Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma opet dinamo z nista ne moze, jedino sto moze d abude X, ali i to tesko..dijalog je napisao/la:sutra oprezno...
kijev je izborio evropsku ligu, ne mogu ni gore ni dolje.
dijalog je napisao/la:sutra oprezno...
UEFA je na zanimljiv način odlučila izbjeći "lakši" pristup u posljednjim utakmicama skupina Lige prvaka.
Uvela je dodatni natjecateljski motiv za trećeplasirane momčadi Lige prvaka: četiri najbolje bit će nositelji u 1/16 finala Europa lige zajedno s dvanaest pobjednika skupina Europa lige. Tako bi kijevski Dinamo uvljerljivom pobjedom u posljednjem kolu na Maksimiru izbjegao Atletico Madrid, Anži, Fenerbahçe, Bordeaux, Lyon, Lazio...
Ukrajinci su 1975. i 1986. osvojili nekadašnji Kup kupova iz kojeg je nastala Europa liga.
insider je napisao/la:dordrecht još jedan gol fali... najgore od svega, 1.3 bila kvota na 3 i više![]()
![]()
ali očito će ostat na dva gola.
kolika im pobjeda treba?Livnobet je napisao/la:dijalog je napisao/la:sutra oprezno...
UEFA je na zanimljiv način odlučila izbjeći "lakši" pristup u posljednjim utakmicama skupina Lige prvaka.
Uvela je dodatni natjecateljski motiv za trećeplasirane momčadi Lige prvaka: četiri najbolje bit će nositelji u 1/16 finala Europa lige zajedno s dvanaest pobjednika skupina Europa lige. Tako bi kijevski Dinamo uvljerljivom pobjedom u posljednjem kolu na Maksimiru izbjegao Atletico Madrid, Anži, Fenerbahçe, Bordeaux, Lyon, Lazio...
Ukrajinci su 1975. i 1986. osvojili nekadašnji Kup kupova iz kojeg je nastala Europa liga.
1-5 trenutno, igra se do 6po'marke je napisao/la:moze neko da mi kaze rezultat viliams-king, snuker.
1-5po'marke je napisao/la:moze neko da mi kaze rezultat viliams-king, snuker.
Ima nade 3-5po'marke je napisao/la:ok, hvala. pado kvotu 1.30 a i ja svasta igram, ne mozes nista dobit da ga *ebes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.