavrsimo
![]()
to nek savez odredi,nadje 30 ekipa iz liga petice ono malo jace timove
i onda neka se odredi random drawom ko ce dobiti koji tim i to je to

- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok, ja bi više da se napravi neka Liga Prvaka, da prva tri iz 1 i 2 lige i 2 iz treće, da se naprave dvije grupe, pa nokaut faza itd. itd.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Svima bi se lakše bilo orijentisati istina, i bilo bi zanimljivije, ali ipak tradicija je tu, a i savezu bi se stvorio dodatni pos'o. Ali i ja bih volio da se to promijeni. Ako treba mobilizovat' ćemo dodatne snage da se to ispravi (šta već treba). 

FK Pjetlovi
A kada bi se igrale te utakmicelegenda reala je napisao/la:Ma jok, ja bi više da se napravi neka Liga Prvaka, da prva tri iz 1 i 2 lige i 2 iz treće, da se naprave dvije grupe, pa nokaut faza itd. itd.

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
eh to moze pomoci jos 2-3 momka da se olaksa savezu posaoreds je napisao/la:Svima bi se lakše bilo orijentisati istina, i bilo bi zanimljivije, ali ipak tradicija je tu, a i savezu bi se stvorio dodatni pos'o. Ali i ja bih volio da se to promijeni. Ako treba mobilizovat' ćemo dodatne snage da se to ispravi (šta već treba).

Ma uzmete top 30 klubova u Evropi po Uefinoj listi i gotovo
Thomas Müller - Fußballgott
pa ne bi smjeli ove iz regiona, znaci staviš po 5 iz italije-njemacke-španije-engleske+po 2-3 francuske-portugala-holandije i et
roma, inter, milan, juve, napoli (fiorentina)
bayern, dortmund, šalke, leverkusen, štutgart
liverpul, chelzi, mancester, arsenal, (city, totenhem, njukastl)
real, barca, atletico, valencija (ovde bi samo ova 4 stavio)
paris, marsej, psv, ajax, porto, benfica, anderleht, celtic
....
i ak nema vremena postepeno arhivu mjenjat, više ljudi da se angažuje i et
roma, inter, milan, juve, napoli (fiorentina)
bayern, dortmund, šalke, leverkusen, štutgart
liverpul, chelzi, mancester, arsenal, (city, totenhem, njukastl)
real, barca, atletico, valencija (ovde bi samo ova 4 stavio)
paris, marsej, psv, ajax, porto, benfica, anderleht, celtic
....
i ak nema vremena postepeno arhivu mjenjat, više ljudi da se angažuje i et
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.