HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bekicamir
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 01 dec 2012, 21:48

Zahvaljujuci njemu i (babuki) ste tu gdje jeste zadnje tri godine,odlaskom Zebe uslijedit ce i pad u igri !
To ti ga je cinjenica,Zeba je bio najkorisniji igrac premijer lige zadnje dvije sezone tako da to dovoljno govori o njegovom ucinku!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 dec 2012, 21:56

Valjalo bi sada dovesti kojeg igraca iz Zeljeznicara jer izgleda da su nestali sponzori prvo im je Zujo otisao,sada dvojica igraca koja su bila najbolja proteklih godina Zeba i Beslija!
Raspadaju se ljudi izgleda po šavovima!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 01 dec 2012, 22:26

bekicamir je napisao/la:Zahvaljujuci njemu i (babuki) ste tu gdje jeste zadnje tri godine,odlaskom Zebe uslijedit ce i pad u igri !
To ti ga je cinjenica,Zeba je bio najkorisniji igrac premijer lige zadnje dvije sezone tako da to dovoljno govori o njegovom ucinku!
Kakav bolan pad,pa zadnje 3 utakmice kako Zeba ne igra duplo brze i bolje igramo.

A ako mislis da ce nekada zeljo propasti,samo misli.
Rat nam nije nista mogao,politika itd....

Zeljo ce uvijek biti broj jedan u ovoj sugavoj drzavi!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 dec 2012, 22:30

Raspitaj se kada su vam igraci dobili zadnju placu i zasto se ne spominju vise nikakvi dolasci u Zelju,evo Markic vam je slobodan pa ga nitko nije kontaktirao a sam Toni je izjavio da nebi u Sarajevo niti Zelju jer tamo nema novca i plate su neredovite,gdje vam je Zujo ,zasto je Beslija iznenada otisao i zasto vas najskuplji igrac napusta,mislis da je njemu forma upitna,covjek ne igra iz protesta jer su mu duzni para i para,zato ce zeljo naparavit sa njim narednih dana sporazumni raskid ugovora da im Zajko oprosti dug,eto citaj o ovome vise na ss.ba iducih dana!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 01 dec 2012, 22:34

bekicamir je napisao/la:Raspitaj se kada su vam igraci dobili zadnju placu i zasto se ne spominju vise nikakvi dolasci u Zelju,evo Markic vam je slobodan pa ga nitko nije kontaktirao a sam Toni je izjavio da nebi u Sarajevo niti Zelju jer tamo nema novca i plate su neredovite,gdje vam je Zujo ,zasto je Beslija iznenada otisao i zasto vas najskuplji igrac napusta,mislis da je njemu forma upitna,covjek ne igra iz protesta jer su mu duzni para i para,zato ce zeljo naparavit sa njim narednih dana sporazumni raskid ugovora da im Zajko oprosti dug,eto citaj o ovome vise na ss.ba iducih dana!
HAHAHa eto ti znas kada su nama igraci primili platu,pa naravno da znam i pratim trening a ne nesto drugo.
Mi za razliku od ostalih klubova imamo jednog BOGA,sefa menadzera.AMAR OSIM!!!

Ja znam da je svima drago da plava masina bude u rangu travnika,malo cete cekati.
Dupla i ove godine!

Da napomenem Zujo je rekao prije vise od godinu da ce ici,poslovan covjek ne moze sve da stigne,budimo realni za Besliju sa onim stomakom moze 15 min trcati,proslo mu vrijeme.
Zadnja izmjena: KrajPrice, dana/u 01 dec 2012, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 01 dec 2012, 22:36

Očito Željo kreše troškove,vjerovatno nema više love za tako visoke plaće igračima.Što se tiče Žuržinova i Markovića nisam zadovoljan s onim što su pokazali u polusezoni jer znamo da mogu puno više ali nadam se da će na proljeće biti u svojoj najboljoj formi i zato podržavam produženje ugovora bez obzira na sve.Što se tiče Zebe čovjek je ostavio odličan utisak u Mostaru i uvijek je bio korektan prema nama i zato su mu vrata Zrinje uvijek otvorena ali je pitanje koliko smo mi trenutno u mogućnosti plaćati igrača kakav je Zeba.Što se tiče njegovih igračkih vrijednosti mislim da o tome ne treba trošiti riječi jer se on dokazao i u Zrinji , Želji ali i u ostalim klubovima gdje je igrao a siguran sam da bi imao dovoljno motiva da se vrati u formu ako bi ponovno došao kod nas ali sumnjam.Moje mišljenje je da je Amar već njemu našao klub,možda Ćirin Zagreb ;) ;) .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 dec 2012, 13:34

Kristo i Bubalo dvojica igraca koja su na terenu provela pa meni cak i previse vremena u nekim utakmicama najvjerovatnije da napustaju HSK Zrinjski!

Uskoro utakmica reprezentacije HNL i reprezentacije hrvatskih klubova u BiH negdje u Hercegovini tako barem kaze izbornik Igor Stimac!
Kaze Stimac zeli imati uvida i u igrace hrvatske nacionalnosti koji nastupaju po BiH a takvih ima mnogo kao sto su Arezina,Dino Coric,Barisic,Stojkic ,Milicevic,Kozul i mnogi drugi!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 dec 2012, 13:37

bekicamir je napisao/la:Valjalo bi sada dovesti kojeg igraca iz Zeljeznicara jer izgleda da su nestali sponzori prvo im je Zujo otisao,sada dvojica igraca koja su bila najbolja proteklih godina Zeba i Beslija!

Znas onu...SAmo ozdravi mi ti...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: England, dana/u 02 dec 2012, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2012, 13:38

bekicamir je napisao/la:Valjalo bi sada dovesti kojeg igraca iz Zeljeznicara jer izgleda da su nestali sponzori prvo im je Zujo otisao,sada dvojica igraca koja su bila najbolja proteklih godina Zeba i Beslija!
Sta ima kod tebe?.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 dec 2012, 13:45

England,samo sam napisao sto bi bilo dobro i sto se proca o situaciji u vasem klubu,tocnije sto pricaju ovi sirokobrijezani koji su na privremenom radu u Zeljeznicaru! :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 dec 2012, 13:54

bekicamir je napisao/la:England,samo sam napisao sto bi bilo dobro i sto se proca o situaciji u vasem klubu,tocnije sto pricaju ovi sirokobrijezani koji su na privremenom radu u Zeljeznicaru! :D
Da se ne družim sa njima možda bi i povjerovao :lol: :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 dec 2012, 21:11

Bubalo,Kristo,Ferenc i Grbavac su bivsi igraci Zrinjskog,Markic je jos u Mostaru i ako ne nadje inozemni angazman ostaje u klubu!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 dec 2012, 21:14

slika

Najjaca ekipa Zrinjskog! 8-)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 dec 2012, 21:19

bekicamir je napisao/la:Najjaca ekipa Zrinjskog! 8-)
Definitivno ! 8-)

Sto to Ferenca otjerase ? :?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 02 dec 2012, 22:07

Doci ce bolji i kvaliteniji igrac,kada se pored ovakvih nije izborio za pocetnih 11 onda nece nikada,realno mada kao napadac nije niti dobio pravu priliku jer su minute koje je on trebao dobiti dobili Bubalo i Bekic!
Zrinjski se vraca gdje mu je i mjesto ! ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 02 dec 2012, 22:36

Sad ako Toni ode negdje trebamo i nekog dobrog stopera dovesti, jer ovako ostajemo samo na Mari i Radeljicu..

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 02 dec 2012, 23:00

starmo94 je napisao/la:Sad ako Toni ode negdje trebamo i nekog dobrog stopera dovesti, jer ovako ostajemo samo na Mari i Radeljicu..
na proljece zrinja u borbi za naslov :) kako cemo bit jaki kad dode Zeba :D covjek je pobjednik...a taj nam treba..

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 dec 2012, 08:37

bekicamir je napisao/la:England,samo sam napisao sto bi bilo dobro i sto se proca o situaciji u vasem klubu,tocnije sto pricaju ovi sirokobrijezani koji su na privremenom radu u Zeljeznicaru! :D
Napisao si
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 dec 2012, 19:18

felix54 je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Sad ako Toni ode negdje trebamo i nekog dobrog stopera dovesti, jer ovako ostajemo samo na Mari i Radeljicu..
na proljece zrinja u borbi za naslov :) kako cemo bit jaki kad dode Zeba :D covjek je pobjednik...a taj nam treba..
nece taj ni u jedan drugi klub u premijer ligi... zaboravite na njega... ceka se neka ponuda iz inostranstva... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 03 dec 2012, 19:32

Zeba bi nam dobro dosao ali je i sam izjavio da u premijerligi nece igrati niti za jedan klub sem Zeljeznicara,ako ne dobije poziv od vana ostati ce u Zelji i trenirati sa juniorima!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.