Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 03 dec 2012, 19:03

bparena je napisao/la:Ramos-Pepe-Murinjo je nesto najgore sto se moglo desiti jednom gospodskom klubu po imenu Real iz Madrida. Necu duziti jer znam da tog firauna od trenera podrzaju mnogi, ali mogu vam reci da ste vec dobro obraz izgubili i niste vise ni G od gospode zahvaljujuci "igri" koju postavlja portugalsko smece. U takvim uslovima gromade od ljudi tipa Iker, Raul i sl. se ne mogu vidjet. Al' et nastavite....
Mene zaboli "ono" za Murinja, i da Bog da vam on osto 1000 god. ali onaj trener koji ne sankcionise pljuvanja, gazanje ruke Mesiju i sl. samo ce vam urusiti ugled...

kakve veze murinjo ima sa ramosovim i pepeovim zivcima , to sto oni udaraju druge igrace je zbog toga jer su kratkog fitilja , sigurno ih murinjo na treningu ne savjetuje da udaraju druge igrace .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 19:13

geoxx je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ramos-Pepe-Murinjo je nesto najgore sto se moglo desiti jednom gospodskom klubu po imenu Real iz Madrida. Necu duziti jer znam da tog firauna od trenera podrzaju mnogi, ali mogu vam reci da ste vec dobro obraz izgubili i niste vise ni G od gospode zahvaljujuci "igri" koju postavlja portugalsko smece. U takvim uslovima gromade od ljudi tipa Iker, Raul i sl. se ne mogu vidjet. Al' et nastavite....
Mene zaboli "ono" za Murinja, i da Bog da vam on osto 1000 god. ali onaj trener koji ne sankcionise pljuvanja, gazanje ruke Mesiju i sl. samo ce vam urusiti ugled...

kakve veze murinjo ima sa ramosovim i pepeovim zivcima , to sto oni udaraju druge igrace je zbog toga jer su kratkog fitilja , sigurno ih murinjo na treningu ne savjetuje da udaraju druge igrace .
Nisam ja izmislio da je to njegov lijek protiv blaugranine igre. On aminuje te startove i nekorektna ponasanja jer se i on sam tako ponasa. Treba biti firaun pa gurnuti prst u uho/oko covjeku sa susjedne klupe.

ovome sto proziva za Realove lobije - to treba da nesto znaci moderatoru .... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2012, 19:16

bparena je napisao/la:ovome sto proziva za Realove lobije - to treba da nesto znaci moderatoru ....
To znaci da ces uskoro dobiti kartu za Banovice..
od strane dobro poznatih Madridista @Monologa i @Geronima dakako 8-)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 19:24

klaun naučio novu riječ, sad je nonstop koristi. aminuje to murnjo, itekako.
naprijed rejal

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2012, 19:36

Raul_64 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:mada ja sam zakasnio si diskusijom , ovdje Monolog brani "Interese Madrida" , 21 se blizi...svasta :mrgreen:
Jel ono sad nekad izbor za forumaša godine? :lol: :mrgreen:
skuplja glasove , vidio je jacinu Realovog lobia :mrgreen:
:lol:
Sjeb'o sam se kod Juventina, pa sad ovdje držim "političke govore". :mrgreen:
Nemam ja antipatije ni prema Barceloni, ni prema Realu. Samo mi nikad neće biti jasna spočitavanja Messija, Ronalda, Guardiole, Mourinha i ostalih osoba koje su dale fudbalu toliko dobroga. Možda je to do mene, al' trollanja takvog tipa su mi bukvalno za maloljetnike, a ja davno prebacih tu dobnu granicu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 03 dec 2012, 19:44

" onclick="window.open(this.href);return false;

Konj pretrcao 96 metara za 10 sekundi :o :shock: ....zayeb'o je i Bolta, sviju mi
Ja životinje tobe jarabi

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 03 dec 2012, 19:48

nije to mene ništa iznenadilo. valjda zato što sam ovo pogledao podavno:

slika

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 dec 2012, 19:50

Uzese djavoli i Raula mi :evil: !
Izdrzi Jozune!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2012, 19:56

Nail for Real je napisao/la:Uzese djavoli i Raula mi :evil: !
Izdrzi Jozune!
A cek , sta si se ti najednom okrenuo
valda si shvatio da nema magicni stapic da promjeni situaciju iz korijena nego ce ostati tvrdoglav u svojoj igri

ista je vec izgubila ligu , a u LP trebat ce dosta srece i nerapolozenih protivnickih napadaca da se ode na Wembli.
nikom drazi od mene da osvojimo decimu al i tada (cak) bi trebalo dobro razmisliti o buducnosti.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 dec 2012, 19:59

Vidjecemo hoce li ove inovacije otjerati u grob Mourinha...za sada mu rezultati ne pasu, ali za sve treba vremena :) .
A ljepotu ko ****, hocemo trofeje :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2012, 20:05

Ma jah , **** igru
k´o da je ima :mrgreen:

eventualno United/Bayern i jos dva top kluba do finala s ovakvim nacinom , tesko.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 21:19

José Mourinho: "Odlazim iz Reala? Tu nema nimalo istine. Ne želim više razgovarati o tome".

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 dec 2012, 21:32

Pozvani za Ajax ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 dec 2012, 21:35

KOja je stoka ovaj ramos,extra igrac al covjek 0.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 03 dec 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2012, 21:52

IlPrincipe je napisao/la:Pozvani za Ajax ?
Goalkeepers: Adan and Jesus.
Defenders: Varane, Pepe, Coentrao, Carvalho and Nacho.
Midfielders: Khedira, Kaka, Ozil, Modric, Callejon, Di Maria, and Jose Rodriguez Cheryshev.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema and Morata.

Nema ne cemu
zbog kaldare,zbog fantasia
ma nista

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 dec 2012, 21:55

IlPrincipe je napisao/la:Pozvani za Ajax ?
Slobodno igraj keca, igrat ce Ronaldo :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 22:16

http://www.marca.com/2012/12/03/futbol/ ... 57960.html" onclick="window.open(this.href);return false; tekst koji otkriva ko je zaista krivac za navodni i mogući Mourinhov odlazak iz Real Madrida...

Nisu ni rezultati, niti njegovo "rondanje" na suce, protivnike i sl., već diktator imenom Florentino Perez.

Ako veliki gdje ode, istog trena postajem najveći fan tog kluba.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 22:31

Raul_64 je napisao/la:
bparena je napisao/la:ovome sto proziva za Realove lobije - to treba da nesto znaci moderatoru ....
To znaci da ces uskoro dobiti kartu za Banovice..
od strane dobro poznatih Madridista @Monologa i @Geronima dakako 8-)
Ja i sta onda - 8-) hoces sli biti srecan - 8-) dobro ti to kurrc*nje 8-)
Yebem Jozi 8-) sve od reda 8-) al sta ima to veze 8-) sa tobom ? 8-)

Evo novi tekst 8-) za ljubitelje Murinja 8-)

POMOĆNI TRENER ATLETICO MADRIDA PRIJETIO MOURINHU
Prijetnje Mourinhu: Nisam Tito! Glavu ću ti odvaliti

Prošle je subote odigran veliki madridski derbi između Atletica i Reala, u kojem je portugalski trener Jose Mourinho nastavio svoj sjajan stopostotni niz protiv momčadi Diega Simeonea (sedam pobjeda). Real je slavio 2-0 pogocima Cristiana Ronalda i Mesuta Özila, a susret je, osim velike dominacije Reala, obilježio i manji incident između Josea Mourinha i pomoćnog trenera Atletica Germana "Mona" (majmun) Burgosa.
Portugalac je navodno protestirao kod glavnog suca utakmice nedugo prije toga, što se Burgosu nije ni najmanje svidjelo.

Bivši vratar Argentine krenuo se obraćati Mourinhu kada mu je ovaj sarkastično pokazao palac okrenut prema gore, te zatim objasnio zašto se buni. Međutim, Burgos nije bio raspoložen za bilo što drugo nego da jednostavno kaže Mourinhu:
"Ja nisam Tito! Dođi ovdje da ti odvalim glavu - bile su riječi koje je Argentinac prevalio preko usana
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 22:36

Ti stvarno misliš da je taj tekst nov? :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 dec 2012, 22:37

Taj tekst i misljenje Burgosa samo govori da je Tito Vilanova postao simbol beckicmenjastva i zrtva raznoraznih podyebavanja.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.