Jelde?MakeTZ je napisao/la:Dobar grb otto.

@Probisvijet: sve je to u cvijetu mladosti, troše grlo samo kad linijskom treba **** mater

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jelde?MakeTZ je napisao/la:Dobar grb otto.
Njima još drago a klub im se gasi, propao. Mentalita navijača, nema daljeficobahtic je napisao/la:Ne mogu da se nacudim svega mi, Oni slave raspad i gasenje...Slobodi ne trebaju veci dusmani od njenih "navijača", ali sta ima veze udavat ce se ona jos koji put vrlo vjerovatno. Idemo na svadbu aBd, moramo to zalit kako prilici...hoshtapler je napisao/la:Vidiš kako je krenulo, biće onda treća Slobodaficobahtic je napisao/la:Vjerovatno ce se desiti i raskol unutar navijačke grupe, jer jedni podrzavaju a drugi ne tako da je u buducnosti podrska novokomponovanoj Slobodi jako diskutabilna. Sta ako se desi da i ova nova Sloboda ispadne iz lige, da li to znaci da je poslije toga na pomolu neka nova Sloboda ??? Vama bar nece biti dosadno utakmica ce biti cijele sedmice ali hajd' bitno je da Sloboda igra a koja je nije toliko ni bitno, samo nek se lopta kotrlja ha ya..![]()
Lesnar svaka cast!Nova stara Sloboda part 3
U njihovim srcima kao ona stara, raspadnuta i ugašena zbog njih
![]()
Fukare kao navijačka skupinaTa će ba oni,izbacili ih sa sopstvene tribine
Šega likovi
ekran je napisao/la:Kažu da ti je staru isprskaoastra1922 je napisao/la:sta li je to gracic toliko uprskao pa da se ovo sve desava...eto ako nista imat ce te opet olimpik al iz najnizeg ranga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Može ban, samo neka mi je ovaj papak naletio
šta si ti umišljaš prodana dušo ? bio sam svaki put na tušnju i plaćao ulaznicu za razliku od tebe koji si sigurno za vrijeme utakmica skuplajo postove po formuu kako bi bio veći navijač od mene jer ti se očito ljubav prema klubu mjeri u broju postova ,i ti meni nešto kažeš da sjedim stalno za internetom a ima dvije godine nisi sišao s kompjutera pihhSaltCityAttack je napisao/la:evo ga potrefio na google 1919 haahah tooo druzeeeee svaka cast ahahahahaha..navijacu nas ti platio ulaz ma nema tebi care 15 godina tebe puste da udjes onako odakle bolan ti da platis ulaz?..vidis da neradis da sjedis kuci da svrsavas covjece ti da platis ulaznisu ahahahaLesnar je napisao/la:pričajte vi o meni šta hoćete,ja sam ove sezone svaki put bio na tušnju,plaćao kartu i navijao za slobodu koje više nema
taman i da je stota liga ili šampion evrope volio bi je istim žarom,sad to što ste vi dopustili da se ovo desi i što vjerujete da je ovo naša sloboda to vama na dušu
martex lapsus,brzo sam pisao taj potpis jer se tresem i ne znam šta da radim više !
+1slobodatuzla je napisao/la:nemojte se vi sarajlijice Bgt mjesat gdje vam nije mjest, odje.bite na svoju temu, ako je ima ovdje, necete ni vi jos dugo bit u vrhu
Olimpic nece samo promjenit ime u Sloboda nego: u Tuzli postoje 2 kluba Sloboda, tj FK Sloboda osnovana 1919 godine i u skorije vrijeme osnovana FK Sloboda 1919" , ta FK Sloboda 1919 je osnovana kako bi imali otvoren racun i kako bi FK Sloboda mogla preko toga racuna poslovati, jer pravi racun od Fk Sloboda je dugi niz godine blokiran, to je praksa u vecini Bih klubova, na isti nacin je uradjeno sa KK Sloboda Dita ! OKK sloboda osnovana 2003godine i od tada KK Sloboda Dita preko njenog racuna poslovala sve do gasenja.
e sad Olimpik dolazi kao premijer ligas a tu je FK Sloboda 1919 koja se ne takmici kao Sloboda 1919 nego kao FK Sloboda u 1. Ligi FBIH ! Olimpik ce izvrsiti fuziju sa FK Sloboda 1919 te ce ime biti Sloboda 1919 i nastaviti ce takmicenje tamo gdje su stali, bilo to od proljeca ili od sljedece sezone, to ce se provjeriti zbog pravnih uvjeta ...
uglavnom nek vam je sarajlijicama a pogotovo vama Strumfovi da Sloboda nece nista svoje da izgubi, samo ce da dobije veoma dobar igracki i strucni kadar koji joj je trebao dugi niz godina, Navijaci ce uvijek biti uz Slobodu i Sloboda ce se vratit jaca nego ikad !!!!
pusti djecu, djeca se igrajuotto je napisao/la:+1
Fazon je što većina štrumfova koji posjećuju ovu našu temu nisu prismrdili Sarajevu, nego su razasuti po Živinicama, Srebreniku, Lukavcu itd. i draže im je omaložavat Slobodu i Tuzlu nego hljeba se najest. Da sam ja neki **** zabranio bih takvima da se školuju kod nas, idite u Sarajevo jeb'lo vam ono sve.
Pravno je jedino tako moguće. Između dvije sezone napraviti pravu fuziju. Ali objasnio je dobro gore čovjek, u polsezoni ide na način koji se sada pominje.zla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto
Mislim da je to Probisvjet najbolje objasnio,od proljeca Olimpic igra svoje utakmice na Tusnju sto bi bi prvi korak u toj fuziji a na ljeto ce se sve i zakljuciti konacnim preimenovanjem kluba u Fk Sloboda 1919...ako u medjuvremenu neko nesto ne zayebezla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto
Nije dobro preneseno jer nisu imali novinara na sastanku. Tekst je neadekvatan vremenu danasnjih dogovora.zla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto
a mi zavrsavamo sezonu u 2 ligi i lagano upiremo da Olimpic izbori Evropu?King Kenny je napisao/la:Mislim da je to Probisvjet najbolje objasnio,od proljeca Olimpic igra svoje utakmice na Tusnju sto bi bi prvi korak u toj fuziji a na ljeto ce se sve i zakljuciti konacnim preimenovanjem kluba u Fk Sloboda 1919...ako u medjuvremenu neko nesto ne zayebezla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto.
trojan5 je napisao/la:Vamos je napisao/la:Ja imam informaciju sa danasnjeg druzenja od covjeka koji ima kontakte sa nekim ljudima, da Gracic vec ima u razmatranju jos barem 2 grada koji su zvanicno kontaktirali nijaza oko prelaska Olimpika kod njih.
Ovo bas interesantno postaje. Kako je Gracic strucno zaljuljao situaciju, nevjerovatno. Sada se gradovi i klubovi utrkuju koji ce mu ponuditi bolje uslove, obecava se gradnja stadiona, trening kampa...cak se i druge stvari nude samo da Olimpik predje u te gradove. Opasno su zagrizli i ovi drugi gradovi.
Opasan je ovaj Gracic igrac. Sada moze hladno licitirati ko mu vise nudi i gdje ce mu biti bolje.
Ja bih licno volio da to bude Tuzla. Vi ste ipak ozbiljan grad, imate dosta potencijala..imate navijacku skupinu. Ako se vec treba seliti, neka ide kod vas, to bi moglo izroditi na ozbiljnu pricu i klub. ovi drugi su manji gradovi, nije to taj navijacki mentalitet i zagrizenost kao sto bi bilo u Tuzli.
Al eto vidjet cemo kako ce se zavrsiti sve.
to su prijatelju jos jedne u nizu spekulacije,od vas sarajliica...
gracic je poslao ponudu davno,jos prije 2 mjeseca,ovo ti kazem iz pouzdanog izvora..
satsajao se on sa mesketom,vidjan je i u gradu..kao sto vec ima napisano u proslim postovima
eto kazi ti ako ima neko pored sarajeva,zenice i mostara klub kao sto je sloboda??
pa da bi gracic dao svoju ponudu,il da mu neko ponudi fuziju.....
daj ba ljudi mani te se slobode i tuzle,nevidim odakle tolika ljubomora prema nama...
mi smo drzava u odnosu na vas,zaobidjite ovaj forum FK Slobode !!
razumijem ja sve to care moj,al sta ce bit sa ekipe koja igra 2 ligu?Probisvjet je napisao/la:Nije dobro preneseno jer nisu imali novinara na sastanku. Tekst je neadekvatan vremenu danasnjih dogovora.zla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto![]()
Od proljeca igra ovdje Sloboda 1919 Olimpic, a od nove sezone samo Sloboda 1919.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.